Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

http://444.hu/2015/09/…

#742116 banyaiz

http://444.hu/2015/09/04/hey-ho-lets-go/

Ramones póló. Annyira rossz gyerek nem lehet. :) Ha már be kell fogadni valakit javasolom a kvótába .

Abban mi a logika jogszabályok szempontjából, hogy vonatra nem engedjük őket de azt engedjük, hogy az M1-en meneteljenek?

Azon kívül , hogy kellett a balhé.

Re: Cumania

#742079 Ricsi Előzmény: #742000

Szokásos hazugság, de miután a bibliáról hazudsz, kénytelen vagyok válaszolni. És nem, továbbra sem olvaslak, Rbbj egyik válaszában láttam hogy a pápára hivatkozik, ezért ezt elkezdtem átnézni.

Jézus nem azt mondta, hogy szeresd felebarátodat mint önmagadat, hanem a feltámadás után a következőt:

Úgy szeressétek egymást, mint én szerettelek titeket. Nincsen senkiben nagyobb szeretet annál, mintha valaki életét adja a másikért.

Ebben nincs semmiféle feltételrendszer. Sem más törvényének elfogadása, sem alkalmazkodás, sem semmi olyan, amit a mai, álkeresztény kormány bele akar magyarázni. Szóval, Jézus szavaival csak csínján, és semmit sem belemagyarázni, mert az veszélyes víz. Ezenkívül azt mondasz amit akarsz, és arról propagálsz mást, amiről akarsz.

Re: nincs cím

#742076 rbbj11 Előzmény: #742075

ezt is írtam én is: Az EU bírálatában mindkét elemző egyetértett, úgy vélik, ha az unió valódi, erős és szuverén államszerűség volna, akkor a külső határok őrizetét nem is csak magyar, hanem uniós határőröknek kellene ellátni.

#742075 rbbj11 Előzmény: #742067

személyiségem hibája, h. értelmetlen, véget nem érö vitákba bocsátkozom, ha felhergelnek

vissza a menekült témához:

"A német szociáldemokrata politikus különbségtételt sürgetett a törvényesen érkező bevándorlók, az ideiglenes oltalomra szorulók, a konfliktus végeztével hazatérni akaró háborús menekültek és a politikai menedékkérők között"

Pontosan, mindegyik csoportból vannak tuti a keletinél is, ezt írom sokadik alkalommal.

Sajnos csak hosszú kikérdezéssel lehet felderíteni, melyikük hazudik, mert valóban nem konstruktívak, hisz rettegnek attól, hogy nem jutnak el a német kánaánba...

#742067 tozsdenyul Előzmény: #742053

kb.mindent leírtál, ami miatt felesleges vitával próbálkozni, mivel az lehetetlen...

maradva a tőzsdénél kicsit, a lényeglátók azon csoportja, akik szerint az olaj árát az usa szándékosan veri le

(miközben szinte minden létező nyersanyagban óriási defláció zajlik évek óta)

illetőleg az usa a dollár árát oda teszi ahova akarja

(miközben világvaluta, tehát pl. az USÁ-n kívül több dollár van forgalomban mint belül)

a vicc kategória, bohócokkal meg nehéz a vita, és akkor a sok egyéb kizáró okot nem érintettük

trollokat, egyéb állatokat felesleges etetni, mert biztos, hogy a te időd a drágább

#742066 banyaiz Előzmény: #742036

A szabályozás megbukott, ez tisztán látszik, érvényben van, de értelmetlen, alkalmazhatatlan erre a helyzetre.

Viszont én érzékelek olyasmit is nem tudom mi a véleményed erről, hogy Viktor erre most rá is játszik. Kidomborítja. Lásd pl tegnapi bicskei vonat, Keletiben az események alakítása. Megint élesben játszik mert lásd pl mai híreket Röszkéről kitörtek, nem biztos tudja kontrollálni abból pedig gond lehet. Tűzzel játszik szokása szerint.

Néztem most megindultak a Keletiből Ausztria felé. Ez hatalmas. :) Valamelyik képen az egyik fickó stradpapucs szerű lábbeliben indult neki. Ha abban eljut Ausztriáig akkor megérdemli a menekültstátuszt. :) Gondolom valahol megállítják őket és akkor majd ott ülnek a pusztában körbevéve rendőrökkel, megint lesz mit a híradókban betenni.

#742064 banyaiz Előzmény: #742035

Kössük Trianon eltörléséhez a kvóta elfogadást. :) Merkel lenyelné a protkóját szegény, Viktor előadná neki nagy komolyan.

Szóval komolyra fordítva Viktor nem lenne rossz vezető csak előtte embert kellene faragni belőle.

Vannak ilyen vadhajtásai mint pl ez az állandó büdös borz taktikája , és a posványban való fetrengése éjjel nappal ott érzi igazán elemében magát.

De az EU-val is komoly gondok vannak.

Konkrétan ebben a menekült ügyben szerintem mindenképp szükség van olyan jelzésre ami megállítja ezeket az embereket. Mert ha ilyen nem lesz akkor elég sok helyen nyomorognak ahhoz a világban, hogy Germany felé elinduljanak esetleg. Ez egy alap kérdése kell legyen bármilyen megállapodásnak erre adjon választ. Ebben szerintem Viktornak igaza van.

#742059 rbbj11 Előzmény: #737124

"2015.07.20 21:17 Ibiza (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @rbbj11

Én olvastam, eljöttem nyaralni elötte sok dolgot lezártam...előkésztettem...nem volt időm reagálni.

Ez a hagymahéjas dolog a kompromisszumkészség, üzleti tárgyaláson is alkalmazható, elmondjuk mik azok amikben egyetértünk, ez utána horgonyozva lesz az agyakban utána a különbségeket kell megoldani. A konstruktiv csapatban gondolkodás alapja.

Változtál..tény..nem volt valami halálközeli élményed? Komolyan kérdem. "

Nahát, micsoda emberismeret, 6 hét alatt annyira eltérö a véleményed ugyanazon emberröl, h. rá se lehet ismerni. :) Zürzavaros... :)

#742056 Euroman Előzmény: #742050

az én megnyilvánulásaim hagynak kívánnivalót maguk után, mert indulatos, szenvedélyes ember vagyok....nemcsak politikai ügyekben.

én mindenesetre tegnap az ard-n 20.15 után élőben is hallottam Martin Schultz-ot, nem arra hagyatkozok, amit a magyar média kihoz ebből....nagyon türtőztetni kellett magát...ott és akkor még a képernyő előtt is szégyelltem magam orbán miatt...és nem az első alkalommal...a balfácán, falusias, senkiházi megnyilvánulásai a nemzetközi porondon, és a hazai hőzöngései számomra elviselhetetlen és elfogadhatatlan alakká tették....szégyellem magam miatta...persze voltak már ilyen pojácák a világpolitikában de csak hogy két példát említsek, nekem a Helmut Schmidt vagy Richard von Weizsäcker típusú, habitusú emberek a politikai példaképeim...

#742053 rbbj11 Előzmény: #742037

Te írsz itt naphosszat, nekem mindegy, hogy azért tudod lopni a napot, mert megérdemelt nyugdíjas évid töltöd vagy mert hatalmas karriert futottál be szovjeteknél, és már nem kell dolgoznod. A lényeg, többet és gyakrabban írsz bárkinél és persze van idöd mindent elolvasni is.

1. Ismeröseid...persze....harmadik embertöl a szokäsos värosi leganda, vagy barätodtol guglitól...

3. Persze, te azt is tudod szerintem, pontosan kik és hányan érkeznek hamis útlevéllel. Ne aggódj, én is olvastam a neten ám azt a cikket a török útlevélhamisításról, amitöl ismét mindentudónak képzeled magad. :)))

Nekem te pedig egy elviselhetetlen, utolsó müveletlen tapló vagy, aki páváskodik naphosszat. Plussz szemtelen, nagyképü, okoskodó, álszent is, de az arroganciád az, ami sajnos mindig írásra késztet. Az arrogáns képzetlen emberek mindig zavartak, nem tudtam elmenni sajnos szó nélkül melettük.

Én még neten is túl közel érezlek, szóval kölcsönös az ellenszenv.

Te nem ismersz semmit és senkit, ahogy még pár napja lökted itt nekem a sódert, h. én aztán mennyire megváltoztam, legkésöbb akkor mindenkinek nyilvánvalóvá vált, hogy az emberismereted nulla. Csak hirtelen ítélkezel mindenröl és mindekiröl, pedig a legkisebb alapod sincs hozzá soha. A cionizmus a világképed, minden, ami abba nem fér bele, a krétakörödön kívül esik.

#742050 Ibiza Előzmény: #742022

ja csak jut ezsembe Euroman vagy Prospero kb 10x értelmiségebb nálad :)

Elindultak a menekültek Budapestről Németországba.... remélem autópályán mennek..hajrá menekültek..

#742049 prospero Előzmény: #742042

Mármint rbbj kajálja azokat az üzeneteket ami az adott ország belpolitikai közleménye és amkvel az ott élő bevándorlóknál jó pontnak számíthat. Azért mert Martin Shultz és mások baloldali fordulatot szeretnének.

#742042 prospero Előzmény: #742037

56-ban mások voltak a szabályok. Dublin miatt csak akkor lehetsz menekült, ha közvetlenül a háború súlytotta országból érkezel. Azaz Szíriában felszállsz egy Berlinbe induló gépre. Ezért nyomatják az idióták nyugaton a szolidaritás dumát. TE meg kajálod.

#742037 Ibiza Előzmény: #741995

"..hanem veled ellentétben nem vagyok naplopó,"

igy hazudik egy hirtelenkeresztény..aki nem biztos az....

1. ha menekülsz akkor tájékozódsz..és vendégként viselkedsz..az én ismerőseim mást mondanak.. ha mindig hazudsz miért mondanál most mást 56os menekülés kapcsán.. azért megnéztem volna hogy mennek svájcig..

2. akkor te egykutya vagy a politikusokkal..én ennyire nem akartalak lealázni.. de megtetted magad.

3. nem ahogy te sem..az emberek nem állatok...akkor nem úgy kell viselkedni.. ha ehhez gyenge vagy a titkosszolgálatok kihasználják ezt a helyzetet akkor az a te dolgod. Ha tájékozódnál akkor azt is tudhatnád rengeteg hamis útlevéllel érkeznek.

A "bepalizható" embereket fel kell fegyverezni..robbanóanyagot kell szállítani.. ezt most simán megtehetik.

nekem te ritka egy gyenge ember vagy..hazudsz taknyolsz..

emberileg csak annyi 50m-nél közelebb sem szeretnék hozzád kerülni..vagytok páran..de szerencsére nem sokan..

Nem értelmiségi hanem gyógyegér vagy.. minden konstruktivitás és kreativitás nélkül..

Ezt az értelmiségi dumát soxor nyomod..meg te vagy Sopron szellemi elitje :))) (ez volt a legjobb..ez jellemzően azok tulajdonsága akik vagy elsőgenerációs értelmiségiek..vagy vért izzadva kegyelemből mentek át a sulikon.

mert öltönyt veszel..pucolod naponta 5x a cipőd.. a kamu rolexed..és kamu mont blanc toll az még nem értelmiségi.. Én ismerek értelmes értelmiségieket.. ott azonnal átjön a filing..

#742036 prospero Előzmény: #742027

Az a baj, hogy egy total értelmetlen szabályozásnak kell megfelelni. Ha valaki biztonságos országon keresztül érkezik már nem lehet menekült. Nem adhatsz neki statuszt. Nem utazhat tovább. Ha továbbutazik, magyarországot kizárják schengenből. Közben megy a duma nyugaton arról hogy befogadjuk a menekülteket mikor nem is lehetnek menekültek jogilag, hiszen biztonságos országból szerbián, macedónián keresztül érkeztek. Tehát könnyen beszèlnek hogy befogadják őket, mert hivatalosan hozzájuk egyetlen menekült sem juthat el...

#742035 Turkoglu Előzmény: #742034

Én nem vagyok egy Viktor hívő, de tök igazat adok neki, hogy ez a kvóta rendszer egy orbitális baromság...

Nem is értem mi alapján találta ki ez az EU-s barom ,hogy legyen 160 ezer...

Miért pont 160 ezer? Mert ez most október végéig kb elég lehet és utána majd állítunk rajta?

Nonszensz ez az egész EU.

Nincs mese a keleti blokknak össze kell tartani... :-)

Most hétvégén kimegyek Bécsbe aztán lehet legközelebb már vízum kell... :-)

#742034 banyaiz Előzmény: #742030

A volt keleti tömb ellene nagyjából, volt nyugati nagy része mellette.

Legutóbb 40 k embert akartak felosztani , és 30 k környékét sikerült.

Szerintem az lenne logikus ha a kvóta elfogadást ahhoz kötnénk, hogy komoly változtatások az Eu-s belépésben, határvédelemben stb, menekülttáborokban mindenben.

Vszínűnek tartom máshogy nem is lehet megegyezni .

Nagyjából szerintem ilyesmi lehet Viktor célja is ezt elérni a tárgyalások végére, ezt hámozom ki a szövegéből.

#742033 Ibiza Előzmény: #741990

már a fogalmaid sem jók..azokat sem tudod értelmezni..

nem tudod mit jelent az agresszió.. mi a radikális jelentése..

hirtelen keresztény lettélde nálad rosszindulatúbb ember kevés ember van itt a fórumon.

ez a bölcsek köve neked ha elmondom egy menekült hogy viselkedjen?

bejelentkezem? vendéghez méltóan viselkedem? kérem a segítséget? azonosítom magam?

ez ennyire nem megy neked te hirtelenkeresztény :)))

#742031 Ibiza Előzmény: #741988

látod még ez sem megy neked.. agresszió amikor másik portáján átgázolsz..viszel amit látsz.. amikor felvágod a fóliasátrat..amikor eltorlaszolsz utakat..forgalmat akadályozol..amikor vizespalackokkal kövekkel dobálsz másokat..

DE ha engedély nélkül belépsz egy országba..már az is agresszió..hasonlóan ha magántulajdonba engedély nélkül lépsz be.

ritka gyenge vagy teee szellemi elit :DD