tényleg nam akarok dízelt, jelenleg reggel 15kilóméter oda 15 vissza pár hónap és költözök vissza kalocsára ott meg 1,5km oda 1,5 vissza :) lehet inkább biciklizni fogok. :) meg heti egyszer egy pest odavisza.
tényleg nam akarok dízelt, jelenleg reggel 15kilóméter oda 15 vissza pár hónap és költözök vissza kalocsára ott meg 1,5km oda 1,5 vissza :) lehet inkább biciklizni fogok. :) meg heti egyszer egy pest odavisza.
diesel.
de...
én hoztam ki szalonból,sérülésmentes,kombi,facelift,klima,bézs,bézs belső-gyári üléshuzat,gyári 2garnitura szőnyeg-egyik gumi,gyári vonohorog,expression felszereltség,2007 januári,215ezer km,10ezer km-ként ujkora óta olajcsere,minden km-t én hajtottam bele az első tulaj,még a vásárlási papirok,számlák is megvannak.
vadonatuj 4db-4évszakos debica navigator2 gumik.
januárban vittem át műszakin kopp nélkül,hibakod nincs,augusztusban levegő,olaj,üzemanyag,pollen- szűrők -olaj cserélve,összes szervizszámla,szervizkönyv.
éves pest-bács megyei autopálya- matrica.
4-5literrel elvan,nincs lelakva.
Mindenfelé, mert nagyon alacsonyan vagy, meg a tető eléggé betakar. Üljetek bele egybe vmely kereskedőnél.
Benzinnel itt csak én járok, de az enyim nem eladó. :-)
Hagyjuk már a kutyákat. Mar megint egy mopsz ugrott be. :)
mostanäban azt szoktäk nekem mondani: välogatos f.nak kutyap.csäban a helye :D
Sajnos nálam többet dízel nem játstik. Nem szerettem soha.
hm, nem hangzik vmi jol...a csomagtarto pont csak kajäknak kéne, börönd az utazos autoba menne csak, ebbe nem.
De a többi szerintem felesegemet is zavarnä. Bär... Arra a 20 km-re...merre nem lätsz ki jol belöle? Hätra tudom h. rossz, de ällitolag kemeny tetösnek nagyobb az ablaka hätul
Városi autónak nem javaslom. AZt hittem én is, h jó annak, de nem:
-A motor a kocsi jellege miatt csak felül erős, min 1500-as fordulat kell neki, h életre kelljen, forgatni kell (1.6). A kuplung kemény.
-Nagyon lapos, mélyen ülsz s alig látsz ki belőle, ha fenn a tető. Kifejezetten klausztrofób érzés.
-Nagyon pici a csomitartó, gyakorlatilag egy nagyobb sporttáska sem fér be.
-Hátsókerekes, ez télen nem előny..
vedd meg a megane-m:)
Dehogynem, télen is sokat lesz használva, ez lenne a värosi benzines autó, minden kis tävra is, minden nap ezzel menne a värosba feleségem, tehät napi 25 km garantält, hoban-fagyban
A kemény tető ennél tök fölösleges. Télen úgysem használod, s ha igen, akkor is néha azért hátra tudod csapni a ponyvát 5 fok felett, kemény tetővel meg felejtős.
múltkor valamelyik topikban szidtam a bkvt, hát nem elromlott a csúcs szuper 11-éves fiatom(eladó egyébként) :), két napig metróztam, hát nem voltam boldog. bár a délinél jó a gíroszos. :) most meg hugom piros a160 mergájával járok, de nekem az mennyire ortopéd, testalkatilag szűk vállban a könyöklő rosz helyen van nem tudom kényelmesn megfogni a kormányt, ha meg fogom már végre a kormányt az index kapcsoló 10cm-rel lejjebb van van mint kéne. azonkívül cicabab autó csipőből kikanyarodik mindenki elém. :)