Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#747713 banyaiz Előzmény: #747710

Sajnos ha a mi focinkra ránézek kb ugyanazt látom mint akkor. De Izland , előző selejtezőben vb talán néztem franciák elleni meccsüket, úgy tették vették labdát, hogy azt hittem rosszul látok Izland játszik. Most meg talán még jobbak.

Kíváncsi vagyok rájuk az EB-n . Megelőzték a cseheket törököket, hollandokat a csoportban.

#747712 banyaiz Előzmény: #747710

Azt mondom meg kell nézni egy Izland bárki ellen focimeccset, és utána el kell gondolkozni mi az amit mi itt foci címszó alatt művelünk. Izland, 20 éve még a focilabdával ismerkedtek.

Meg kell nézni most, nem az eredményeiket az se semmi, a játékukat , komoly csapatok ellen.

Egyenrangú ellenfelei szinte bármilyen csapatnak mezőnyjátékban és a többi. Még emlékszem Mészöly Kálmán volt a kapitány vagy 1x éve vagy lehet több is játszottunk velük, két analfabéta csapat össze vissza rúgta a labdát. Azért maradt meg mert Mészöly egész meccsen anyázott és behallatszott a közvetítésbe. :)

Most rá kell nézni a focijukra. Hová lehet eljutni 10 -20 év alatt.

#747710 picirigo Előzmény: #747704

Ahhoz, h a csapatod nyerjen, a kapustól legalább 1 bravúrra szükséged van! Na ez most egész frankón elmaradt! Egyet értek: elugrált a labdák elől!

#747702 banyaiz Előzmény: #747700

Szerencsére csak a meccs végét néztem abból kiindulva úgyis csak várjuk a nekünk kedvező ukrán spanyol eredményt. Nincs a kezünkben a sorsunk.

Ha nincs meg a legjobb 3. hely esélyünk sincs pótselejtezőn.

román meccsen kellett volna odatenni magunkat. Sajnos azon a meccsen is látszott semmi közünk nincs a labdarúgáshoz. Pedig ilyen gyenge román csapat se volt kb 100 éve.

Azért egy tanulsága volt a sorozatnak számomra ez a Dárdai nagy edzőtehetség. Ebből az állományból olyan játékot kihozott ami néha már focihoz hasonlított. Ez edzőként világbajnoki teljesítmény vsz.

#747699 Sumér harcos Előzmény: #747698

4-3

ilyen szutykokat.

semmi ....szavak nincsenek,védelem hol van egész meccsen?????

Gerát,Dzsudzsákkal levinni együtt,szerintem merész az is.

#747698 TrendMan Előzmény: #747696

A legrosszabb kereskedelmi tv leggyengébb sztár-kereső műsorára emlékeztet.

Vétek az időt ilyesmire pazarolni.

És most már a riporter is lehanyatlott a mérkőzés színvonalára.

Kikapcs!

#747696 Sumér harcos Előzmény: #747695

Németh Krisztián oké.

de azt milyen üresen hagyták már.

majdnem olyan,mintha két harmat....együttes játéka lenne.

nem is fogják normálisan a csatárokat.....olyan minden mind1 mindenkinek,az egész pályán.

na itt van gól,3-3,szánalmas a védelem.

2.félidőben rakás xar a …

#747693 Sumér harcos

2.félidőben rakás xar a Magyar csapat.

a védelem?szomorú,akkor nem rúgnak a görögök gólt amikor nem akarnak.

#747615 banyaiz Előzmény: #747583

Cserének Maldini Nesta ha váltani kell. Belső védőket. Azt hiszem sikereket érnénk el.

Így kicsit küzdelmesebb a dolog.

#747612 banyaiz Előzmény: #747583

Gépezet kellene legyen a védelem mindenki együtt mozog tudja a másik gondolatát is.

megnézed a feröeri gól előtti védekezést. volt pár hasonló a meccsen csak nem lett gól belőle. Ilyen amatőr szintű védelemnél könnyen kerül egy Guzmics, vagy akárki más teljesen kiszolgáltatott helyzetbe. Még Feröer ellen is, ahogy láttuk.

Középső védő gondjaink vannak kellene fénykorában lévő Ferdinánd Vidic belső védő páros, bal szélső védő Robi Carlos kaliber, jobb szélső Lahm pl .

Aztán jöhetnek a Feröeriek.

#747583 TrendMan Előzmény: #747521

Guzmicsot nem is emlitettem, allergiás vagyok tőle.

Kiteszi a nagy kibxxxxott seggét oszt ez elég neki idehaza, hogy védő legyen, mert nem kerülik meg.

Kimegy a nemzetközi meccsre, kiteszi a nagy kibxxxxxott seggét és egyből körbefutják és jé, gólhelyzet, jééé gól lett!!!

És erre Guzmics körbenéz, nagy méltatlankodva, mint akit a világ vérig sértett!!!

Megkerültek?!

Meegkerüüülteekk????

#747536 banyaiz Előzmény: #747521

Nekem Tőzsér játéka volt nagy csalódás pl középpályán, sok eladott labda , nem ment neki a játék, de már előző meccseken se. Valahogy nem jön össze neki a válogatottban. Elvileg ő lenne az irányító ha jól gondolom, ezt elég nehéz beazonosítani mert vagy nincs is nála a labda, vagy eladja első passznál.

Juhász pedig nagyon formán kívül van. Hajtott de nem ment neki se igazán.

#747535 matgab Előzmény: #747530

azt én sem értettem, hogy Guzmó miért nem támadta meg az ellenfél csatárát. Igazából díszkíséretet adott neki a fél pályától 25 méteren keresztül...

És erre a védelemre mondták, hogy stabil!?!!?

Az utolsó percben lévő kapunk előtt átgurított labdától meg beőszült 5 hajszálam...

#747533 matgab Előzmény: #747521

Ja és Priskin kihagyom Tomi is a szokásos borzasztó formáját hozta.

Egy értelmes passza nem volt, pedig két lehetősége is lett volna, hogy a középen a 11-es pontnál befutó teljesen üresen mozgó társhoz adja a lasztit.

Juhászt úgy beültették a cselbe, mint óvodás gyereket a ringlispílbe. Szerintem azóta is pörög a tengelye körül és keresi , hogy merre van az ellenfél kapuja...