Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#74704 Ragyas Előzmény: #74698

Pont most nézem a bulgáriai szállodákat... nagyon olcsó és alap az ai ellátás.

#72382 matgab Előzmény: #69456

Nos, a 11.655 -ot azt hiszem el;g jol belottem, a mai napon mar teljesult is...Majd innen meglatjuk, hogy meddig esik..

Aki azert megtette a tuti tippem, annak ismet sikerult 1 het alatt 10%-ot szakitania...

#69456 matgab Előzmény: #68871

elvileg 11.655 a 10%-os minusszal számolt célár...

Nélkülem annyira nem tud egy papaír sem esni, csak úgy, ahogy velem emelkedni sem...

Vannak emberek, akik a szerencse fiai, a haverom azt szokta mondani, hogy nekem minden forintomért kétszeer annyit kell dolgozzak, mint az átlagnak...Lehet benne valami, mert a felét mindig itthagyom...

#68866 izolta Előzmény: #68234

10 napig nem leszel? kérhetnénk előtte egy full tőkés oti vételt? :)

becs szóra bent álltam 9…

#68862 Ricsi

becs szóra bent álltam 950-en MOL vételen, de ennek hatására meggondoltam:)

#68234 matgab Előzmény: #68227

100 HUF nem számít...Mondjuk , mint függőleges vonal durva volt...

De most már elvileg jó...

Megpróbálom megint kicselezni a faktort... No nem úgy, ahogy a múltkor, mikor úgy akartam kicselezni, hogy mikor vételi érzésem volt, akkor inkább shortoltam (tudjátok, amikor +15%-ig csúszott fel az OTP), hanem úgy, hogy veszek, de csak egy keveset...

Így akkor is kitolok magammal, ha emelkedik, mert azt gondolom, hogy miért nem full tőkével nyomtam, meg akkor is, ha esik, mert akkor csökken a pénzem...

Igaz jellemzően ilyenkor az szokott jönni, hogy egy kicsit emelkedik és mikor látom, hogy jó volt a megérzés és fullra vásárolom magam, akkor szokott hihetetlen erős fordulatott venni a trend, de most kénytelen leszek erősnek maradni, mert holnaptól 10 napig rá sem nézek a tőzsdére...

Tehát faktormentes időszak lesz...Nehéz lesz kereskedni..:)

#68227 picirigo Előzmény: #68161

Matgab!

Ezeket komolyan mondod???

Mert ez tényleg félelmetes!!

Remélem azért sokszor hatástalan a "faktor"!!!

#68161 matgab Előzmény: #68158

nem. A helyes magyarázat az, hogy tegnap kitaláltam, hogy ma nyitás után 1 órával veszek.

De dolgoznom kellett és nem tudtam venni.

Azóta meg kilőtt...