Re: nincs cím
Sumér harcos Előzmény: #739723itthon
erre a szegmensre már bő 10éve xar az élet,értem a melegkonyhás vendéglátó egységeket,de az egész szakmát is,MO-n.
mivel a gazadaság is egy ratyi xar állapotban van,igy ez a vonal még hosszu évtizedekig- vidék szinten pláne,el van reszelve.
össz. 14évet huztam le ebben a kavalkádban, éjszakában,mikor még aranybánya volt,én még láttam nyitva 5kupit "táncos" kurrvákkal egy 30ezres városban,mindig tömve.
de ugyanigy 10-14éttermet este 8kor a környék városaiban ,ahol sehol nem volt hely leülni vacsorázni,mert mindenhol teltház volt.
vagy szin németből teltházat folyamatosan, amikor a mercinszörfdeszkával erre mentek görögo-ba,mert még nem volt yugo balhé.
a yugo balhé idején meg komplett balkán itt járt buszokkal nyugatra dolgozni,valutáért ettek ittak, yo volt a váltás és a voumen is.
ennek mindennek vége,történelem.
ha egy-egy bár vagy klub "yol"(a 90es évek első feléhez viszonyitva persze semmi) is menne konyha nélkül az éjszakában,annak is már 10éve vidéken,arra rászálltak a a börtönből jött-ment kissebségiek,vagy itt délen a szerbek és 1-2év után roló lefelé ,ráadásul azóta még jobban nincs a fiataloknak pénze szórakozni....igy hely sincs hozzá,mert nem gazdaságos az üzemeltetés sem.