Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #741995

"..hanem veled ellentétben nem vagyok naplopó,"

igy hazudik egy hirtelenkeresztény..aki nem biztos az....

1. ha menekülsz akkor tájékozódsz..és vendégként viselkedsz..az én ismerőseim mást mondanak.. ha mindig hazudsz miért mondanál most mást 56os menekülés kapcsán.. azért megnéztem volna hogy mennek svájcig..

2. akkor te egykutya vagy a politikusokkal..én ennyire nem akartalak lealázni.. de megtetted magad.

3. nem ahogy te sem..az emberek nem állatok...akkor nem úgy kell viselkedni.. ha ehhez gyenge vagy a titkosszolgálatok kihasználják ezt a helyzetet akkor az a te dolgod. Ha tájékozódnál akkor azt is tudhatnád rengeteg hamis útlevéllel érkeznek.

A "bepalizható" embereket fel kell fegyverezni..robbanóanyagot kell szállítani.. ezt most simán megtehetik.

nekem te ritka egy gyenge ember vagy..hazudsz taknyolsz..

emberileg csak annyi 50m-nél közelebb sem szeretnék hozzád kerülni..vagytok páran..de szerencsére nem sokan..

Nem értelmiségi hanem gyógyegér vagy.. minden konstruktivitás és kreativitás nélkül..

Ezt az értelmiségi dumát soxor nyomod..meg te vagy Sopron szellemi elitje :))) (ez volt a legjobb..ez jellemzően azok tulajdonsága akik vagy elsőgenerációs értelmiségiek..vagy vért izzadva kegyelemből mentek át a sulikon.

mert öltönyt veszel..pucolod naponta 5x a cipőd.. a kamu rolexed..és kamu mont blanc toll az még nem értelmiségi.. Én ismerek értelmes értelmiségieket.. ott azonnal átjön a filing..