Kleinheisler gyerek meg tényleg jól nyomja, futballistára emlékeztető megmozdulásai vannak..nem is lassú, felnéz beadásnál, nem csúszik le a lábáról a laszti,stb...Szalait viszont továbbra sem tudom elviselni.
Kleinheisler gyerek meg tényleg jól nyomja, futballistára emlékeztető megmozdulásai vannak..nem is lassú, felnéz beadásnál, nem csúszik le a lábáról a laszti,stb...Szalait viszont továbbra sem tudom elviselni.
Én nekem az dereng, hogy tavaly az MTK-ban játszott, de lehet tévedek.
Akkor volt egy jó periódusa az MTK-nak, viszonylag gólerősek voltak és a 2.-3. helyen vetélkedtek az erős magyar bajnokságban.
OK, hogy fújj-fújj, de csak ott van most "számlám" :-)
tippmixpró fújjj. :) ingyen pénz volt, be is húztam. :)
Szegény U21-es csapatunk jól megszívta avval, hogy egy cseréjük sem volt. Amilyen genya vagyok én is megakartam tenni azt a meccset, de a tippmixprón nem lehetett....
azzal én se, az u21-es mai vereségen meg nyertem már egy kis pénzt. a bet365-nem tudta hogy fél csapat rókál, azt 1,8-as odszal adta az izraeliket.
U21-ben nyomta, Kegyvesztett lett a Vidiben mert nem akart szerződést hosszabbítani és leküldték a B csapatba NBIII(de ott sem játszik:-) de lehet, hogy rosszul tudom mert nem foglalkozom a Magyar bajnoksággal.
Még abból is van 12 perc! :-) Még egy-két ilyen lesre állítási kísérlet és nyerőben leszel :-)
életemben nem hallotam errről a gyerekről, há ki ez ?
Én még nem aggódom a befektetésem miatt! :-)
Ugye, hogy Kleinheisler lesz a nyerő!!!!!! :-) Mellesleg nem játszik rosszul a gyerek!
hát ilyen nincs. végül matgab fogadott a norvégokra nem tudja valaki? :)