Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: A csoda kapus

#744574 matgab Előzmény: #744518

és Hulk bombája ugyanazon a linken?? Egyszerűen nem hiszem el, hogy ekkora erővel meg lehet rúgni a labdát. 35-ről ha lő, az olyan, mintha 11-est lőne...

Re: nincs cím

#743619 Fornit Előzmény: #743266

Nem fogyott a jegy..

"A német labdarúgó-bajnokság legutóbbi ezüstérmese, a Wolfsburg 1200 Németországba érkező migránst hív meg az első Bajnokok Ligája-mérkőzésére, amelyet a CSZKA Moszkva ellen vív kedden."

#742957 TrendMan Előzmény: #742947

Engem az dühit leginkább, amit Guzmics csinál.

Nagy segge van és idehaza azzal érvényesül, hogy kiteszi és ezzel területet véd és nem kerülik meg.

Nemzetközi meccsen meg simán megkerülik.

Ilyenkor méltatlankodva néz körbe, mintha az ellenfél megsértett volna valamilyen szabályt.

#742951 Sumér harcos Előzmény: #742947

ez igy van.

éppen néztem én is,hogy teljesen tisztán volt,senki nem szorongatta ,lökdöste,taszigálta.

#742950 matgab Előzmény: #742948

igen, Gera volt aki nem lépett ki a 16-oshoz kifutó írrel, hanem bent álldogállt a helyén. Mentségére legyen mondva, hogy a hosszú oldalon jött az 5-ös számú ír is, akit szintén nem követett egyetlen magyar védő sem.

szinte minden magyar védő a rövid oldalon tömörült.

#742947 matgab Előzmény: #742936

visszanéztem a szögletet. Lafferty-t mellé elvileg Guzmics állt, majd nagylelkűen elbambult és nem fogta tovább. Közben a 16-os (sztem Nagy lehetett) a szöglet után elsétált a kapufa mellől és elindult Lafferty felé, de igazából ő sem Laffertyre állt rá, csak olyan 1 méterre tőle...

A 16-oson álló északír meg teljesen tisztán lőhetett mert mellé sem állt senki egyáltalán.

Király nagyot védett mert Lafferty akár a kapu felé tartó lövésbe is beleérhetett volna, az más kérdés, hogy azt tanítják, hogy a kapus mindig oldalra védje a labdát , ne visszaüsse a kapu felé...

A szöglet előtti részre is kíváncsi lennék, de azt még nem láttam, mert sztem ott is a fél magyar csapat benne volt.

Szóval nem pechünk volt, ezek egyértelműen koncentrációs problémák. Ami meg a fizikai fáradság miatt jönnek ki...