Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#747673 rbbj11 Előzmény: #747597

Nem tudom, hogy az allando fejlesztesi lemaradasokkal kuzdo vacak abev java min fut, de a win10 nalam is telepitve van mar egy ceges gepen, es semmi gond vele

#747672 rbbj11 Előzmény: #747572

Pontosan, szal marg vigyazz, mert ha mukodik, nem jelenti, h holnap is fog! Microsoft mindent megtesz azert, h. A meg futo win xp osszeomoljanak es ellehetetlenuljenek. Nem veletelen nincs ra tamogats mar es virusokkal szemben is igen tamadhato es nehezen vedheto lett

nekem jobb a win10mint a…

#747599 Ibiza

nekem jobb a win10mint a 7..

az erte kereskedési rendszere nem fut rajta nekem.. kirja mi hiányzik felraktam de akkor sem.. még el kell tökölni vele.

#747596 Margaretta Előzmény: #747592

Én ezt egy fejtágítón hallottam, ahol az előadó viccesen előadta ezt.

Így próbált arra utalni, hogy az új ANYK-t inkább a 7-re, vagy 8-ra telepítsük.

Végülis a kollégája, tényleg kidobta a laptopját a win10 feltöltése után:)

#747592 Koffein Előzmény: #747587

még mindig nem értem, hogy miért dobhatja ki a gépet? az is stabil :) az hogy nem törhető annyira, meg egy csomó szolgáltatás pénzbe kerül, mint pl passziánsz :P + csak eredeti játékkal lehet rajta játszani, attól még nem kuka a gép... persze, ha kalóz verzióról van frissítve, akkor érhetnek meglepetések, de amint írtam a microsoft topikba is, 30napon belül vissza lehet állítani, és arra az állapotra állítja vissza, amilyen állapotban volt win10telepítése előtt... :)

mivel ez egy tőzsdei fórum, így azt mondom, hogy ez egy jó ötlet, mert többen vásárolják a terméket, plusz bevétel... :-P mint felhasználó, természetesen engem is negatívan érintenek a megszorítások :)

#747586 KawaBazsy Előzmény: #747555

Anyám most vett új gépet Win10-el, én azzal szívtam rajta, h az abejava-ban bent legyen minden olyan bevallás is, amit a korábbi gépen csinált (ő maszek könyvel is). De megoldottam..

#747585 KawaBazsy Előzmény: #747572

Én is elégedett voltam az XP-vel, de idén váltottam, mert már sok dolog nem futott alatta. Win8 nem tetszett, most Win7 van, ez marad.

#747572 Spade Előzmény: #747554

az xp a leggyorsabb legstabilabb 32 bites nem vállalati környezetű ms oprendszer jobb mint a win10 és veri az összes apple-t is megfelelő segédprogikkal. Csakhát már nem hoz pizet már vagy 10 éve és még mindig sokan használták ezért szüntette meg a támogatást és emiatt omlik majd be szép lassan vagy freeware lesz és az ingyenes fejlesztők pörgetik tovább. ha nyilt forráskód lenne

#747569 Spade Előzmény: #747552

oks,

installáld le (uninstal) az összes java progit a 6-t a 7-t és a 8-at

utána innen:

http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/jre8-downloads-2133155.html

tölsd le ezt

jre-8u60-windows-i586.exe

az oszlopban alulról a negxyedik

utána iditsd el és installálja mindenképp magát akármit is kérdez vagy figyelmeztet

utána indisd ujra a gépet

az anyk-val ne csinálj semmit, futnia kell rendesen