Anyám most vett új gépet Win10-el, én azzal szívtam rajta, h az abejava-ban bent legyen minden olyan bevallás is, amit a korábbi gépen csinált (ő maszek könyvel is). De megoldottam..
Anyám most vett új gépet Win10-el, én azzal szívtam rajta, h az abejava-ban bent legyen minden olyan bevallás is, amit a korábbi gépen csinált (ő maszek könyvel is). De megoldottam..
Én is elégedett voltam az XP-vel, de idén váltottam, mert már sok dolog nem futott alatta. Win8 nem tetszett, most Win7 van, ez marad.
KÖSZÖNÖM! MŰKÖDIK!
az xp a leggyorsabb legstabilabb 32 bites nem vállalati környezetű ms oprendszer jobb mint a win10 és veri az összes apple-t is megfelelő segédprogikkal. Csakhát már nem hoz pizet már vagy 10 éve és még mindig sokan használták ezért szüntette meg a támogatást és emiatt omlik majd be szép lassan vagy freeware lesz és az ingyenes fejlesztők pörgetik tovább. ha nyilt forráskód lenne
oks,
installáld le (uninstal) az összes java progit a 6-t a 7-t és a 8-at
utána innen:
http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/jre8-downloads-2133155.html
tölsd le ezt
jre-8u60-windows-i586.exe
az oszlopban alulról a negxyedik
utána iditsd el és installálja mindenképp magát akármit is kérdez vagy figyelmeztet
utána indisd ujra a gépet
az anyk-val ne csinálj semmit, futnia kell rendesen
Én csak a kétfős kft-nket könyvelem 2000 óta.
Ha könyvelőként dolgoznék és abból élnék egész biztosan nem rinyálnék, lecserélném a gépemet, vennék rá jogtiszta szoftvereket. Rászánnám azt kb. félmillió forintot. De a cégünknek nem a fő profilja a tevékenységem. Sőt, ez az egy asztali gépünk van már csak, mert a laptop, az ipad és az iPhone manapság praktikusabbak.
Kösz, a java-t megtaláltam, írtam előbb 1.8.0_60-b27.
Az én gépem eddig tokjo volt és most is szupergyors. Tény, hogy egy 2008-as évjárat, de akkor 300ezer volt, DELL. Windows XP van rajta.
nem kell megsértődni, nem egy könyvelőt ismerek, némelyiknél még win2000 fut a többség gépén... semmi frissítés, bekapcsolás után vagy fél órát tölt, de sírnak, ha összehugyozza magát a gép, majd elveszik a munka, semmi befektetés a munkaeszközbe, abba amiből élnek... de a privát gépük mac és mercivel járnak csak gratulálni szoktam nekik... semmi személyes... természetesen tisztelet a kivétel... :)
amúgy start menü java mappa about java... már ha így jelenik meg az xp alatt...
nem vagyok könyvelő, de gondolom, mint minden progiban súgó alatt névjegy... alap fogalmak... ;-)
Kösz, ha nem segítesz, legalább ne gúnyolódjál.
Menjél sorbaállni az új iPhone-ért.
Hol kell megnézni a gépben a kérdéseidre a választ?
Most, hogy elkezdtem én kutakodni a gépemben, megtaláltam az összes beküldött bevallást.
Java: ilyet ír ki, ha rákattintok: jdk1.6.0_05, jre1.8.0_60, jre7
Az ÁNYK-t továbbra sem bírom elindítani. A tulajdonságokban nem írja, hogy milyen java verzión áll. Letöltöttem az apeh honlapról, ami ott van most ANYK-ként, semmi nem történt a megnyithatósággal.
/Kissherceg, bocsi, látszólag nem Magyarország topik, de ez a nagy büdös valóság. Eddig segítség nélkül elboldogultam a könyveléssel, a bevallásokkal, az eferrel, meg mindenféle változásokkal szinte elsők között. Sőt, most jut eszembe, a technikai elemzést is művészi szintre műveltem, de most elakadtam./
macerás a könyvelő progikat mozgatni azért nem sűrűn csináljuk.
mindig elképedek, hogy a könyvelők milyen friss pc-ken dolgoznak... :)
Én nem igazán értek hozzá.
A férjem kínlódott vele pár órát.
Most pont az az állapot van, hogy az asztalon lévő abevjavat, amivel eddig küldtem be a bevallásokat, nem lehet megnyitni. Továbbá a gépben nem találhatók meg az eddig beküldött bevallások sem, csak az összes üres verziói.
A java 8-at feltette a gépre.
Nincs nagy baj, mert van két laptopunk is, amelyeken a windows 7 vagy 8 van fenn, azokon tudok bevallani. De nem ártana, ha az asztali gépemen lenne egy helyen a könyvelés, a bevallás és az analitikus kimutatások..., mint ahogy ez eddig volt.
hogyhogy nem fut ? Mit ir ki ha egyáltalán ?
kérdések:
- előtte futott ?
- milyen java verzió van fent
- a java verify jó lett ?
- milyen anyk verzió van fent ?
Ez nem fikázás volt, hanem segítségkérés:)
Fel van téve az XP-re a 8, az ANYK nem indul.
Hogy fut zokszó nélkül?
http://www.origo.hu/gazdasag/20151008-nyugdij-gyerek-kormany-megszolalt.html
Na végre én már nagyon régen szorgalmazom, nyugdíjat a gyerek által fizetett nyugdíjjárulék alapján határozzák meg! (egy minimum minimálbér fele nyugdíjra mindenki jogosult lenne, afelett a gyerekei által fizetett járulék X %-át kapná a nyugdíjas!).
http://valasz.hu/itthon/na-ki-penzeli-kuncze-gabort-es-koka-janost-kideritettuk-115413
együtt csasztuskáznak csak a birkák veszik komolyan a politikát.
http://www.eco.hu/videos/ujabb-aldozata-van-a-gigantikus-aranyhamisitasi-botranynak/
**** mszpst is lehúzták.. pedig a zsizsik a zsizsik szemét...
most mär 18, legaläbb fiatal anyuka lesz :d
Durva a mai viläg...azért tényleg...mindenféle menö politikusok meg családapák tömködik a farkukat parlamenti üléssel párhuzamosan, adófizetöi pénzböl fizetett munkaidejükben csini dögös kiskoruak puncijäba, akik ezzel többet keresnek egy nap, mint átlagos melós a mercedes gyárban egy hónapban, aztán 18 évesen terhesen bírósági tárgyalásokra járnak tanúnak....szép világ
Szép keresztény viläg...lehet, ennél jobbak a muszlimok is..