Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

jaj de szép cimet szedet…

#746325 Sumér harcos

jaj de szép cimet szedett össze utolag is Kozma a PL-ben:)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Kozma_István_(labdarúgó)

LIVERPOOL , Kozma István

A Premier League negyedik leggyengébb játékosának választotta a Times 2007-ben. A volt újpesti, negyvenszeres magyar válogatott középpályás mindössze hat meccsen szerepelt

a Liverpoolban, majd hajóra tették, és visszaküldték az öreg kontinensre.

Re: nincs cím

#746324 Sumér harcos Előzmény: #746323

hehe:)

"„Láttuk őt az edzéseken, és tudtuk, hogy nem elég jó. De azon az edzésen problémák adódtak Le Tissier-vel, és három másik csatárunk is sérült volt – mondta el Souness. – Terry Cooper javasolta, hogy próbáljuk ki egy meccsen, és ha beválik, akkor beválik, ha nem, akkor nem. Ezen kívül egy játékosunk húsz perccel a kezdés után megsérült, így be kellett vetnünk őt. Igen figyelemre méltó volt, harminc percig szaladgált úgy, hogy nem ért hozzá a labdához. Ilyet azelőtt sohasem láttam.”

Ilyet még Le Tissier sem látott 16 éves southamptoni tartózkodása alatt. „Olyan volt, mint egy elszabadult hajóágyú, de a legmókásabb az volt, hogy mindig olyan helyre szaladt, ahol véletlenül sem volt ott a labda. Szerintem próbálta messziről elkerülni. – mondja. – Valószínűleg azt gondolta, hogy ha nem ér labdába, akkor senki sem fogja észrevenni, mennyire gyenge.”

1996ban behazudta magát …

#746323 Sumér harcos

1996ban behazudta magát a Premier League-be.:)

azért még abban a nem onlány világban sem kutyafüle a sztori:)

„Nagyon meglepődtem, amikor felpillantottam, és láttam, hogy ő megy fel helyettem – nevet Le Tissier. – Előző nap velünk edzett, és azt gondoltuk magunkban, nyilván vetélkedőben nyerte a lehetőséget, annyira ügyetlen volt. Szombaton azonban ott ült velünk az öltözőben. Erre azt gondoltuk, valaki nagyon rendes volt vele, és a pálya széléről tekintheti meg a mérkőzést.”

http://www.fourfourtwo.hu/hirek/magyarorszag/ali-dia-hazug-diszno

#746150 Fornit Előzmény: #746147

bor nem volt, a pálinka helyett meg egyéb égetett szeszek :) amúgy egyezik. :)

#746148 Sumér harcos Előzmény: #745668

ez remek eredmény.

most szövegeljen az a fogatlan románxar azon a videon.

vagy nemtom melyik szekus magyarnevű vén pöcs edző romániából,aki szintén dumált.

#746147 Sumér harcos Előzmény: #745653

tegnap 9-9 lett az eredmény, 4et rugtam.:)

utána bor, sör, pálinka,üditő,szóda,vacsora.

gondoltam az ilternora,hogy ott mi lehet.:)

#745665 matgab Előzmény: #745657

dehogynem!:-)

http://www.origo.hu/sport/focivilag/20150923-nemet-foci-bundesliga-hertha-nyolc-eve-a-legjobb-rajt-dardaival.html

Ez a Dárdai gyerek tud valamit. Ha idén és jövőre is bent tartja a Herthát, akkor el fogja vinni valami még komolyabb (sztem német) csapat. Nyilván nem egy Bayern, meg a VW botránnyal a Wolfsburg is el fog tűnni a Bundesligából, de egy feltámadó Hamburgot, Schalke-t, Leverkusen-t vagy Stuttgartot...

Ahogy szokták mondani hihetetlen ez a Pali...

Most sajnálhatjuk igazán, hogy őszre a válogatott két legfontosabb találkozójára már nem engedték el. Meg vagyok róla győződve, hogy legalább 4 pontot szereztünk volna vele, de a 6 sem lett volna kizárt.

#745653 matgab Előzmény: #745630

igen, tegnap én is vagy 8 gólt rúgtam negyed óra alatt -igaz az nem Bundesliga volt, csak a helyi kispályás...:-)

#745630 TrendMan Előzmény: #745584

Minden lehet.

A magyar állami gazdálkodás egyszerüen nem átlátható,

Csak annyi a biztos, hogy bármilyen kiadást most már a migrációs válság cimszó alatt is el tudnak könyvelni.

---

Levandowski mesterötösnél tart a Wolfsburg ellen.

Talán 10 perc alatt.

Volt már ilyen?

#745559 TrendMan Előzmény: #745555

Az mind semmi, de 3 éven belül bajnokcsapatot akarnak csinálni belőle.

A Te pénzedből is!

Szép reményekben megint nincs hiány.