Srácok túltolták
Nekem hiányzott Böde eszetlen de folyamatos küzdeni tudása, szét kellett volna szedni őket. Egyedül Fiola volt neked pozitív és talán Elek 1x1
Srácok túltolták
Nekem hiányzott Böde eszetlen de folyamatos küzdeni tudása, szét kellett volna szedni őket. Egyedül Fiola volt neked pozitív és talán Elek 1x1
Katasztrofálisra értékelem ezt a meccset. Ezt le kell öblíteni .
Nem értem a taktikánkat. Ezt a meccset nyernünk kellett volna innentől nincs a kezünkben a sorsunk. Átadtuk területet hazai pályán. A csatársorunk helyezkedett a saját térfelünk közepén, a középpálya lehet már a nézők között volt.
Szó szerint nem vettem észre lenne középpályánk.
Aki ezt érti magyarázza el nekem ennek mi értelme volt mikor kockáztatnunk kellett volna ?
Ők támadtak le minket a saját 16-osunknál.
http://www.origo.hu/sport/percrolpercre/20150904-magyar-roman-eb-selejtezo-szurkolok.html
Kint emelkedettebb a hangulat
Eskü Storck jobban be van szarva, mint a srácok
Így vonultak az ultrák a magyar-román meccsre
http://index.indavideo.hu/video/Igy_vonultak_az_ultrak_a_belvarosban
nem megy az online streaaaaaaaaaam, grrrrrrrrrrrr
Kész vagyok bazzzz, beszari...
Szalai a kezdőben,ez most vicc??Na jó akkor ennyi volt,még a gombfoci csapatomba sem raknám be!
Robben pályafutásából a számomra leginkább a BL-ben MU elleni kapásgólja marad meg, azt nagyon eltalálta és azzal esett ki akkor a csapat. Fájdalmas emlék.
Jó focista volt, még talán MU-ba is befért volna fénykorában.
szeretem Robben játékát, nagyon intelligens játéka van.
Szerintem a Bayern csapatorvosai szarok, túl sok náluk mindig a sérült...
Gondolom íronikus vagy.
Amúgy egyszer már látni szeretném őket küzdeni, nem hallani. És főleg nem meccs előtt meg után keménykedni...
Fognak!
Ha hallod Storck-ot tudod, küzdeni fognak az utolsó percig az 1 pontért.
És főleg hol van a nemzeti büszkeség? Ha máskor nem is, de ellenük az utolsó másodpercig is küzdeni kellene, nem?
Ilyen 'helyi rangadót' csak fanatikus akarással lehet megnyerni.
Ha 1 pontra megyünk, hol ott a fanatikus akarás?
Ezt a homokjanót se látjuk többet focizni szerencsére:
http://index.hu/sport/futball/2015/09/04/robben_ezzel_el_is_koszonhetett_a_topfutballtol/
Amikor a real-ban "focizott", akkor is utáltam ezt a kis kancsót.
Bár hülyeséget mondok mert írek ellen se fér bele az x ugyanott vagyunk mintha románokkal lenne x.
Csak a győzelem. 2 meccs után a csoport első helyén kell állnunk a románokkal holtversenyben mögöttünk 1 pontra észak-írek, ha nem akkor már csak a szerencsében bízhatunk
Jó még 3 hellyel is kijuthatunk.
Az a nagy gáz az első meccsen írek ellen buktunk. Az a 3 pont meglenne akkor elég lenne 4 pont most 2 meccsen. Vagy akár 2 is. Ennyit számított az a meccs.
Mondom , hogy nyerünk, legyen hited. Valamiért azt érzem simán nyerünk. Hozzá kell tegyem mikor Bukarestben elpicsáztak minket akkor is ezt éreztem előtte. :)
Ha x akkor marad a 3 pont románokkal, és észak-írek megverik valószínű Feröert velük 4 pont . Ez semmire nem jó nincs saját kezünkben a sorsunk ha X. Vereségről nem is szólva.
Ha már X akkor az észak-írek ellen ott beleférhet. De 6 pont kellene 2 meccsen
"Amikor arról faggatták, elégedett lenne- a döntetlennel, azt mondta, „természetesen”, ám Tőzsér Dániel hozzátette, nyerni szeretnének."
menjen az anyjába Storck...!! Beszari egy figura. Ha ő nem hisz saját csapatában, akkor a csapata hogy higgyen magában??! (Milyen hülye szó ez a higgyen, vagy higgyjen?)
Mindezt arról a meccsről nyilatozza, ami a saját bevallása szerint élete legfontosabb meccsére készül...
Amondó vagyok, hogy ha ilyen a hangulat, akkor legalább 2 góllal fogunk kikapni. És legalább az egyik gól koncentrációs hibából kapott amatőr gól lesz...