Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#747557 Margaretta Előzmény: #747555

Én csak a kétfős kft-nket könyvelem 2000 óta.

Ha könyvelőként dolgoznék és abból élnék egész biztosan nem rinyálnék, lecserélném a gépemet, vennék rá jogtiszta szoftvereket. Rászánnám azt kb. félmillió forintot. De a cégünknek nem a fő profilja a tevékenységem. Sőt, ez az egy asztali gépünk van már csak, mert a laptop, az ipad és az iPhone manapság praktikusabbak.

#747555 Margaretta Előzmény: #747554

Kösz, a java-t megtaláltam, írtam előbb 1.8.0_60-b27.

Az én gépem eddig tokjo volt és most is szupergyors. Tény, hogy egy 2008-as évjárat, de akkor 300ezer volt, DELL. Windows XP van rajta.

#747554 Koffein Előzmény: #747553

nem kell megsértődni, nem egy könyvelőt ismerek, némelyiknél még win2000 fut a többség gépén... semmi frissítés, bekapcsolás után vagy fél órát tölt, de sírnak, ha összehugyozza magát a gép, majd elveszik a munka, semmi befektetés a munkaeszközbe, abba amiből élnek... de a privát gépük mac és mercivel járnak csak gratulálni szoktam nekik... semmi személyes... természetesen tisztelet a kivétel... :)

amúgy start menü java mappa about java... már ha így jelenik meg az xp alatt...

nem vagyok könyvelő, de gondolom, mint minden progiban súgó alatt névjegy... alap fogalmak... ;-)

#747552 Margaretta Előzmény: #747548

Hol kell megnézni a gépben a kérdéseidre a választ?

Most, hogy elkezdtem én kutakodni a gépemben, megtaláltam az összes beküldött bevallást.

Java: ilyet ír ki, ha rákattintok: jdk1.6.0_05, jre1.8.0_60, jre7

Az ÁNYK-t továbbra sem bírom elindítani. A tulajdonságokban nem írja, hogy milyen java verzión áll. Letöltöttem az apeh honlapról, ami ott van most ANYK-ként, semmi nem történt a megnyithatósággal.

/Kissherceg, bocsi, látszólag nem Magyarország topik, de ez a nagy büdös valóság. Eddig segítség nélkül elboldogultam a könyveléssel, a bevallásokkal, az eferrel, meg mindenféle változásokkal szinte elsők között. Sőt, most jut eszembe, a technikai elemzést is művészi szintre műveltem, de most elakadtam./

#747548 Margaretta Előzmény: #747484

Én nem igazán értek hozzá.

A férjem kínlódott vele pár órát.

Most pont az az állapot van, hogy az asztalon lévő abevjavat, amivel eddig küldtem be a bevallásokat, nem lehet megnyitni. Továbbá a gépben nem találhatók meg az eddig beküldött bevallások sem, csak az összes üres verziói.

A java 8-at feltette a gépre.

Nincs nagy baj, mert van két laptopunk is, amelyeken a windows 7 vagy 8 van fenn, azokon tudok bevallani. De nem ártana, ha az asztali gépemen lenne egy helyen a könyvelés, a bevallás és az analitikus kimutatások..., mint ahogy ez eddig volt.

#747484 Spade Előzmény: #747382

hogyhogy nem fut ? Mit ir ki ha egyáltalán ?

kérdések:

- előtte futott ?

- milyen java verzió van fent

- a java verify jó lett ?

- milyen anyk verzió van fent ?

#747298 rbbj11 Előzmény: #747296

most mär 18, legaläbb fiatal anyuka lesz :d

Durva a mai viläg...azért tényleg...mindenféle menö politikusok meg családapák tömködik a farkukat parlamenti üléssel párhuzamosan, adófizetöi pénzböl fizetett munkaidejükben csini dögös kiskoruak puncijäba, akik ezzel többet keresnek egy nap, mint átlagos melós a mercedes gyárban egy hónapban, aztán 18 évesen terhesen bírósági tárgyalásokra járnak tanúnak....szép világ

Szép keresztény viläg...lehet, ennél jobbak a muszlimok is..

#747281 rbbj11 Előzmény: #747273

fenn van a facebookon, terhes fotókkal is, kiv. lennék, végül ki ejtette teherbe