Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#742083 banyaiz Előzmény: #742020

Robben pályafutásából a számomra leginkább a BL-ben MU elleni kapásgólja marad meg, azt nagyon eltalálta és azzal esett ki akkor a csapat. Fájdalmas emlék.

Jó focista volt, még talán MU-ba is befért volna fénykorában.

#742073 matgab Előzmény: #742020

szeretem Robben játékát, nagyon intelligens játéka van.

Szerintem a Bayern csapatorvosai szarok, túl sok náluk mindig a sérült...

#742072 matgab Előzmény: #742063

Gondolom íronikus vagy.

Amúgy egyszer már látni szeretném őket küzdeni, nem hallani. És főleg nem meccs előtt meg után keménykedni...

#742040 Tapasz Előzmény: #742032

És főleg hol van a nemzeti büszkeség? Ha máskor nem is, de ellenük az utolsó másodpercig is küzdeni kellene, nem?

#742032 TrendMan Előzmény: #741994

Ilyen 'helyi rangadót' csak fanatikus akarással lehet megnyerni.

Ha 1 pontra megyünk, hol ott a fanatikus akarás?

#742019 banyaiz Előzmény: #741994

Bár hülyeséget mondok mert írek ellen se fér bele az x ugyanott vagyunk mintha románokkal lenne x.

Csak a győzelem. 2 meccs után a csoport első helyén kell állnunk a románokkal holtversenyben mögöttünk 1 pontra észak-írek, ha nem akkor már csak a szerencsében bízhatunk

Jó még 3 hellyel is kijuthatunk.

Az a nagy gáz az első meccsen írek ellen buktunk. Az a 3 pont meglenne akkor elég lenne 4 pont most 2 meccsen. Vagy akár 2 is. Ennyit számított az a meccs.

#742017 banyaiz Előzmény: #741994

Mondom , hogy nyerünk, legyen hited. Valamiért azt érzem simán nyerünk. Hozzá kell tegyem mikor Bukarestben elpicsáztak minket akkor is ezt éreztem előtte. :)

Ha x akkor marad a 3 pont románokkal, és észak-írek megverik valószínű Feröert velük 4 pont . Ez semmire nem jó nincs saját kezünkben a sorsunk ha X. Vereségről nem is szólva.

Ha már X akkor az észak-írek ellen ott beleférhet. De 6 pont kellene 2 meccsen

#741994 matgab Előzmény: #741984

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/magyar-roman-kiraly-kezd-elek-es-juhasz-jateka-kerdeses-2436057

"Amikor arról faggatták, elégedett lenne- a döntetlennel, azt mondta, „természetesen”, ám Tőzsér Dániel hozzátette, nyerni szeretnének."

menjen az anyjába Storck...!! Beszari egy figura. Ha ő nem hisz saját csapatában, akkor a csapata hogy higgyen magában??! (Milyen hülye szó ez a higgyen, vagy higgyjen?)

Mindezt arról a meccsről nyilatozza, ami a saját bevallása szerint élete legfontosabb meccsére készül...

Amondó vagyok, hogy ha ilyen a hangulat, akkor legalább 2 góllal fogunk kikapni. És legalább az egyik gól koncentrációs hibából kapott amatőr gól lesz...

#741984 TrendMan Előzmény: #741981

Ha igy megy tovább a FIFA kiüríti a Deák teret és csak tévén nézhetjük a metrót meg a villamost.

Re: FKV

#741721 TrendMan Előzmény: #741720

Meggyőző-e ez a mondat?

(Az edző)"...mindenkinek posztspecifikusan beszélt a feladatáról"