Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#747727 Turkoglu Előzmény: #747724

Az tény ,hogy király nem mutatott be bravúrokat, de azért a védelmünk mindent megtett, hogy az ellenfél sakk-matt helyzetbe kerüljön vele szembe... Volt amikor 6-7 védőnk között passzolták meg az egy szem csatárukat tiszta ziccerbe, onnan már egy 7 méter széles kapuba a fotelből felállva én is belövöm Királynak...

De nézzük a pozitívumokat lőttünk 3 gólt és az eredmény a világon semmit nem számított...

#747724 matgab Előzmény: #747717

én csak az összefoglalót láttam, de Király védés nem volt benne, pedig legalább 4 kapura lövése lehetett a görögöknek... Egyszerűen elképesztő, sztem már régen Bogdánnak kellene védenie , vagy Megyerinek, vagy Dibusznak, vagy akárkinek.

Királyra mindig is jellemző volt a Hertha utáni időszakában, hogy óriási lepkéi vannak, rosszul mozog ki, eladja a labdákat potyázik stb stb. Bravúrt meg már évek óta nem láttam tőle.

#747717 banyaiz Előzmény: #747714

Ilyen csoportba még egyszer nem kerülünk. Görögöknek nem volt kedvük focizni, vagy mi volt velük. Ezzel a csoport legjobbja kiesett.

É-írek teljesen favágó csapat, románok hát nem mutattak semmit szinte. Emlékszem Hagi féle csapatukra hát az a mostanit kb olyan 5-6 góllal verné lazán. Feröernek megköszönhetjük ha kijutunk legjobb 3-ként mert kétszer verték a görögöket. :)

Ilyet vb eb selejtezőn még egyszer nehéz elképzelni ekkora sanszunk legyen, aztán így is rezeg a léc rendesen. Persze ha a játékot nézem akkor nem csoda.

#747716 banyaiz Előzmény: #747714

Valamit nagyon ügyesen csináltak mert megtanultak focizni elég rövid idő alatt.

Eb-n bármelyik csapat ellen eséllyel állnak ki.

Mi ezzel a focival összekerülnénk velük bucira vernék a fejünket, de ezt az egész csoportunkat amiben itt kínlódtunk.

Nincs kedvem megnézni milyen csoportharmadikok vannak még lenne e esélyünk valaki ellen póton, ha arra kényszerülünk.

#747714 Kissherceg Előzmény: #747712

más a mentalitásuk, itthon urambátyám rendszer van, ezért önthetünk bele 1000 mrd-ket, akkor se lesz semmi, csak mutyi... a hülye vezér nem veszi észre.

#747713 banyaiz Előzmény: #747710

Sajnos ha a mi focinkra ránézek kb ugyanazt látom mint akkor. De Izland , előző selejtezőben vb talán néztem franciák elleni meccsüket, úgy tették vették labdát, hogy azt hittem rosszul látok Izland játszik. Most meg talán még jobbak.

Kíváncsi vagyok rájuk az EB-n . Megelőzték a cseheket törököket, hollandokat a csoportban.

#747712 banyaiz Előzmény: #747710

Azt mondom meg kell nézni egy Izland bárki ellen focimeccset, és utána el kell gondolkozni mi az amit mi itt foci címszó alatt művelünk. Izland, 20 éve még a focilabdával ismerkedtek.

Meg kell nézni most, nem az eredményeiket az se semmi, a játékukat , komoly csapatok ellen.

Egyenrangú ellenfelei szinte bármilyen csapatnak mezőnyjátékban és a többi. Még emlékszem Mészöly Kálmán volt a kapitány vagy 1x éve vagy lehet több is játszottunk velük, két analfabéta csapat össze vissza rúgta a labdát. Azért maradt meg mert Mészöly egész meccsen anyázott és behallatszott a közvetítésbe. :)

Most rá kell nézni a focijukra. Hová lehet eljutni 10 -20 év alatt.

#747710 picirigo Előzmény: #747704

Ahhoz, h a csapatod nyerjen, a kapustól legalább 1 bravúrra szükséged van! Na ez most egész frankón elmaradt! Egyet értek: elugrált a labdák elől!

#747702 banyaiz Előzmény: #747700

Szerencsére csak a meccs végét néztem abból kiindulva úgyis csak várjuk a nekünk kedvező ukrán spanyol eredményt. Nincs a kezünkben a sorsunk.

Ha nincs meg a legjobb 3. hely esélyünk sincs pótselejtezőn.

román meccsen kellett volna odatenni magunkat. Sajnos azon a meccsen is látszott semmi közünk nincs a labdarúgáshoz. Pedig ilyen gyenge román csapat se volt kb 100 éve.

Azért egy tanulsága volt a sorozatnak számomra ez a Dárdai nagy edzőtehetség. Ebből az állományból olyan játékot kihozott ami néha már focihoz hasonlított. Ez edzőként világbajnoki teljesítmény vsz.

#747699 Sumér harcos Előzmény: #747698

4-3

ilyen szutykokat.

semmi ....szavak nincsenek,védelem hol van egész meccsen?????

Gerát,Dzsudzsákkal levinni együtt,szerintem merész az is.

#747698 TrendMan Előzmény: #747696

A legrosszabb kereskedelmi tv leggyengébb sztár-kereső műsorára emlékeztet.

Vétek az időt ilyesmire pazarolni.

És most már a riporter is lehanyatlott a mérkőzés színvonalára.

Kikapcs!

#747696 Sumér harcos Előzmény: #747695

Németh Krisztián oké.

de azt milyen üresen hagyták már.

majdnem olyan,mintha két harmat....együttes játéka lenne.

nem is fogják normálisan a csatárokat.....olyan minden mind1 mindenkinek,az egész pályán.

na itt van gól,3-3,szánalmas a védelem.

2.félidőben rakás xar a …

#747693 Sumér harcos

2.félidőben rakás xar a Magyar csapat.

a védelem?szomorú,akkor nem rúgnak a görögök gólt amikor nem akarnak.

#747615 banyaiz Előzmény: #747583

Cserének Maldini Nesta ha váltani kell. Belső védőket. Azt hiszem sikereket érnénk el.

Így kicsit küzdelmesebb a dolog.