Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #748266

Ezek a csapatok nekem is megvoltak!

Sőt Videotonból volt egy régebbi verzió is (az sztem a 82-83-as csapatuk lehetett), de volt természetesen Szovjetunió, Spanyolország, Uruguay, Brazilia, vagy olyan "különlegességek" , mint Irak, Marokkó, Kanada...

Klubcsapatokból is csináltam NB1, NB2-es bajnokságot, Német Bajnokságot (Düsseldorf, Augsburg, 1.FC Köln, Bayern (naná), Stuttgart, meg angol és olasz bajnokságot is.

Meg volt a vegyes bajnokság olyan résztvevőkkel, mint a Grasshoppers, Real Madrid, Austria Wien, Rapid Wien, Göteborg, stb.stb.

Aztán természetesen játszottam BEK-et, KEK-et, UEFA-t és kitaláltam még UFA-t is (ilyen nem volt a valóságban de a maradék csapatoknak is ki akartam találni valami bajnokságot).

Volt egy gombfoci naplóm (mai napig is megvan anyámnál)- amit még akkor kezdtem el írni, amikor még nem is tudtam írni olvasni - ezért lehetett az, hogy évekig azt hittem a spanyol csapatra, hogy ők Svájc- abba írtam az eredményeket, vagy a góllövőket...

Persze én is sokat játszottam másokkal, de magammal is egészen elképesztő mennyiségű időt játszottam.