Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#746147 Sumér harcos Előzmény: #745653

tegnap 9-9 lett az eredmény, 4et rugtam.:)

utána bor, sör, pálinka,üditő,szóda,vacsora.

gondoltam az ilternora,hogy ott mi lehet.:)

#745665 matgab Előzmény: #745657

dehogynem!:-)

http://www.origo.hu/sport/focivilag/20150923-nemet-foci-bundesliga-hertha-nyolc-eve-a-legjobb-rajt-dardaival.html

Ez a Dárdai gyerek tud valamit. Ha idén és jövőre is bent tartja a Herthát, akkor el fogja vinni valami még komolyabb (sztem német) csapat. Nyilván nem egy Bayern, meg a VW botránnyal a Wolfsburg is el fog tűnni a Bundesligából, de egy feltámadó Hamburgot, Schalke-t, Leverkusen-t vagy Stuttgartot...

Ahogy szokták mondani hihetetlen ez a Pali...

Most sajnálhatjuk igazán, hogy őszre a válogatott két legfontosabb találkozójára már nem engedték el. Meg vagyok róla győződve, hogy legalább 4 pontot szereztünk volna vele, de a 6 sem lett volna kizárt.

#745653 matgab Előzmény: #745630

igen, tegnap én is vagy 8 gólt rúgtam negyed óra alatt -igaz az nem Bundesliga volt, csak a helyi kispályás...:-)

#745630 TrendMan Előzmény: #745584

Minden lehet.

A magyar állami gazdálkodás egyszerüen nem átlátható,

Csak annyi a biztos, hogy bármilyen kiadást most már a migrációs válság cimszó alatt is el tudnak könyvelni.

---

Levandowski mesterötösnél tart a Wolfsburg ellen.

Talán 10 perc alatt.

Volt már ilyen?

#745559 TrendMan Előzmény: #745555

Az mind semmi, de 3 éven belül bajnokcsapatot akarnak csinálni belőle.

A Te pénzedből is!

Szép reményekben megint nincs hiány.

Ha jól értesültem, ma Bo…

#744721 TrendMan

Ha jól értesültem, ma Bogdán véd a Liverpoolban.

Re: A csoda kapus

#744614 Ricsi Előzmény: #744604

Mindig utáltam az olyan hozzáállást (ezért "utálom" a fideszt is), aki megmondja, mit gondoljak, mit érezzek, mit tegyek.

Ezek az elképzelések sosem működtek, mert csak visszafojtják a dolgokat, és majd egyszer nagyot robban. Ha valaki szidni akar valakit, ám tegye. Ha valaki nem szeret valakit vagy valamit, ám tegye. Sokkal jobb, ha verbálisan engedi ki a gőzt, mintha cselekedne is.

#744604 Turkoglu Előzmény: #744602

A nemzeti sporton fenn vannak az úgynevezett rasszista videók ami alapján hozták ezt a döntést...

Ez az UEFA tuti nem normális, teljesen sportszerű szurkolás van, egy kis cigányozással...

Ezzel az erővel ha azt kiabálom be, hogy "tuszik" akkor is bezárják a stadiont?

Kész vicc ez az egész, kezd elegem lenni az európai szövetségekből politikailag is meg sportszakmailag is.... :-)

#744603 Ricsi Előzmény: #744602

Pedig ki akartam rá menni, erre elcseszik nekem. Akkor úgy látom, én már sosem nézem meg belülről ezt a stadiont.