Re: nincs cím
rbbj11 Előzmény: #741969nem nem mertem teeeeee nagyon egyedi Ibiza sziget, hanem veled ellentétben nem vagyok naplopó, és nincs minden kívánságodra idöm...nem a cseléded vagy a dolgozód vagyok, h. löksz vmit, aztán máris félredobok mindent, h. utánanézzek....
1. De, ez a normális. Csak épp a magyarok azonos kultúrkörböl, ilyen európai módon elvárhatóan viselkednek, míg a muszlimoknál nem ez a normális. Ha kicsit utánanézel muszlim vallásnak, ott alap, h. ha békésen kérsz valamit, akkor arra igent is mondanak, pláne ha vmi rossz körülmény elöl szöksz. Nem értik, miért kéne bármire várni bármire egy másik országban, ha egyszer ök csak No-ban szeretnének engedélyt kérni.
Másik dolog, amit elfelejtesz, 56-os magyar menekültek is csak ott vártak türelmesen, ahova menni akartak. Azok, akik Svájcban kértek engedélyt, átgázoltak Ausztrián és át is gázolhattak. Nekem van 56-os rokonom, tehát nem kell nagy mellénnyel észt osztanod arról, amit csak könyvekböl ismersz...
2. Max annyira vagyok kovetkezetlen, mint egy MINISZTERELNÖK. Érted pajtás? Nem átlag közemeber, mint te vagy én, hanem a MAGYAR MINISZTERELNÖK hol betartani akarja tüzzel-vassal az EU szabályt, hol meg k.ra szarik rá, annak megfelelöen, épp milyen demagóg populizmussal tudja a választói fejét tömni. Én erre hívtam fel a figyelmet. Nem arra, h. ne tartsa be a szabályokat.
Minimum érdekes, h. miniszterelnökként megengedhet magának ilyen következetlenséget, miközben tucatnyi eljárás folyik Mo-val szemben. És ezt mindenki látja, nem véletlen Mo már EU fekete báránya, lassan feketébb, mint görögök.
3. Nem tudom. Te sem. Más sem. Annyi elég, emberek, nem állatok.
Lehetnek tömeggyilkosok. Ahogy azok eddig is átszökhettek, mert zöld határon mindenki jött ment, eddig feltünés nélkül, mert nem volt tömeg. Ha egy pillanatra gondolkodnál, rájönne´l, h. eddig egyszerübb volt tömeggyilkosnak beszökni. Mellesleg terrorosoknak már van elég neten bepalizható ember EU-ban, böven elég arab volt eddig is Angliában, No-ban, Fro-ban, robbantgatáshoz nem kell utánpótlás. De ettöl még lehet köztük.
Gondolkodj el picit, csak kivételesen a cionizmus mániádtól elszakadva: ha HIV fertözött is lehet egy életveszélyben kórházba szállított ember, akkor nem müti meg az orvos??? A legtöbb, amit megtehet az ember, h. elövigyázatosan jár el.
Látom, az is nagyon fáj, hogy veled ellentétben értelmiségi vagyok. Val.szeg az is fáj, h. olyan képzéseken és intézményekben tanultam, ahova hat disznó árán sem jutottál be, én pedig tiniként önszorgalomból és agyi képességeknek köszönhetöen igen. Ez visszatérö motívum lett nálad. Már minden harmadik hsz-dbe beszúrod. Dolgozd fel, lépj rajta túl. Te másban vagy jó, pl. cionista összefüggések meglátásában. :)