Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

klopp hopp

#749736 TrendMan

http://www.welt.de/sport/fussball/internationale-ligen/article148108444/Klopp-gesteht-Probleme-mit-dem-Fussball-in-England.html

Kloppnak nem megy úgy, mint gondolták.

Azt mondja,

- nem ismeri eléggé a nyelvet, hogy át tudja adni az apróságait és a tudást (még)

- nem ismeri eléggé az angol szabályokat (játékosok kikölcsönzése, kupa élet

- túl sokat faggatják az újságirók, ezért nincs ideje dolgozni :-)

Közben stadion séta közben eltünt a Liverpool stadionjában 1 személy (tegnapi hir, nagy rendőrségi riadalom volt)

Reméljük nem Klopp volt az!

Re: nincs cím

#749717 TrendMan Előzmény: #749716

Akkor ezt most httpsssss nélkül:

Állítom, hogy Koman-nak nagyobb szerepe volt abban, hogy ez a csapat türhetően szerepelt, mint a legtöbben gondolják.

Már csak azért is, mert időnként adott használható passzokat a középályáról, most meg nem tudom ki teszi ezt?

#748798 TrendMan Előzmény: #748777

Ez nem biztos, hogy rossz húzás.

De valószinü :-)

majd utólag nyilatkozom.

Mondjuk megfigyelő akár én is lehetnék :-DDD

#748610 banyaiz Előzmény: #748596

Nagyon nincs mit számolgatni. Nagy szerencsével és a lehető legjobb focinkkal ami ebből az állományból kihozható partiban lehetünk vsz. Maradhat esélyünk a visszavágó 2. félidejében is.

De ha a szokásos ügymenet lesz, hogy még pályára se léptek de már befostak, aztán mint a kiscsajok szaladgálnak ott összevissza jaj mi történik, akkor 0 az esélyünk.

#748596 TrendMan Előzmény: #748577

Hogyne!

Akkor még volt sziv és konkurencia meg nemzeti büszkeség.

Több hazai központ konkurált egymással, futottak a népstadioni kettős rangadók 50-60 ezer nézővel hétvégenként.

Mára a pénz vágya maradt és megélhetési edzők/játékosok.

Azért azt látni lehet, hogy ma mennyivel gyorsabb a játék már 1981-hez képest is!

Számolgassatok csak, méricskéljétek az esélyeket.

#748577 banyaiz Előzmény: #748544

Ez a meccs kőkemény lehetett vb kijutás, és Mészölyről ez a videó. Teljeset érdemes megnézni, elindul a ladával, kockás öltöny, az az anyázás amit művel , sírva röhögök rajta .

Kerestem az Izland Mo meccsről hátha de nem találtam. Ott is ő volt a kapitány 90-es évek lehet kb, és a zajmikrofon közel lehetett hozzá egész közvetítés alatt behallatszott a káromkodása.

#748566 Turkoglu Előzmény: #748563

Akkor szar volt a védelem előtte, de a mostani hátsó alakzatunk mindent visz úgyhogy van remény... :-)

mármint arra, hogy most nem Király lesz az első számú felelős a kapott gólokért mert a védelem átvállalja majd tőle ezt a megtisztelő feladatot...

Nem kaptuk meg Szlovéniá…

#748563 Nyeretlen_Keteves

Nem kaptuk meg Szlovéniát.... esetleg csak igen nagy jóindulattal lehetne a Norvégokat észak Szlovénoknak nevezni...de aggodalomra semmi okunk, amit az alábbi videó is kiválóan alátámaszt

https://www.youtube.com/watch?v=JhVaZIkdmsE#t=278

Ezt a meccset volt "szerencsém" a helyszínen megtekinteni... egyike volt Király Gabi fantasztikus mérkőzéseinek. Most, hogy visszanéztem a sírás kerülgetett komolyan. Valaki megtudná esetleg mondani, hogy a mackós mi a @art mutogat a 3. gól előtt!??? Ja! és minden látszat ellenére a 2. és a 4. gól sem az Ő lelkén szárad:-) A világért sem szeretném Gabi nyakába varrni az elmúlt évtized sikertelenségét, de én akkor a helyszínen azt gondoltam, hogy soha a büdös életbe nem engedik a válogatott közelébe.

#748544 Kiss Zoltán Előzmény: #748540

1981.október.31 este 6 óra,életem legnagyobb sport élménye volt a 4-1-es magyar-norvég vb selejtező.75000 néző konfetti,papír darabkák áradata,amitől a stadion másik felét nem is lehetett látni,mert úgy nézett ki mintha havazna!

#748540 banyaiz Előzmény: #748520

Írek is. Túl keményen játsszák a focit . Bedarálták volna a csapatunkat, finomabb játékra vagyunk felkészülve. :)

Ezek a norvégok tökéletesek. Meg kellene lepni őket azzal , hogy elkezdünk focizni, legyen ez a taktikánk focizzunk. Ez úgy lesokkolná őket akármi is lehetne

#748538 banyaiz Előzmény: #748517

Más szemszögből nézzük miben volt szerencsénk. Ebbe a csoportba kerültünk , Feröer ellen a bíró nem fújta be a tizit, északírek ellen a gólunk egész meccsen nem lőttünk kapura aztán összeszerencsétlenkedtek nekünk egy gólt, Feröer verte a görögöket , most a pótoknál kiemeltek közé kerültünk .

Ennyi malaccal eb-t kellene nyernünk.

Az az érzésem most arra vagyunk ítélve kijussunk, valami ezt súgja nekem, főleg, hogy a norvégokat szerettem volna és őket kaptuk. :)

Nehogy megfogadjam a győzelmünket , csak tudnám felejteni a játékunkat ehhez az kellene. :)

#748527 Margaretta Előzmény: #748517

A többszáz momentum elbukott a tudáson.

Ha jobban tudsz mindenkinél, mindent viszel.

Ez egy szánalmas milettvolnahára bízott esély.

Felfoghatjuk úgy, hogy a…

#748520 TrendMan

Felfoghatjuk úgy, hogy a Dánok még rosszabbak lettek volna.

De ez a felfogás nem lesz elég ahhoz, hogy kijussunk.

Ahhoz kellene egy jó edző és egy jó csapat.