Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

sztem készülnek a felmin…

#749931 Ibiza

sztem készülnek a felminősítésre, utána biztosan felmegy az ár hiszen a befalapok nem vehetnek bóvli kategóriás papírt...szipogtak az állami résztulajdon miatt, most nem lesz.

Az állam esetleg a saját bankjait tőkésíti fel vele..gránit vagy BB...esetleg tőzsdére vitele?

Nem zárom ki otp veszi..egy kis kompenzáció a bankadóért..esetleg részvénycserés akvizícióhoz (miután felment az ára)..pl görög bank..esetleg DB-tól vesznek át valamiket.

Magyar Királyi TV: Tőzsd…

#749926 Lenthor

Magyar Királyi TV: Tőzsdenyitás: Az OTP-t felfüggesztették, 14 milliós tőzsdén kívüli eladás miatt. De, hogy ki adja el, azt az elemző nem közölte, (vagy nem közölhette?)

Röhej ez a hírszerkesztés. Pedig, ha hír, akkor pont ez a hír. Ne tudja meg a Királyi TV-n csüngő állampolgár, hogy a kormány eladja a vagyontárgyát.

Re: nincs cím

#749923 Sumér harcos Előzmény: #749914

mint az oroszok a válság alatt,minden 10%esésre bezárták a bazárt már de.11kor,aztán annál rosszabb volt a következő napra,még arra a 3órára is.

én bedobtam volna a gyeplőt a lovak közé:)még puszta- ötösnél is:)ha már egyszer legények vagyunk:)

Felfüggesztették az OTP …

#749911 Lenthor

Felfüggesztették az OTP kereskedését egész napra.

Ráadásul tegnap fekete m…

#749908 Lenthor

Ráadásul tegnap fekete marubozu japán gyertyát is kaptunk. (tudott már valaki az eladásról?)

Lényege: A japán gyertyából következtethetünk arra, hogy a részvény ára egész nap esett. A napi maximumár a nyitóár volt, a napi minimumár pedig a záróár.

Fekete marubozu japán gyertya esetén a napi minimumszinten zár az árfolyam, ami előrevetíti a következő napok árfolyamzuhanását, a csökkenő trend folytatását. Emelkedő trendben, ha fekete marubozu japán gyertyával találkozunk, akkor várhatóan a trendben korrekció vagy fordulat fog bekövetkezni.

Van az a pénz, ami által…

#749897 Tapasz

Van az a pénz, ami által a nagyok megfogják tudni időben, hogy mennyire várható az aukciós ár. Ha viszont tényleg ennyire kell a lé a kormánynak, akkor félő, hogy eladja a ricsiben meglévő 25 %-ot is. Főleg a történelmi max. közelében. Csak ott az árfelhajtó lenne, mert szvsz egyből ráugrana a cégre pl. a TEVA, sajnos.

#749895 banyaiz Előzmény: #749892

Érdekes maga az aukció is mit ajánlanak érte. Vszínű sikeres lesz az aukció valamivel mostani ár alatt/ felett.

mennyi srv-t tud venni akar venni Otp.

Viszont ha nagyobb összefüggésekben nézzük akkor az állam eladja a pakkját ez elég sok kérdést felvet. Ez a Fidesz bank építés koncepció egyik lépése lehet mert gondolom nem azért adja el mert 80 mrd Ft annyira kell most a folyó kiadásokra. Stratégiai döntés, és ebben sok pozitívumot nem találok.

#749894 Hathor Előzmény: #749893

Nem lesz ennek semmi hatása OTP kereskedésére holnap. Szépen pluszba fog zárni az 1% feletti nyugati zárások utáni, 1% feletti USA zárás után. A rajtpisztolyt kilövik holnap