Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Nem akarom Guzmicsot. E…

#742623 TrendMan

Nem akarom Guzmicsot.

Ez más a második meccse lenne zsinórban.

Nagyoooooooooooooon vessszélyessssssss.

Re: szar de ez van

#742308 TrendMan Előzmény: #742289

És igaza van.

Végig azon törtem a fejemet, mikor kapja elő ez a hontalan - akit valamilyen okból oly sűrűn mutat a tv - a zsebéből a laposoüveget.

Re: szar de ez van

#742289 Kissherceg Előzmény: #742268

Cornel Dinu korábbi válogatott játékos és szövetségi kapitány semmi tervszerűséget nem látott a nemzeti együttes játékában. „Ebben a felállásban nem tudtunk többet elérni, pedig a magyarok olyan nehézkesek voltak, mint valami tornyok, folyton az ellenfélhez passzoltak és összevissza vagdosták a labdát. Az edzőjük pedig inkább az Oktoberfesttel foglalkozott, mint a futballal” – kommentálta Dinu a meccset.

szar de ez van

#742268 TrendMan

Szar meccs volt, de a 3. helyet céloztuk meg a csoportban.

Az már nem lebőgés a szövetségnek és akkor még tovább játszhatunk.

(Ugye jól tudom, hogy akkor lesz még egy kik-ki meccs egy másik harmadikkal?)

Másrészt tényleg nem volt középpályánk, meccshiányos meg sérült emberekkel rombolni könnyebb, mint épiteni.

A védelmünk nem hibázott nagyot, és ez JR kiállásával és Guzmics beállásával valóságos csoda.

Szalay jobb volt, mint vártam.

Dzsudzsák a 2. félidőben kezdett belelendülni.

Stieber nagy-nagy betli.

Tőzsér nagy-nagy betli.

Nikolicsot meg meg kell játszani.

Ha nincs mögötte csapat, egyedül hiába jó.

Re: nincs cím

#742246 banyaiz Előzmény: #742239

Ezt kellett volna középpályán, a pálya közepén minél jobban feltolni védekezést, és letámadni őket labdafelhozatalnál, ők játszották ezt a játékot.

Böde valóban elég robosztus, elfért volna a pályán, ha muszáj. :)

#742239 Kissherceg Előzmény: #742236

Nikolics semmit nem ért, ide erő csatár kellett volna, lásd mikor Szalai átszántott 4 románon abból egyet letaposott... Ez nem szép foci, hanem harc...

#742236 banyaiz Előzmény: #742231

Böde nekem nem hiányzott. A bátor taktika hiányzott, semmit nem ért a 2 csatár ha a középpályánk a kapunk mögött helyezkedett a meccs 90%-ban. :)

szerintem a vereség elke…

#742235 Ibiza

szerintem a vereség elkerülése volt a cél..politikailag az még betett volna.

#742234 banyaiz Előzmény: #742231

Nekem most a hozzáállással nem volt bajom. Küzdöttek nem fosták össze magukat.

De a taktikánk az beszari volt. Ebben a helyzetben ahol a döntetlen egyenlő a vereséggel ezt nem értem. Kockáztatunk feltoljuk a védekezést ez nekem erre a meccsre nem is volt kérdés. Nem hittem a szememnek mi folyik .

#742223 banyaiz Előzmény: #742212

Katasztrofálisra értékelem ezt a meccset. Ezt le kell öblíteni .

Nem értem a taktikánkat. Ezt a meccset nyernünk kellett volna innentől nincs a kezünkben a sorsunk. Átadtuk területet hazai pályán. A csatársorunk helyezkedett a saját térfelünk közepén, a középpálya lehet már a nézők között volt.

Szó szerint nem vettem észre lenne középpályánk.

Aki ezt érti magyarázza el nekem ennek mi értelme volt mikor kockáztatnunk kellett volna ?

Ők támadtak le minket a saját 16-osunknál.