Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#750938 hosszhuszár Előzmény: #750935

ez az ember egy antitalentum lehet, ekkorát max friss jogsival lehet hibázni... mert ahogy írtad, gázelvétel, és kormánnyal elég sok minden megoldható, de oda kell egy kis rutin, és hol volt még mind a 900 le. :)

kikapcsolható a biztonsági rendszer, de ennyire durva elmozdulásokra aktiválódik, legalább is, a mercikben.

#750937 Pyxis Előzmény: #750923

Nem való városba, sem tapasztalatlanok kezébe. A hideg slick gumi sem segített.

#750935 Csusza Előzmény: #750925

Én is erre gondoltam. Mindenesetre ha saját autó, akkor nagyon gáz, ha meg nem a tulaj vezette -pl szerelő- akkor nagy marha volt.

#750926 Sumér harcos Előzmény: #750923

gyorsan megvan a baj,főleg egy 950lovas gépnél,nem sok kell hozzá,elég ha nem oda figyelt egy pillanatra.

beriszált,vagy bohockodott ?aztán fogja meg vki.

szerintem is ki volt kapcsolva.

#750830 rbbj11 Előzmény: #750826

jobb, de sztem egy peugeot 206 is stílusosabb...

Ezerszer jobban néz ki az új mazda6

Szerintem Celica-k sokkal jobban néztek ki, föleg a maguk korában, mondjuk amikor a legtöbb autóba beülök, belül lehangolnak, nem kicsit. Kivétel olaszok, franciák, igazi amcsik (nem opel, aki gm-é). Belsö tere egy bmw-nek is nálam szánalmasan poroszos minösítést kap

#750820 Sumér harcos Előzmény: #750764

egyetlen hibát olvastam mps mazda3-nál mindenhol,már ha hibának lehet nevezni,hogy nincs hangja,konkurenciához viszonyitva abszolut nincs...már pedig egy 260lovasnak azért legyen hangja,amennyiben igaz,számomra mondjuk kiábránditó lenne.

pl."Nagy csalódás volt. A motor hangja egy kicsit sem sportos. Sebaj, gondoltam, várjuk meg, amíg felmelegszik, tapossuk meg keményebben, hátha fordulaton megélénkül, de nem. Az MPS 260 lovas, 6,1 másodperc alatt ugrik százra, és eközben olyan hangja van, mint egy 1,3-as Swiftnek. Miért, miért, miért? Kiábrándító. Sportos autó ÜVÖLTSÖN. Legalább magas fordulaton, ha alul nem is."

http://totalcar.hu/tesztek/mazda3mps/

#750771 Ddavid Előzmény: #750766

Igen, nem hivalkodik és eléggé oda tud vágni a drága dózeroknak. Sajnos itthon nem valami nagy a választék... :\

#750764 Ddavid Előzmény: #750754

Elkezdtem Mazda 3 vagy 6-ből az MPS változatokat nézegetni.

Van valakinek tapasztalata a Mazdákkal vagy esetleg a 2.3-as DISI turbós MPS-el?

#750754 hosszhuszár Előzmény: #750726

pl. de ez is sokból összerakott darab lehet...

szidják ezt a típust, mint a bokrot, de egyiknek sem volt jó a típusból, csak eladásra összetákolt...

ezért nincs ára sem...

mondjuk nálam alap, van minden kocsiban.