Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#751949 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #751939

Valóban néha tragikus volt a védelmünk de csak "kimákoltuk" .... győzelmet meg nem kell megmagyarázni ugye (sajnos:-)

#751948 TrendMan Előzmény: #751943

A jelenlegi magyar válogatottban már nincs fürge ember.

Ki lenne az, már Dzsudzsák sem.

Nagy langaléták vannak, ezért jobb a védelmünk fejjel, mint lábbal.

Priskin is érdekes volt, beállt és 2 percen belül ötször nem tudta bent tartani a labdát.

Ez csúcs!

Szerintem még korai gratulálni.

#751947 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #751945

Én is gratulálok annak ellenére, hogy volt egy kis malacunk is(Szögletarány 16:0 ..) és ráadásul oda a befektetésünk! :-) Mégis csak jobb a tőzsde...ott legalább kiseggelhetjük(legtöbbször) ha ne adj Isten rossz irányba álltunk. A hazai meccsen is megteszem a Norvégokat! :-)

#751942 Turkoglu Előzmény: #751941

De hogy a Szalai helyett miért nem hoz be valami gyors csatárt itt a végén azt nem tudom...

Hátha vágnánk még egyet...

#751939 TrendMan Előzmény: #751938

No és kicsit gyakran dobják fel magukat a fiúk.

Néha komikus, máskor meg siralmas.

Kádár ellen simán befújhatták volna.

Lábon a védelmünk tragikus.

#751938 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #751937

Míg a Mainzban nyomta voltak jó meccsei, de már akkor is ügyetlen volt. Közben azt is jelentették a kémeim, hogy Kleinheisler valóban a ME úr kedvence volt de aztán megharagudott rá...ezért van most a Gulágon :-)

Ez a magyar foci...amely…

#751935 picirigo

Ez a magyar foci...amelyik apucinak van pénze annak a fia játszik. Ez főleg a Vidire igaz! Klein hol játszik? Ja, a Vidiben! Tényleg jó a srác...és ilyenből van 100, higgyétek el!

Ui.: Szalai? Ez mi a f@sznak van itt? Tényleg olyan mint egy középkori lovag a páncélruhájában...minden elpattan róla!

Félelmetesek ezek az elk…

#751931 TrendMan

Félelmetesek ezek az elkésett belépők, amit itt sorozatban Gera, Elek, Guzmics bemutat.

Ilyenkor soha nem értem, mit is akarnak.