Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#750820 Sumér harcos Előzmény: #750764

egyetlen hibát olvastam mps mazda3-nál mindenhol,már ha hibának lehet nevezni,hogy nincs hangja,konkurenciához viszonyitva abszolut nincs...már pedig egy 260lovasnak azért legyen hangja,amennyiben igaz,számomra mondjuk kiábránditó lenne.

pl."Nagy csalódás volt. A motor hangja egy kicsit sem sportos. Sebaj, gondoltam, várjuk meg, amíg felmelegszik, tapossuk meg keményebben, hátha fordulaton megélénkül, de nem. Az MPS 260 lovas, 6,1 másodperc alatt ugrik százra, és eközben olyan hangja van, mint egy 1,3-as Swiftnek. Miért, miért, miért? Kiábrándító. Sportos autó ÜVÖLTSÖN. Legalább magas fordulaton, ha alul nem is."

http://totalcar.hu/tesztek/mazda3mps/

#750771 Ddavid Előzmény: #750766

Igen, nem hivalkodik és eléggé oda tud vágni a drága dózeroknak. Sajnos itthon nem valami nagy a választék... :\

#750764 Ddavid Előzmény: #750754

Elkezdtem Mazda 3 vagy 6-ből az MPS változatokat nézegetni.

Van valakinek tapasztalata a Mazdákkal vagy esetleg a 2.3-as DISI turbós MPS-el?

#750754 hosszhuszár Előzmény: #750726

pl. de ez is sokból összerakott darab lehet...

szidják ezt a típust, mint a bokrot, de egyiknek sem volt jó a típusból, csak eladásra összetákolt...

ezért nincs ára sem...

mondjuk nálam alap, van minden kocsiban.

#750609 Ddavid Előzmény: #750126

Régen nekem is tetszettek az ár/feeling miatt. Sajnos sok helyen áznak a tető nem a legjobb konstrukció és az egész kasztni nem elég merev a magyar utakra. :\

Sok érv szólt a Megane ellen ezért nem lett az.

Az ár sokszor tükrözi a dolgokat.

#750506 rbbj11 Előzmény: #750495

értelme semmi, max státusz és amcsiban kihalt utakon versenyzésre

De szép autó