Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#749094 Janicroft Előzmény: #748987

Igen, illetve elég gyakran utazom én is KLM-mel, de ha ugyanoda megyünk akkor legközelebb inkább megyek autóval vagy gyalog :D

#748948 matgab Előzmény: #748595

Közel 3 százalékkal esik az Air France-KLM (Párizs: AF) árfolyama miután újabb sztrájkot jelentett be a reptereken dolgozók szakszervezete, amire holnap kerül sor. Mivel a fedélzeti személyzet és a pilóták nem vesznek részt a sztrájkban, így járatkimaradásokra nem kell számítani, viszont késések előfordulhatnak. A hír negatív, hiszen azt mutatja, hogy továbbra sem rendeződött a dolgozókkal folytatott harc.

Ma KLM-mel utaztam, de legalább nem a gép esett le...

#748589 matgab Előzmény: #748583

köszi Citi...

És köszi UBS, az is leminősítette...

Csak azt tudnám, akkor miért nem adták el 42 EUR-ért??

Na mindegy.

ők meg vételre ajánlják:

equinet AG

Independent Research GmbH

#748583 Janicroft Előzmény: #747744

K+S (ETR:SDF) Rating Change

Citigroup Corp. downgraded shares of K+S (ETR:SDF) to Sell rating in a research note revealed to investors and clients on Wednesday morning. Trading on the 4.69 billion EUR market cap SDF is going to be interesting today.

This stock rating downgrade is noticed by investors, as ETR:SDF is at the moment trading -2.63% lower at EUR 23.88 as of 04:40 Frankfurt time. K+S shares have gained 7.61% over the past 200 days, while the Standard & Poor’s 500 index has dropped -4.07% over the same time.

Read more: http://www.octafinance.com/ks-etrsdf-downgraded-by-citigroup-corp-to-sell-rating/223168/#ixzz3p0LL8Wtc

#748078 matgab Előzmény: #747933

Richter papírjaim 5 kínkeserves hónap után ismét pozitív tartományban! :-))

K+S részvényem időközben már 8% minuszban is volt... egyre drasztikusabb ez a faktor.

Mostanában nem is 10 hanem 25%-os esés szokott lenni a vételeim után (Apple (-30%), seadrill (-45%), kors (-25%), illetve most már a klasszikus 2 héten túli eső Rank progress (-75%), (PKO -35%)). Üdítő kivételek a GME és a Richter a maguk -15%-val és a GSPark a maga 5% minuszával...

#747804 rbbj11 Előzmény: #747801

Gondolkodjunk!!!

Amikor veled ellentétes pozit vettem fel, még olyan is volt, h. ideiglenesen semlegesítettem a faktort. Mindent egybevetve szerintem legalább 50%-os faktor ellenállásom van. Ha azonos oldalra állok, mint a pozid, akkor tehát esélyes, h a faktort 150%-ra erösítem, tehát min. 1,5x gyorsabban zajlik le, ami szokott.

Mennyi az átlagod, hány nap alatt szokott teljesülni a faktor?

#747768 rbbj11 Előzmény: #747754

bär sztem jo äron van a cég, de nem birom ki short nélkül, h. olvastalak :P

22-re raktam take profitot