Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: Duo

#747814 banyaiz Előzmény: #747812

Egervári ideje alatt volt a csúcson Gera Juhász két meghatározó ember védelem , középpálya.

Játékgyorsaság, és labdabiztosság nélkül nem megy. Lehet akárki az edző, esetleg annyi különbség lehet egy hozzánk hasonló kutyaütő társulattól nem kikapunk hanem megverjük. Pl ilyen éíreket. De komoly csapat ellen édeskevés, hogy van taktikánk ha két passzt nem tudunk csinálni elég gyorsan emberhez .

#747812 TrendMan Előzmény: #747811

Ebben igazad lehet.

Lehet, hogy ez rendszerfüggő.

Bár Németországban a libsik ugyanigy mellébeszélnek, csak más témában :-DDD

Trotzdem Egervari alatt szamomra ugy tunt, mintha a vedelem-tamadosor egysege meg lett volna valamelyest.

#747811 banyaiz Előzmény: #747805

Storck csalódás nekem. Ezek a nyilatkozatai amiket elereszt, nem tudom milyen meccseket nézett. Jó játék stb. Ezt ő maga se hiszi el. Sokkal többet vártam tőle, megmondja az élest mi van.

Kicsit ilyen Egervári jellege van az is állandóan nyomta ezt a mellébeszélést.

Duo

#747805 TrendMan

Kiralyt nem utnem.

A sajat hataskoreben mindent megtett, nem rajta mulik.

Megint azt mondom, Egervari alatt jatszott a legszebben es a legtamadobb szellemben a valogatott, Dardai alatt volt a leghatekonyabb es Egerszegi alatt nyertunk a leggyakrabban.

Ha mar nem lehet egy Egerszegi-Darnyi duora tenni, akkor legyen Egervari-Dardai.

Proszit!

Re: nincs cím

#747798 banyaiz Előzmény: #747724

Egy meccset kivéve idegenben a finnek ellen. Ott egész szép dolgokat csináltak volt előre játék , viszonylag stabil védelem mellett. Az volt a legjobb meccsünk szerintem ebben a sorozatban.

Ez a játék egy EB-n az a szégyen kategória attól félek. Jussunk ki valahogy aztán megnézzük mire elég ezt ott. Viszont ha pótselejtező, esélyünk kb 0 vsz. Azért feladni se kell mert 2 meccsen bármi lehet, de ahhoz egy kellően acélos ellenfél kell. Horvátok és hasonlók ellen felejtős a dolog.

#747794 banyaiz Előzmény: #747724

Király vonalkapus volt mindig is. Ehhez képest Angliában is védett. Pedig ott aztán van beívelés főleg másodosztályban. :)

Lehet azért erőltették mert rutinos. Nehogy az legyen Dibusz beszed egy potyát rutin hiánya miatt. Bogdán pedig csere a csapatában gondolom őt ezért nem .

Azt mondom a kapusposzt még az egyik legstabilabb posztunk, még akkor is egy egy sorozatban becsúszik egy-két potya

Királyt lassan nyugdíjazni kell, de van aki helyettesítse.

Védelem és középpálya, a 10 selejtező meccs alatt 10 olyan kombinációt nem mutatott amire azt mondom na ez egy labdakihozatal volt, vagy egy szép háromszögelés az ellenfél térfelén, vagy valami. :)

B+ ez mi? Oké van ellenfél is a pályán de hát azért válogatott focistákról beszélünk.

#747743 TrendMan Előzmény: #747742

Teljesen mindegy.

Elöbb-utóbb jön a nagy zakó.

Utána megint újraépitkezés 30 évig.

És stadionok.

És új MLSZ.

#747742 Sumér harcos Előzmény: #747735

ha lehet a Dánokat kapjuk,mert legalább akkora xarok voltak a selejtezó sorozat során,mint a Görögök:)

már ha lehetne válogatni.

#747741 Sumér harcos Előzmény: #747734

erről a magam olvasatából egy történet jut eszembe:)

a 80as években,vagy 35éve eljött a falunkba nyáron vmi komoly pesti csapatban játszó 11-14éves gyerekekből álló kisebb csoport,vmi rokonhoz jöttek nyaralni.

kijöttek a helyi pályánkra.....egyből foci lett,jól elakartuk agyabugyálni őket,de az első 5percben látszott,hogy vmi nem stimmel.:)

vmi 10-1re kikaptunk,de azt az 1gólt egy kurvva nagy mákkal én lőttem.

innen inditva félévig akkora sztár voltam,mint Maradona:)mikor kurta gyenge voltam, akkor is játszottam,mert én lőttem a gólt akkor és ott.

ilyesmi jut eszembe erről:)

na ON:)

#747737 rbbj11 Előzmény: #747734

mikor hallottam, h. nem Dárdai lesz, akkor tudtam, h. ezt a történelmi lehetöséget is elpuskázzuk eb kijutást illetöen...

#747736 picirigo Előzmény: #747731

Csak azt nem értem, ha ezeket mi egyszerű halandók, akiknek fingjuk sincs a fociról így látjuk, akkor akik "elméletileg" értenek hozzá mééé nem látják????

Király egy vicc volt, védelem ide vagy oda!

Sorozatterhelés??? Ezek lehet még egy eb-t sem láttak? Ott 5 nap alatt kell majd játszani 3meccset, ezeknél klasszisokkal jobb és többet futó csapatok ellen! Ha ma véletlenül kikap vagy x-el Ukrajna, azonnal el kell kezdeniük a fizikai felkészülést, mert így halálra égünk az tuti!

Ha nem nyerjük meg a leg…

#747735 TrendMan

Ha nem nyerjük meg a legjobb harmadik versenyét, jöhetnek a dánok vagy a hollandok.

És ez igy jó.

#747734 Sumér harcos Előzmény: #747731

"Fogalma sincs, hogy miért kaptunk ki és elképzelése sincs, hogy mit akar játszani Storck. Onnan látszik, hogy a múlt meccsen megmentette az irháját Böde és Németh és akkor most ők játszanak."

ja-ja,teljesen ez jutott eszembe nekem is.:)

megye3-as szintű edző gondolatvilággal van felruházva.

#747731 matgab Előzmény: #747727

majd ha kiderül, hogy az uefa koefficiensünk hogyan változott a görög meccs miatt, akkor mondhatjuk, hogy nem számított...

Mert lehet, hogy akkor a leggyengébb koeficiensű 3.-okból kaptunk volna, így meg jün majd Dánia, Hollandia, vagy Frao.

Amúgy ha egy ilyen csapatot elverünk, akkor azt mondom ott a helyünk az EB-n. Ha meg nem akkor meg nincs ott a helyünk. Remélem nem jutunk úgy ki legjobb 3-ként az EB-re, hogy Megvertük Feröer-t, meg Finnországot és senki mást!

Ez a Storck meg egy pojáca. Ja és már most mondanám aranylábú fiainknak, hogy készüljenek, mert ha kijutnánk véletlenül az EB-re, ott is 3 naponta játszanánk a meccseket és nem Feröer után a görögökkel... Hihetetlen , hogy a XXI. században olyan kifogást nyomhat valaki, hogy a 3 nappal azelőtti meccs miatt nem mozgott frissen 25 évesen... Hihetetlen az egész és hiteltelen. Fogalma sincs, hogy miért kaptunk ki és elképzelése sincs, hogy mit akar játszani Storck. Onnan látszik, hogy a múlt meccsen megmentette az irháját Böde és Németh és akkor most ők játszanak.

#747727 Turkoglu Előzmény: #747724

Az tény ,hogy király nem mutatott be bravúrokat, de azért a védelmünk mindent megtett, hogy az ellenfél sakk-matt helyzetbe kerüljön vele szembe... Volt amikor 6-7 védőnk között passzolták meg az egy szem csatárukat tiszta ziccerbe, onnan már egy 7 méter széles kapuba a fotelből felállva én is belövöm Királynak...

De nézzük a pozitívumokat lőttünk 3 gólt és az eredmény a világon semmit nem számított...

#747724 matgab Előzmény: #747717

én csak az összefoglalót láttam, de Király védés nem volt benne, pedig legalább 4 kapura lövése lehetett a görögöknek... Egyszerűen elképesztő, sztem már régen Bogdánnak kellene védenie , vagy Megyerinek, vagy Dibusznak, vagy akárkinek.

Királyra mindig is jellemző volt a Hertha utáni időszakában, hogy óriási lepkéi vannak, rosszul mozog ki, eladja a labdákat potyázik stb stb. Bravúrt meg már évek óta nem láttam tőle.

#747717 banyaiz Előzmény: #747714

Ilyen csoportba még egyszer nem kerülünk. Görögöknek nem volt kedvük focizni, vagy mi volt velük. Ezzel a csoport legjobbja kiesett.

É-írek teljesen favágó csapat, románok hát nem mutattak semmit szinte. Emlékszem Hagi féle csapatukra hát az a mostanit kb olyan 5-6 góllal verné lazán. Feröernek megköszönhetjük ha kijutunk legjobb 3-ként mert kétszer verték a görögöket. :)

Ilyet vb eb selejtezőn még egyszer nehéz elképzelni ekkora sanszunk legyen, aztán így is rezeg a léc rendesen. Persze ha a játékot nézem akkor nem csoda.

#747716 banyaiz Előzmény: #747714

Valamit nagyon ügyesen csináltak mert megtanultak focizni elég rövid idő alatt.

Eb-n bármelyik csapat ellen eséllyel állnak ki.

Mi ezzel a focival összekerülnénk velük bucira vernék a fejünket, de ezt az egész csoportunkat amiben itt kínlódtunk.

Nincs kedvem megnézni milyen csoportharmadikok vannak még lenne e esélyünk valaki ellen póton, ha arra kényszerülünk.

#747714 Kissherceg Előzmény: #747712

más a mentalitásuk, itthon urambátyám rendszer van, ezért önthetünk bele 1000 mrd-ket, akkor se lesz semmi, csak mutyi... a hülye vezér nem veszi észre.