Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#748744 Koffein Előzmény: #748740

az a helyzet, hogy ha nem nyomnák a stadionokat, akkor a lali utódjait nem lehetne kitömni zsíros megrendelésekkel... meg különben is, meg lett mondva, két kezű munkásokat kell képezni, kőművest, autó szerelőt, mert ez a jövő, nem a szellemi foglalkoztatottaké. a doki is mit csinál? elmondod a problémádat, majd gondolkodik és felír egy két tablettát, ez nem a jövő, el lehet menni angliába receptet írni, nővérkedni, meg műteni... két kezi munkás kő, aki nem elmélkedik, de keveri a betont, meg termeli gdp-t a maga módján, majd haza megy pofán vág egy kis sörikét, bekapcsolja a tv-t és nézi az m1.et miközben az asszony leápolja... :-P

#748740 walex Előzmény: #748735

Hatalmas ötlet volt folyó kiadásokra elherdálni 459 milliárdot.

2017 milliárd ment államadósság csökkentésre, miközben az rekord magasan van, ezzel együtt 27000 milliárd felett lenne a tényleges szint.

Simán lehetne nemhogy nullás,hanem plusszos költségvetést csinálni,hogy új hiteleket ne kelljen felvenni, ne legyen tovább felélve a jövő,de nem.

Szórják a lóvét baromságokra ész nélkül.

Munkát terhelő adókat sürgősen csökkenteni kellene, de hozzá kellene nyúlni az eü-i rendszerhez is, mert brutál pocsék. Több hónapra előre nincs időpont,lassan doki se, oktatási színvonal is a béka feneke alatt,de ezt a k*rva focit + stadionépítést erőltetni kell,mintha nem lehetne másra,hatékonyabban felhasználni ezeket a pénzeket.

#748556 rbbj11 Előzmény: #748506

Pont a lenyeglatas hianyzik beloled! Te hol eltel volna 89 elott, melyik NO-ban? Ez a lenyeg, a tobbi megint suket duma

#748550 Koffein Előzmény: #748545

elkorcsult, mire ideért :) mert vannak akiknek maga a tanítás tetszik, magukévá tudják tenni, de integrálják a saját életükbe, de e mellett hajtják zsét, majd megpihen és hále krisna... de ez a többi tannál is megfigyelhető, hogy vannak ilyenek, olyanok...

#748545 Ibiza Előzmény: #748529

nincs utálat inkább furcsállom őket..beszéltem velük párszor..mondom a csókának ugye én helytelenül élek..hajtom a pénzt a talmi csillogást..

mondta hát igen..

mondom figyu..ha jól értem most azért a pénzért kuncsorogsz amit a helytelen életmódommal kerestem.

amúgy régen adtam nekik még amikor a sztupára gyüjtöttek..mondtam nekik megvettem nektek most már tudjátok üzemeltetni..

nekem olyan erőltetett meg fura..mert ismertem olyan krisnást aki nem kicsit hajtotta a zsetont és másodállásban volt krisnás.

Azért is fura nekem mert én Thaiföldön láttam buddhista boncokat.. mennek a kis edénnyel..nem pénzt hanem kaját kérnek.. nm kuncsorognak sőt az köszön meg aki adja..de ez oda való..keletre..ahol a kóborállatok is kapnak egy kis kajcsit.. úgy főznek legyen a boncoknak és a macsekoknak is.

#748533 prospero Előzmény: #748513

Az, hogy eddig nem tették meg, pedig megtehették volna, főleg amikor 2/3 volt. A történetet egyébként ki kell egészíteni azzal, hogy milyen kormán kit vitt el és akkor látszik a fent és lent, nem pedig az, hogy értem már nem fog szólni senki.

#748514 banyaiz Előzmény: #748491

Meg lehet csinálni azt valakitől elvenni a 30 éve üzemeltetett trafikját leosztani a haveroknak mi a garancia holnap nem lehet a te cégedet elvenni és leosztani a jó kádernek ?

Ennyit az "illiberális demokráciákról".

#748513 banyaiz Előzmény: #748491

Van ez a klasszikus vicc biztos ismered

Tanácsköztársaság alatt elvitték a gyártulajdonosokat bankárokat nem szóltam mert nem vagyok bankár

Fehérterror alatt fellógatták a kommunistákat nem szóltam mert nem vagyok kommunista

Horthy rendszer alatt már minden baloldalit nem szóltam mert nem vagyok baloldali

44-ben elvitték a zsidókat nem szóltam mert nem vagyok zsidó

50-es években elvitték a papokat, kulákokat stb nem szóltam mert nem vagyok kulák.

Kitelepítették a svábokat nem szóltam mert nem vagyok sváb

Aztán egy szép napon eljöttek értem is de már nem volt senki aki szóljon.

Ez ilyen nem szólok mert nem érint aztán a végén csodálkozás van. Ezért teszem szóvá pl migránsügyben ezeket a nagyon sajátságos törvényeket amiket sikerült gyorsított eljárással összehozni. Nem vagyok menekült nem is a szívem csücskei , de ha ezt velük meg lehet csinálni ma Mo-n, akkor holnap mi a garancia , hogy veled nem lehet megcsinálni?