Re: nincs cím
matgab Előzmény: #741212Már most tele van a gatya én úgy látom...
http://vs.hu/sport/osszes/storck-egyszer-mar-belebukott-a-magyar-forgatokonyvbe-0720#!s0
Én nem várok semmi jót ettől a Storck-tól. Dárdai ilyenkor már vért itatna a srácokkal.
Stock meg az U20-as VB-n is addig addig taktikázott (Nigéria elleni vereséggel) amíg sikerült a play off első körében nekitaktikáznunk a Szerbeknek, akik végül tornagyőztesek lettek.
A röhej az, hogy a Szerbeket majdnem kivertük a tornáról. Ez számomra azt jelenti, hogy igazából bárkit reálisan megverhettünk volna kár volt taktikázni. Nekem ez a kapjunk ki, hogy utána a következő körben gyengébb ellenfelet kapjunk mentalitás amúgy is borzalmas. Arról árulkodik, hogy egy csapatnak nincs elég hite saját magában és nem is gondolnak úgy magukra, hogy 11-11 ellen bárkinek esélye van... Eleve úgy gondolkodnak, hogy rosszabbak , mint a többi csapat és nincs esélyük bárki ellen. Ez botrány.
Az is szörnyű , hogy pont a szerbek ellen hogy vagyunk képesek kiesni, ha a 85. percben még vezetünk?? Miért nem lehet megmondani a fiúknak, hogy tartsák a labdát?? Aztán pont az lő öngólt, akit becseréltek, akkor azt mondom, nem biztos, hogy jó volt a csere...
Na mindegy, ma láttam Huszti Szabit itthon (nem is olyan apró , mint gondoltam), hátha beáll a románok ellen meglepetésként...! :-)