ma bent álltam eladáson 2975-ön az RFV-nél...Szerencsére visszavontam, mert eszembe jutott, ha így belémnyilal, hogy el kéne adni, akkor biztos emelkedni fog...
ma bent álltam eladáson 2975-ön az RFV-nél...Szerencsére visszavontam, mert eszembe jutott, ha így belémnyilal, hogy el kéne adni, akkor biztos emelkedni fog...
majd veszel még olcsóbban...
ha picit megpofozzák az s&p-t, akkor még a 2500 is belefér két héten belül :)
2 heten belul teljesen ok a 2890... nekem mar a jovo heten is jo :)
nem, a szokásos 2 hét...(bár van amikor napon belül teljesít...)
A MOL célára meg 12.287
mai napra?? :O
Szerintem csak füllentett, hogy egy kis para legyen :-))))
dobtam a MOL-t... Ha azt is megöntik majd visszaveszem...
isten áldjon mester, idén reményeim szerint jót keresel még vele, de a szokásos matgab korrekció lefuthatna. Köszönöm.
vettem egy kis akciós OTP-t...Csak visszarántják alapon...
ja a németeknél
12 Monate 2,25% p.a.
9 Monate 1,40% p.a.
6 Monate 1,30% p.a.
3 Monate 1,00% p.a.
a kamat a betétre itthon 6% 2 hónaposra.. Valami nem stimmel itthon...
nemsokára hazautaltatom a devizaszámlámra a külföldön tartott EUR-jaimat...
Hát nem tudom, ez vajon azt fogja jelenteni, hogy befagyasztják a Mo-i devizabetéteket?
AI-vel csak az a bajom, hogy általában csak reggel, meg este vagyok a szállodában, tehát úgyis máshol szórom a pénzem. Angolok szeretik, mert ők saját bevallásuk alapján is csak inni járnak Spanyolba nyaralni, akkor meg már az ai a legegyszerűbb =) De én szeretek menni, ha már egyszer nyaralok lássak is valamit. Inni otthon is tudok.
Inkabb ettel volna meg 2 halat es ne RFVt vettel volna! Eskuszom, jelenleg te vagy az egyetlen bizonytalansagi tenyezo szamomra a papirban. :)))