Re: ds
Varju Előzmény: #748944Kedves RBBJ11!
Először is jöjjön a magyarázkodásom! Nem ismerem a szerzőt és nem is akarom kritizálni gondolatait, főként h,én nem tettem semmit közzé a tudástárban. Ami viszont lejön az első pár mondat olvasása után az számomra egyértelmű. Tehát minden bántás nélkül a véleményem.
A szerző ezzel kezdi:
"ezen írás azért született, hogy letisztuljanak a gondolataim, és végre papírra kerüljenek azok a kereskedési szabályok, amiket a jövőben követni kívánok."
Magyarra lefordítva ezt a szép összetett mondatot, annyit jelent nem ezzel a módszerrel kereskedik ez egy új rendszer amit a jövőben szeretne használni. Tehát nincs az írás mögött tapasztalati, gyakorlati idő.
Utána említi h,a rendszere ismertetése által sikeresek lehetnek akik megismerik.Ez azért érdekes állítás mert még Ő maga is csak a jövőben kívánja alkalmazni. Tehát előre a medve bőrére koccint a szerző.
Majd az siker ünnepét követően rá is tér rögtön a lényegre.
"2012. márciusában elindul a Forex Klub, amely egy mozgóátlagokon alapuló, kiforrott, alacsony idősíkú (M5) kereskedési rendszer bemutatásával, és oktatásával foglalkozik. Tekintsd meg, és ha tetszik, csatlakozz hozzánk te is! "
Mint fentebb említettem majd Ő is tapasztalatot szerez a mozgóátlagos elmélettel de addig is klub formában oktatásra kerül a rendszer.
Rbbj11 nekem elég volt elolvasni az első pár mondatot h,világos legyen ez egy valóban színvonalas bejegyzés a tudástárban. Szépen megalkotott összetett mondatokkal, színes ábrákkal ahogy egy toborzó marketinges cikkben kell lennie.
Rbbj11 most meg kérdem tőled, ilyen ostobának tűnök a beírásaim alapján, h,ezt a cikket ajánlod, mint amiből kereskedési tapasztalat szerezhető? :) Vagy valami elkerülte a figyelmem a cikk olvasása közben?:)