Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1512

Re: BUX1512

#749042 Borska Előzmény: #749040

merész :) már már vakmerő :)

de Te tudod mit bírsz , hogyan tudod kezelni, illetve mekkora a fedezt mögötte.

azért légy óvatos és legyen "B" terv , de ne olyan hogy nem baj ha szakad, majd ráhigítk még és az milyen jó is lesz nekem :) mert ez szerintem önbecsapás

( de ez is stratégia és idő függvénye,lehet Te máshogy kezeled a dolgot )

#749040 Hathor Előzmény: #749025

Vettem még 7et most 650en.

Holnap reggel utazom Olszaba jövőhét közepéig. Addig így marad a pozi. fedezet van mögötte, mert még mindig nincs meg az egész pakkom

Re: nincs cím

#749035 Racional Előzmény: #749032

A "ménkű" hogy mikor fog beütni sejteni lehet mindenki által és mégis mindenki figyelmen kìvül hagyja mert reménykedik

Ez pedig a migráció következményei lesznek amit mindenki tudat alatt boritékolt

(a terroristák a spájzban vannak)

Nem egészen ilyen értele…

#749032 Borska

Nem egészen ilyen értelemben, de valóban, a tapasztalat azamig pumpa van nem szokott esni. De van némi változás, ami az alapdolgokat is befolyásolja. Figyelni kell a makro mutatókat. És okosan dönteni, melyik ciklusban vagyunk, mi fut ki. Mi következhet.

#749006 Hathor Előzmény: #748992

Eddig Te mondtad, hogy amíg az EKB pénzt pumpál, addig long a piac. :)

Mindegy, nem érdekes.

Simán tévedhet bármelyikünk.

Kérdezték mikor lesz EKB. ma délután 13.45kor kamat döntés ,majd 14.30kor sajtó konferencia, ami fontosabb.

Két hír jött idehaza ma reggelre 2 blueról.

1.)

"A MOL-csoport megvásárolja az Eni downstream üzletágát Magyarországon

A MOL Nyrt. ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a mai napon a MOL és az Eni

International B.V. szerződést kötött az Eni Hungária Zrt. teljes tulajdonrészének megvásárlásáról. Az

Eni Hungária összesen 183 Agip márkanév alatt működő töltőállomást üzemeltet a franchise

partnerek által üzemeltett töltőállomásokkal együtt, és nagykereskedelmi tevékenységeket folytat.

Az Eni kenőanyag nagykereskedelmi üzlete nem képezi a megállapodás részét.

A befektetés összhangban van a MOL csoport stratégiájával, amely a finomítóinak ellátási rádiuszán

belüli jelenlét és a kiskereskedelmi piaci tevékenység növelését célozza. Az újonnan vásárolt

töltőállomások jelentősen hozzájárulnak piaci pozíciónk megerősítéséhez és biztosítják, hogy még

több fogyasztót érjünk el közvetlenül, melyek hozzájárulnak az eredményességünk növeléséhez. A

hálózat integrációjával a MOL-csoport célja további kis- és nagykereskedelmi szinergiák elérése,

valamint a költségek optimalizálása. "

2.)

"Latin-Amerikában erősített a Richter

2015. október 22. 08:13

A Richter arról számolt be, hogy megvásárolta a Mediplus még nem a Richter tulajdonában levő részvényeit.

A hazai gyógyszercég először 2014. májusában vásárolt a Mediplusban 51 százalékos részesedést, a mostani részvényvásárlással pedig 100 százalékos tulajdonossá vált. A Mediplus egy curacaoi bejegyzésű marketing tevékenységet végző társaság, mely leányain keresztül számos latin-amerikai országban értékesít, például Ecuadorban, Peruban, Chilében és Bolíviában."

DAX promptom még mindig emelkedést mutatott tegnapi zárója alapján:

http://postimg.org/image/3xa96hx19/

Ma tele leszünk adattal. Jó kis csapkodós nap lesz a piacokon!

Mindenkinek sok sikert!

BUX1512

#748992 Borska

Srácok, én nem értem mit vártok EKB-től, a mennyiségi enyhítés már így is brutális, mégse tudja újabb csúcsra vinni, még úgy sem hogy a kínai és japán pénzverde is csapágyasra lett hajtva az elmúlt időszakban.

Az hogy a sajtó írogat további növelésről? mende-monda nulla trédérték!!!! errre kötni ebbe kapaszkodni nem szabad,nem beszélve arról hogy ha Draghi megszólal arra az esetek 80%ban esnek a piacok. Nézzük a lehetséges kimeneteleket:

- nem változik semmi, a piacokat biztosítják a QE folytatásáról ,esetleges kitolásáról 80%esély

reakció: az első negyed órában esetleg kisebb felrántás, majd a háttér boncolgatása után rájönnek hogy a szar funda miatt van a buli és az okosabbja elkezdi adni az indexeket, ami a kezdeti pluszt jóval tetemesebb mínuszba hajtja, nem beszélve az eurusd kereszt brutál szakadásáról ahol a100-150pipes elmozdulás is jöhet, az újult dollárerő leküldi aranyat és nyersanyagokat és rv-ből való menekülést indikál

-azonnali hatállyal növelik QE nagyságát, a realitása 19% hisz a németek súlya jelentős, ők pedig nem fogják engedni elszaródni a pénzüket ,rettegnek az inflációtol

reakció: rv ralli, majd pici visszaadás, de plusszos zárás, eurusd brutááááális esés, usa emelkedés a mai esés ledolgozása , de szó sincs új csúcsról, még csak a közeléről sem, majd pár nap-hét nemtudomsága után viszi a trend a piacokat, és ha abból indulunk ki hogy egy kezdődő medve piac elején vagyunk akkor az irány adott, a sebesség pedig kínzóan gyors lesz

- más quantatív lazítás lesz ,szétosztanak a teljes jogú eu lakosságnak 500-1000eurót kopfonként 0,9% esély

reakció: eurusd nagy esés, és mivel tiszat pénz lesz , nem tud a tőzsdére és állakötvénybe menni rv piaci esés

- QE visszacsippantás, mert hogy szart se ér (ez spec nem igaz, de lehetőség) 0,1%

reakció: eurusd rakéta, rv piaci pánik öntés

és hogy ez milyen hatással lesz a bétre? az ég világon semmilyennel, csapkodás, adok kapok, de további esés várható, az aljat eltaláló longosok 20500-21000közötti poziciói valamikor mostanság stoppolódnak majd (én legalább is ezt tenném ) illetve a forduló tréderek shortjai most nyílnak, mint a völgyben a kerti virágok :) és az örök idealisták is látják amott a téli világot :) ........

simán elérhetjük a korábbi lokális aljat, sőt én a 20000 alatti leszúrást is simán elképzelhetőnek tartom

...aki ilyen piaci hangulatban veszi, gyűjti, felhalmozza az mérlegelje a brutális veszteség által okozott keserű csalódás lelki és pénzügyi vonzatát

megéri???

aztán lehet, hogy tévedek mint már oly sokszor, kiderül

Re: ds

#748976 Hathor Előzmény: #748956

Igen valóban kezd.. Nem lett volna rossz, ha záróban nem lekötik MOLt, hanem fel kb 50-100ponttal.

Akkor például doji lett volna. Sajnos nyugatot és USAt pont akkor teték le, órás minimumra.

Azok oldalaznak tovább, mi csorogtunk le. Sajnos piit lejjebb zárt, mint szerettem volna. HOlnap EKB. meglátjuk mit lép rá a piac

Üdv

#748963 rbbj11 Előzmény: #748957

mit szeretnél egy ilyen fórumon? Szakkönyvek nincsenek felszkennelve, az igaz. Warren Buffett könyveit is meg lehet venni, ez a fórum nyilván nem 500 oldalas értekezések felülete.

#748962 rbbj11 Előzmény: #748953

én nem olvastam el, bocs :)

Csak láttam mellette a sok értékelési pontot, gondoltam, ha többi fórumtársnak ennyire tetszett, akkor rossz nem lehet :)

Ill. azért is linkeltem vmit, mert már sokan nem is találták meg a tudástárat, hiába ajánlgattuk mi fórumosok, gondoltam jobb, ha belinkelem

#748957 Varju Előzmény: #748955

Gondolom nem kell feszegetnem h,házépítési leírásom alapján feltudnál e építeni sikeresen egy előírásoknak megfelelő épületet. A ház építés pedig ilyen egyszerű folyamat, igaz nem írtam róla sokat és ábrákat se mellékeltem:)

#748956 Konvektor Előzmény: #748908

Kezd megkopni naposon a bux fénye

Kár ,hogy MA13 alá zárt

Ha holnap sem lesz emelkedés, akkor borúsan látom a bux jövőjét.

Utolsó mencs vára napos MA 26, ha ez elesik akkor vége

Hogy látod ?

#748955 Varju Előzmény: #748953

Bocsi az offolásért, de talán nem bánja az a kevés ember aki olvassa a hati topikot. Legalább van mit olvasni.

A cikkben említett mozgóátlagos rendszer ami véleményem szerint erősen hiányos. Körülbelül olyan szintű mintha egy házépítési folyamatot ekképpen írnánk le.

Ás gödröt, abba kerül az alap, arra jön a falazat majd a tetőszerkezet ezek után már csak benti szerelvényezések maradnak. Nos mindannyian tudjuk ettől sokkal mélyebb tapasztalati tudás szükséges már magához a pinceszint elkészítéséhez is, az azután következőket meg ne is említsük.

#748953 Varju Előzmény: #748944

Kedves RBBJ11!

Először is jöjjön a magyarázkodásom! Nem ismerem a szerzőt és nem is akarom kritizálni gondolatait, főként h,én nem tettem semmit közzé a tudástárban. Ami viszont lejön az első pár mondat olvasása után az számomra egyértelmű. Tehát minden bántás nélkül a véleményem.

A szerző ezzel kezdi:

"ezen írás azért született, hogy letisztuljanak a gondolataim, és végre papírra kerüljenek azok a kereskedési szabályok, amiket a jövőben követni kívánok."

Magyarra lefordítva ezt a szép összetett mondatot, annyit jelent nem ezzel a módszerrel kereskedik ez egy új rendszer amit a jövőben szeretne használni. Tehát nincs az írás mögött tapasztalati, gyakorlati idő.

Utána említi h,a rendszere ismertetése által sikeresek lehetnek akik megismerik.Ez azért érdekes állítás mert még Ő maga is csak a jövőben kívánja alkalmazni. Tehát előre a medve bőrére koccint a szerző.

Majd az siker ünnepét követően rá is tér rögtön a lényegre.

"2012. márciusában elindul a Forex Klub, amely egy mozgóátlagokon alapuló, kiforrott, alacsony idősíkú (M5) kereskedési rendszer bemutatásával, és oktatásával foglalkozik. Tekintsd meg, és ha tetszik, csatlakozz hozzánk te is! "

Mint fentebb említettem majd Ő is tapasztalatot szerez a mozgóátlagos elmélettel de addig is klub formában oktatásra kerül a rendszer.

Rbbj11 nekem elég volt elolvasni az első pár mondatot h,világos legyen ez egy valóban színvonalas bejegyzés a tudástárban. Szépen megalkotott összetett mondatokkal, színes ábrákkal ahogy egy toborzó marketinges cikkben kell lennie.

Rbbj11 most meg kérdem tőled, ilyen ostobának tűnök a beírásaim alapján, h,ezt a cikket ajánlod, mint amiből kereskedési tapasztalat szerezhető? :) Vagy valami elkerülte a figyelmem a cikk olvasása közben?:)

#748937 Varju Előzmény: #748926

"olyanoktól is, akik már nem is aktívak ezen a fórumon"

Na ez tetszett, gondolom azért nem aktívak mert már nincs idejük beszámolni a sikereikről amit az itt összegyűjtött hatalmas tudásanyaggal értek el.

Vagy valami fontos cikk elkerülte a figyelmem mikor ott nézelődtem?!:)

Rbbj11 én értékelhető tapasztalatra gondoltam, de most nem nagyon van időm egy percre ugrottam be. Majd este vagy valamikor kifejtem.

#748926 rbbj11 Előzmény: #748918

erre itt van legfelsö menüsorban a "tudástár", ott végtelen mennyiségben összegyült tapasztalat tapasztaltaktól, olyanoktól is, akik már nem is aktívak ezen a fórumon