Hopp! Nicsak!
Egervári szólásra jelentkezik:
http://index.hu/sport/futball/2015/10/23/egervari_storck_eb-selejtezo/
Fel! Fel!
Egervári-Dárdai tandemet a magyar focinak!
Hopp! Nicsak!
Egervári szólásra jelentkezik:
http://index.hu/sport/futball/2015/10/23/egervari_storck_eb-selejtezo/
Fel! Fel!
Egervári-Dárdai tandemet a magyar focinak!
Ez nem biztos, hogy rossz húzás.
De valószinü :-)
majd utólag nyilatkozom.
Mondjuk megfigyelő akár én is lehetnék :-DDD
Hoppá... Lehet Möller még a pályára is simán beférne hozzánk...
Nagyon nincs mit számolgatni. Nagy szerencsével és a lehető legjobb focinkkal ami ebből az állományból kihozható partiban lehetünk vsz. Maradhat esélyünk a visszavágó 2. félidejében is.
De ha a szokásos ügymenet lesz, hogy még pályára se léptek de már befostak, aztán mint a kiscsajok szaladgálnak ott összevissza jaj mi történik, akkor 0 az esélyünk.
Hogyne!
Akkor még volt sziv és konkurencia meg nemzeti büszkeség.
Több hazai központ konkurált egymással, futottak a népstadioni kettős rangadók 50-60 ezer nézővel hétvégenként.
Mára a pénz vágya maradt és megélhetési edzők/játékosok.
Azért azt látni lehet, hogy ma mennyivel gyorsabb a játék már 1981-hez képest is!
Számolgassatok csak, méricskéljétek az esélyeket.
Ez a meccs kőkemény lehetett vb kijutás, és Mészölyről ez a videó. Teljeset érdemes megnézni, elindul a ladával, kockás öltöny, az az anyázás amit művel , sírva röhögök rajta .
Kerestem az Izland Mo meccsről hátha de nem találtam. Ott is ő volt a kapitány 90-es évek lehet kb, és a zajmikrofon közel lehetett hozzá egész közvetítés alatt behallatszott a káromkodása.
Akkor szar volt a védelem előtte, de a mostani hátsó alakzatunk mindent visz úgyhogy van remény... :-)
mármint arra, hogy most nem Király lesz az első számú felelős a kapott gólokért mert a védelem átvállalja majd tőle ezt a megtisztelő feladatot...
Nem kaptuk meg Szlovéniát.... esetleg csak igen nagy jóindulattal lehetne a Norvégokat észak Szlovénoknak nevezni...de aggodalomra semmi okunk, amit az alábbi videó is kiválóan alátámaszt
https://www.youtube.com/watch?v=JhVaZIkdmsE#t=278
Ezt a meccset volt "szerencsém" a helyszínen megtekinteni... egyike volt Király Gabi fantasztikus mérkőzéseinek. Most, hogy visszanéztem a sírás kerülgetett komolyan. Valaki megtudná esetleg mondani, hogy a mackós mi a @art mutogat a 3. gól előtt!??? Ja! és minden látszat ellenére a 2. és a 4. gól sem az Ő lelkén szárad:-) A világért sem szeretném Gabi nyakába varrni az elmúlt évtized sikertelenségét, de én akkor a helyszínen azt gondoltam, hogy soha a büdös életbe nem engedik a válogatott közelébe.
1.Magyarország
2.Anglia
3.Románia
4.Svájc
5.Norvégia
az ez a meccs vol:))a legjobb:)))
1981.október.31 este 6 óra,életem legnagyobb sport élménye volt a 4-1-es magyar-norvég vb selejtező.75000 néző konfetti,papír darabkák áradata,amitől a stadion másik felét nem is lehetett látni,mert úgy nézett ki mintha havazna!
Írek is. Túl keményen játsszák a focit . Bedarálták volna a csapatunkat, finomabb játékra vagyunk felkészülve. :)
Ezek a norvégok tökéletesek. Meg kellene lepni őket azzal , hogy elkezdünk focizni, legyen ez a taktikánk focizzunk. Ez úgy lesokkolná őket akármi is lehetne
Más szemszögből nézzük miben volt szerencsénk. Ebbe a csoportba kerültünk , Feröer ellen a bíró nem fújta be a tizit, északírek ellen a gólunk egész meccsen nem lőttünk kapura aztán összeszerencsétlenkedtek nekünk egy gólt, Feröer verte a görögöket , most a pótoknál kiemeltek közé kerültünk .
Ennyi malaccal eb-t kellene nyernünk.
Az az érzésem most arra vagyunk ítélve kijussunk, valami ezt súgja nekem, főleg, hogy a norvégokat szerettem volna és őket kaptuk. :)
Nehogy megfogadjam a győzelmünket , csak tudnám felejteni a játékunkat ehhez az kellene. :)
A többszáz momentum elbukott a tudáson.
Ha jobban tudsz mindenkinél, mindent viszel.
Ez egy szánalmas milettvolnahára bízott esély.
Felfoghatjuk úgy, hogy a Dánok még rosszabbak lettek volna.
De ez a felfogás nem lesz elég ahhoz, hogy kijussunk.
Ahhoz kellene egy jó edző és egy jó csapat.
Nagyon közel? Több száz momentumot fel lehetne sorolni azokról a pillanatokról, amikor tovább juthattunk volna egyenes ágon! Kezdetnek és végnek elég csak a É-Írek elleni meccsekre gondolni....komolyan, bele borzongok ha arra gondolok mi lett volna, ha szerencsétlen Király véletlenül bemutat egy bravúrt a 93.perben....:)))))
Felfoghatjuk úgy is ha lebirkózzuk őket megérdemeljük a kijutást, ha nem nem.
Azért hatalmas malac kellett volna egyenes ágon ott legyünk ezzel a focival. Bár nagyon közel voltunk hozzá. :)
Most megmutathatjuk ott a helyünk. Ha nem jön össze legalább látjuk mi a tudományunk.
Kb olyan balF@sz banda mint mi. A sorsolásra csak annyit: "Isten nem ver bottal"! Ha oda-vissza verjük őket (ami lehetetlen), akkor egye fene, menjünk az eb-re...üsse kavics!
Jött a szódás aztán lehetett venni. Faluban lovaskocsival jött a szódás. Mintha egy másik életben egy másik bolygón történt volna. :)
Norvégokat kaptuk , elégedett vagyok. Szerintem ellenük van esélyünk ha nagyon odatesszük magukat . Ír, dán kisebb esély lett volna.
Norvégia nem nagyon szokott világversenyeken szerepelni akárcsak mi, ez is már jelzésértékű. Utolsó emlékeim nem tudom mikoriak róluk de akkor még favágók voltak. Valamivel jobbak nálunk de nem sokkal de utóbbi években nem láttam játszani őket. Lehet mára már ugrottak egy-két szintet.