Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#749986 Lenthor Előzmény: #749985

Nincs mit. Viszont, ha mondjuk 13 órára eladnának mindent, akkor ez a pont érvényre juthatna:

Amennyiben a Kibocsátó értékpapírjainak kereskedését befolyásoló információ a felfüggesztés fenti

időtartamának vége előtt a tőzsdei szabályoknak megfelelően nyilvánosságra kerül, úgy a Tőzsde

vezérigazgatója a Kibocsátó törzsrészvényeinek kereskedését határozattal visszaállíthatja.

De jó, hogy nem dohányzo…

#749984 Lenthor

De jó, hogy nem dohányzok:

Lázár: Új dohányipari különadó kerüljön bevezetésre - ezt javasolja a kormány.

Az egészségre különösen káros dohánytermékeket 4 forint/szál adóteherrel fogjuk sújtani.

Ez jó: A BÉT szabályzat…

#749982 Lenthor

Ez jó:

A BÉT szabályzata alapján akár 10 napig is tarthat a részvények felfüggesztése.

Na még csak egy nagy kül…

#749980 Lenthor

Na még csak egy nagy külföldi beesés hiányozna és holnap a nyitás utáni felfüggesztés után már megint zárva tartanánk.

#749979 Racional Előzmény: #749973

Kérdés:

a felfüggesztés egész napos, vagy délután valamikor indulhat?

(mert lenne más dolgom is, hogy ezen lógjak)

#749973 Ibiza Előzmény: #749951

figyelj már oda.. ki mondta a mindősításek nem politikaiak..Én a hatásáról beszélek.. és erre lehet játszani...

egyszerű dolgot írtam..ha nem vagyunk gagyiban akkor a nagy nyugdíj- és befalapok vehetik a magyar papírokat..ezt te is tudod sztem.

a vagyonelemeket azon az áron kell nyilvántartani ahol megvetted.amikor eladod az számít.. a többi az mese.. a realizált bukó a bukó.

én a saját feltételezéseimet írtam..írj jobbakat.

#749968 banyaiz Előzmény: #749962

Quaestor, és Marcsika nem is licitálhat? :)

Pedig micsoda fiktív kötvény kibocsátást csaptak volna ennek örömére. Gyors 50 mrd wc papír nyomdázás vagy valami.

#749967 Csusza Előzmény: #749964

:-D

"A szekciótagok 10 és 12 óra között tehetnek be vételi ajánlatokat, és bár az aukció hivatalosan 16:30-ig van nyitva, a délutáni szakaszban már csak az ajánlattevő értékeli a betett ajánlatok alapján a könyvet, és meghatározza, hogy milyen mennyiséget és milyen áron értékesítsen. Elképzelhető, hogy az ajánlattevő már ma közzéteszi az aukció végeredményét, de az is elképzelhető, hogy arra még várni kell. "

Szóval nem hiszem, hogy este előtt okosabbak leszünk. Hacsak nincs valakinek haverja tűz közelben.

#749962 Kissherceg Előzmény: #749951

ők vehetnek

CIB Bank Zrt.

2. Concorde Értékpapír Zrt.

3. ERSTE Befektetési Zrt.

4. Equilor Befektetési Zrt.

5. IPOPEMA Securities S.A.

6. KBC Securities Magyarországi Fióktelepe

7. Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.

8. MKB Bank Zrt.

9. OTP Bank Nyrt.

10. Raiffeisen Bank Zrt.

11. Random Capital Zrt.

12. Solar Capital Markets Zrt.

13. Unicredit Bank Hungary Zrt.

#749951 Kissherceg Előzmény: #749945

ne legyél már ennyire naív, minősítéseknek semmi köze a valósághoz... Ahogy munkahelyi előléptetések se a munkához kapcsolódnak szorosan... :) nem beszélve a vagyonelemek bekerülési áráról. Oltári bukók

#749945 Ibiza Előzmény: #749931

a sok ovis azért láthatná.. nem növexik az államadósság és az állami vagyonelemek viszont növekedtek..nem tudom van e rá adat.. főleg azért sem mert az MNB vagyona is a magyaroké..mégha saját gazdálkodása is van ..amit annyira nem értek..mármint nem úgy hanem amúgy.. hiszen Magyarország és a magyarok bőrére vesz fel hitelt és javára kell hogy gazdálkodjon..mégha független is.

#749944 banyaiz Előzmény: #749923

Lehet ma beadták volna 5,5-ig aztán aukciós ár 6,5 . :) Ki tudja. :) Szóval ez egy kulturált döntésnek tűnik.

#749942 banyaiz Előzmény: #749923

Ésszerű döntés. Lehet bármi fogalma piacnak ki licitál milyen árakon? Lehet tolonganak érte. Lehet alig van érdeklődés. Ki tudja.

Majd ha lezajlik , holnap kinyit aztán akkor már az infókat mindenki tudja úgy kereskedhet. Korrekt ez így vsz.