Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: emberkiserlet

#740404 Fornit Előzmény: #740378

Olvastam pár éve, egy 40-es férfi ezért nem tud vonaton utazni saját bevallása szerint.

(Akkor a mi génjeinkben tatár és török trauma van?)

#740393 Ibiza Előzmény: #740392

több dolog tárolódik mint gondolod.

Apám hugával volt terhes a nagymamám amikor menekültek a vadászgépek elöl.. géppuskázták őket. Majd született apám hugának egy kisfia..amikor játszottunk és kecskemét felöl jöttek a mig29-esek akkor fúrta be magát a homokba..tiszta pánikban volt.. az utasszállitó repcsiknél semmi.

#740391 rbbj11 Előzmény: #740203

usa hät

talän részben azért nem tudtak ott soha szélsöségesek döntö szerephez jutni, mert úgyis megtürik a szélsöségeseket, nem fojtják el öket azonnal, így nem gyülemlik fel elégedetlenség

#740380 TrendMan Előzmény: #740378

Ez egyébként igaz.

Arról is van egy elmélet, hogy ha esténként eljársz futni, megváltoztatja a saját génjeidet.

#740203 Fornit Előzmény: #740201

Mielőtt megnyitnám a linket: USA

Mengelét imádták volna ha oda születik.

Vsz az AIDS is amerikai kreálmány.

Re: oroszok

#740182 Ibiza Előzmény: #740161

csodálatos a maga módján..imádom a repcsiket de nem mint gyilkológépeket..MIG29 volt az eddigi legszebb katonai gép nekem de itt az új favorit

Re: nincs cím

#739887 Ibiza Előzmény: #739882

mondtam változol füles..a régi kellemetlenkedő rbbj meg 11 soha nem írt vagy idézett volna ilyet..

„Minden egyes nap, amiko…

#739882 rbbj11

„Minden egyes nap, amikor tévét nézünk, a háború, a konfliktus, a félelem atlaszát látjuk. Szerintem a világnak nagyobb szüksége van most a szépség atlaszára, mint valaha, hogy megmutassa: a sokféleségnek kellene összekötnie bennünket, és az elfogadásnak kellene uralkodnia” – írta a fotós.