A gombfocihoz: töltsétek le a Soccer Stars játékot mobilra, vagy táblagépre. Online gombfocizhattok másokkal. Tök király játék.
A gombfocihoz: töltsétek le a Soccer Stars játékot mobilra, vagy táblagépre. Online gombfocizhattok másokkal. Tök király játék.
"Baloghot a norvég védők itthon sem nagyon tudták tartani"
Bogdán-Dibusz beférhetne.
"Na ide kell a Böde , birkózni a nagydarab Norvég védőkkel , ide kell majd az erő előre!! én behívnám a Debrecenből a Balogh gyereket, magas és jelenleg a legjobban cselez, jól tartja meg a labdákat aránylag.. Norvégoknak sincsenek sztárjaik , egységben rejlik az erejük .. nem kell becarni itt már nem volt gyenge válogatott akiket kaphattunk volna."
A norvégok meccsei közül kettőre mondhatnám, hogy bravúr: nyertek Bulgáriában, és megverték otthon a horvátokat. De volt egy pár lebőgésük is:
Norway - Italy 0-2
Italy - Norway 2-1
Malta - Norway 0-3
Norway - Malta 2-0
Norway - Bulgaria 2-1
Bulgaria - Norway 0-1
Croatia - Norway 5-1
Norway - Croatia 2-0
Norway - Azerbaijan 0-0
Azerbaijan - Norway 0-1
103:) kivánj vmit,de 1honapon belül ne 8000es OTP-t:))
Norvégiát kapta a pótselejtezőre Magyarország
Ahogy megvolt a kiemelés, a norvégokkal szemben adtuk a legkevesebb esélyt a magyaroknak. Most is tartjuk, nem nekünk való csapat, a futball örök kiszámíthatatlansága az esélyünk. Most aztán mindenképp bravúr kell, amit eddig hiányoltunk.
A magyar válogatott Norvégiát kapta a pótselejtezők mai sorsolásán. Az első mérkőzésre idegenben kerül sor. Pontos időpont még nincs, a játéknapok: november 12-14, illetve 15-17.
megadtad a módját. Ehhez képest mi amatőr ligában voltunk. Az a jó gombfociban magaddal is teljesen jól el lehet játszani. Elő kellene venni őket, szerintem most is el tudnék vele játszani, érdekes lenne először biztos kipróbálni újra, bele tudnék jönni.
Ezek a csapatok nekem is megvoltak!
Sőt Videotonból volt egy régebbi verzió is (az sztem a 82-83-as csapatuk lehetett), de volt természetesen Szovjetunió, Spanyolország, Uruguay, Brazilia, vagy olyan "különlegességek" , mint Irak, Marokkó, Kanada...
Klubcsapatokból is csináltam NB1, NB2-es bajnokságot, Német Bajnokságot (Düsseldorf, Augsburg, 1.FC Köln, Bayern (naná), Stuttgart, meg angol és olasz bajnokságot is.
Meg volt a vegyes bajnokság olyan résztvevőkkel, mint a Grasshoppers, Real Madrid, Austria Wien, Rapid Wien, Göteborg, stb.stb.
Aztán természetesen játszottam BEK-et, KEK-et, UEFA-t és kitaláltam még UFA-t is (ilyen nem volt a valóságban de a maradék csapatoknak is ki akartam találni valami bajnokságot).
Volt egy gombfoci naplóm (mai napig is megvan anyámnál)- amit még akkor kezdtem el írni, amikor még nem is tudtam írni olvasni - ezért lehetett az, hogy évekig azt hittem a spanyol csapatra, hogy ők Svájc- abba írtam az eredményeket, vagy a góllövőket...
Persze én is sokat játszottam másokkal, de magammal is egészen elképesztő mennyiségű időt játszottam.
:) na ez is mai szemmel elképzelhetetlen. El vagyunk kényeztetve, puhulva.
Megadtátok a módját. :) Nekem 80-as években maximum a traubi, vagy pepsi cola. De az is ünnepnapokon volt. Csapvíz, vagy mamáméknál kútvíz. Ásványvíz nem is hallottam ilyenről szerintem akkoriban. Nem az volt mint most itt áll 1-2 palack coca cola aztán nem ittam belőle egy hete. Nem is ilyen gagyi műanyag kiszerelésben volt. Rendes üveg, egyhez hozzájutottam máris toltam lefelé.
Azt hiszem a 70-es évek végén a Köln-Nottingham BEK meccset a döntöbe jutásért csak a pozsonyi tv adta,úgy drótoztuk össze az adót és csak 5-6 méterre a tévétől ülve lehetett látni a játékosok körvonalait,mert annyira szemcsés volt a kép!:))
Az nagyon jó lehetett élőben nézni.
Nekem még az jut eszembe , hogy mindig néztem a tv újságot mikor lesz telesport, fél óra nem tudom hetente pár naponta. Akkor ott kellett üljek a tv előtt mert telesport van. :) Mai szemmel mikor van ezer sportcsatorna, internet stb milyen furcsa. De hát akkor ez egy élmény volt fél óra telesport. Véletlenül adtak egy kupameccset este hadd maradjak fenn megnézni. Na jól van kisfiam maradj fenn.
De rég volt, ilyen bazi öregek vagyunk vagy mi a fene, nem is tűnt fel nekem így eltelt az idő. :)
Anno a 80-as évek elején minden hétfőn este 4-5 haverommal együtt játszottuk a bajnokságot!Mivel a "pályára"szabad volt szeszes ital bevinni,általában a meccsek végére már igen emelkedett volt a hangulat.Sokszor még konfettit is dobáltunk be a pályára,anyám másnap nem győzött takarítani.Ó azok a csodálatos 80-as évek!
Arra emlékszem még úgy kellett átmenni ha valakit hívni akartam, vagy ő akart játszani átjönni, hogy gombfocizunk? Nem ám telefon, nem volt vezetékes telefonunk se, szomszédoknak se. Nem ám mobil , vagy számítógép, ló****t.
mit csináljunk gyerünk focizni a pályára, fejelgetni , lábtengózni vagy valami. Iskolai osztálymeccsek az vérre ment. Lehet komolyabban vettük mint most egy válogatott meccsen ami lejön a képernyőn a játékosokról. :) Szó szerint vérre ment mert bitumenes , vagy salakos pálya volt, elestél térded könyököd jól nézett ki egy darabig.
ma 9-7re győztünk,durrantottam 4et,kispályás- terem:)
ilyet 5en játszottunk gyerekek családi ebéd után 2szer is szintén a 80as években:)
komoly cirkusszal járt mindig:)
Fel voltál szerelkezve több mint 90 csapat. :) Nem tudom mennyi csapatom volt. Megvannak még valahol biztos anyáméknál. Majd előszedem aztán egy nosztalgia mérkőzés.
Fradi Újpest , Rába , Grasshoppers , Liverpool , Juventus.
Mindig fradival voltam , öcsém újpest. Takács , Ebedli, Pölöskei -Törőcsik párharc, Rába is sokszor játékban volt, Grasshoppers is mert az méretben más széria volt magasabb volt, lomhább volt , de magas jól lehetett vele védekezni. :)
Jöttek át a szomszéd srácok kb velünk egykorúak voltak Mindenki hozta a saját csapatát. Órákat , vagy napokig elvoltunk. Apám csinált furnérlemezből pályát fel volt rajzolva minden ami kell kapuk azok ez a műanyag általában a földön ültünk feküdtünk aztán meccs. :)
Ez a Honvéd gombfoci csapat nekem is megvolt.
A bpi brazilveré§en ott voltam, király volt.
http://www.atv.hu/belfold/20151014-farkashazy-tivadar-eb/hirkereso
ez a raccsolós kis ge..czi.. ez az esztétikai környezetszennyezés nem tudom mit keres a médiában.. de kb ilyenek ezek..