Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#746850 Sumér harcos Előzmény: #745668

Ellenük játszik a románverő magyar válogatott az Eb-n - sorsoltak

A világranglista-vezető spanyol, illetve az ukrán csapattal került azonos csoportba a magyar futsal-válogatott a februári belgrádi Európa-bajnokságon.

AZ EB-CSOPORTOK:

A-csoport: Szerbia, Portugália, Szlovénia

B-csoport: Spanyolország, Ukrajna, MAGYARORSZÁG

C-csoport: Oroszország, Horvátország, Kazahsztán

D-csoport: Olaszország, Csehország, Azerbajdzsán

A MENETREND (2016. február 2-13.):

Február 2.: Szerbia - Slovenia, Spanyolország - MAGYARORSZÁG

Február 3.: Oroszország - Kazahsztán, Olaszország - Azerbajdzsán

Február 4.: Szlovénia - Portugália, MAGYARORSZÁG - Ukrajna

Február 5.: Kazahsztán - Horvátország, Azerbajdzsán - Csehország

Február 6.: Portugália - Szerbia, Ukrajna - Spanyolország

Február 7.: Horvátország - Oroszország, Csehország - Olaszország

Február 8.: Negyeddöntők (A1-B2, A2-B1)

Február 9.: Negyeddöntők (C1-D2, C2-D1)

Február 11.: Elődöntők

Február 13.: Döntő, bronzmeccs

http://www.csakfoci.hu/hazai/futsal/node/200308

#746769 banyaiz Előzmény: #746656

Ez opció egy Barcelonánál pl, egyéb ilyen tili toli játékot játszó csapatoknál. :) Rossz nézni néha mit kínlódik a csapat.

Arsenal szimpatikus nekem még szép focit játszanak.

Spanyoloknál Real, Atletico .

Hertha meccseket megnézek néha . Olasz meccseket nem mostanában, de régen sokat néztem.

Az a helyzet, Premier liga más minőség azt nem tudják hozni más bajnokságban.

#746765 banyaiz Előzmény: #746656

90-es évek óta, ne viccelj kinek szurkolnék? :) Egész pontosan mikor FA kupa , Bl, bajnokság egy évben ha jól emlékszem 99-ben. Nem a kupák miatt hanem az a foci amit bemutattak, mindent elsöprő támadó foci.

Van Gaalnak meg kellene néznie mi a cél , ez az ellenfél 16-ostól visszapasszolni a kapushoz játék nem opció MU-nál. :)

#746761 banyaiz Előzmény: #746650

Tiszteletet a csapatnak ! :) Lajos filozófiája a fociról elég érdekes. Olyannak tűnik avatatlan szemlélőnek mintha egy rakás jó játékos a pályán de foci nem nagyon van. Valahogy nem akar összeállni a gépezet.

#746745 TrendMan Előzmény: #746742

Kivárnám a végét.

Ha majd úgy 20 forduló után sem pukkadnak ki, akkor leveszem a kalapomat.

http://www.csakfoci.hu/…

#746742 Sumér harcos

http://www.csakfoci.hu/kulfold/nemetfoci/node/200232

A Dárdai Pál vezette Hertha BSC remekül kezdte a Bundesliga idei szezonját, 7 fordulót követően a 6. helyen állnak a berliniek. Az egyik német lap szerint a magyar tréner csapatának a titka abban rejlik, hogy a gárda fizikálisan rendre felülmúlja aktuális ellenfeleit, amely a remek nyári felkészülésnek köszönhető.

#746524 banyaiz Előzmény: #746518

Majd holnap MU megmutatja mi az a foci. :)

Jó volt a Portó meccs. Szimpatikus csapat technikás gyors támadó focit játszanak. Van Gaal mit művel MU-val tili toli játékot erőlteti, szenvedős nagyon. Jó ha csinál olyan csapatot mint annak idején Ajaxból akkor egye fene. De lehet előbb elzavarják. Sir Alex ennyi pénzt költött volna igazolásra Barcát Bl döntőkben verjük 5 góllal.

#746421 Pyxis Előzmény: #746325

http://www.boon.hu/leisztinger-tamas-multifunkcionalis-sportcsarnok-felepitese-is-a-tervek-kozott/2921787

Ebben rejlik OV ereje, motiválni tudja hazánk tehetős polgárait. :D

"Leisztinger Tamás: Öt évvel ezelőtt ugrottunk egyet az ismeretlenbe. Ebben a vállalkozásban kezdők voltunk, hiszen korábban soha nem csináltunk ilyet. Nyugodtan mondhatom, hogy nem tudtam, nem tudtuk, mibe vágunk bele. Azt sejtettük, hogy nagyjából mibe fog kerülni, de azt, hogy mi fog történni velünk, hogy milyen közeg vár itt bennünket, arról nem sok fogalmunk volt. "

jaj de szép cimet szedet…

#746325 Sumér harcos

jaj de szép cimet szedett össze utolag is Kozma a PL-ben:)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Kozma_István_(labdarúgó)

LIVERPOOL , Kozma István

A Premier League negyedik leggyengébb játékosának választotta a Times 2007-ben. A volt újpesti, negyvenszeres magyar válogatott középpályás mindössze hat meccsen szerepelt

a Liverpoolban, majd hajóra tették, és visszaküldték az öreg kontinensre.

#746324 Sumér harcos Előzmény: #746323

hehe:)

"„Láttuk őt az edzéseken, és tudtuk, hogy nem elég jó. De azon az edzésen problémák adódtak Le Tissier-vel, és három másik csatárunk is sérült volt – mondta el Souness. – Terry Cooper javasolta, hogy próbáljuk ki egy meccsen, és ha beválik, akkor beválik, ha nem, akkor nem. Ezen kívül egy játékosunk húsz perccel a kezdés után megsérült, így be kellett vetnünk őt. Igen figyelemre méltó volt, harminc percig szaladgált úgy, hogy nem ért hozzá a labdához. Ilyet azelőtt sohasem láttam.”

Ilyet még Le Tissier sem látott 16 éves southamptoni tartózkodása alatt. „Olyan volt, mint egy elszabadult hajóágyú, de a legmókásabb az volt, hogy mindig olyan helyre szaladt, ahol véletlenül sem volt ott a labda. Szerintem próbálta messziről elkerülni. – mondja. – Valószínűleg azt gondolta, hogy ha nem ér labdába, akkor senki sem fogja észrevenni, mennyire gyenge.”

1996ban behazudta magát …

#746323 Sumér harcos

1996ban behazudta magát a Premier League-be.:)

azért még abban a nem onlány világban sem kutyafüle a sztori:)

„Nagyon meglepődtem, amikor felpillantottam, és láttam, hogy ő megy fel helyettem – nevet Le Tissier. – Előző nap velünk edzett, és azt gondoltuk magunkban, nyilván vetélkedőben nyerte a lehetőséget, annyira ügyetlen volt. Szombaton azonban ott ült velünk az öltözőben. Erre azt gondoltuk, valaki nagyon rendes volt vele, és a pálya széléről tekintheti meg a mérkőzést.”

http://www.fourfourtwo.hu/hirek/magyarorszag/ali-dia-hazug-diszno

#746150 Fornit Előzmény: #746147

bor nem volt, a pálinka helyett meg egyéb égetett szeszek :) amúgy egyezik. :)

#746148 Sumér harcos Előzmény: #745668

ez remek eredmény.

most szövegeljen az a fogatlan románxar azon a videon.

vagy nemtom melyik szekus magyarnevű vén pöcs edző romániából,aki szintén dumált.