Masodik negyedev az ket honapja volt :) Meg ugy nezem nem ugyanazon papirokkal jatszik az oreg mint en. :) Egyebkent jokor adott el 60dodos oilnal en is mar adnam.
Masodik negyedev az ket honapja volt :) Meg ugy nezem nem ugyanazon papirokkal jatszik az oreg mint en. :) Egyebkent jokor adott el 60dodos oilnal en is mar adnam.
szembe mész a guruval:
Soros György alapja, a Soros Fund Management az olajár további esése miatt jelentősen csökkentette energetikai kitettségét a második negyedévben: eladta részesedését a Cenovus Energy-ben és a Suncor Energy-ben, és csökkentette részesedését a Noble Energy-ben. Az időzítés nem volt rossz, hiszen az olajár június végéig még emelkedett is, azóta viszont 60 dollárról 42 dollár közelébe zuhant az árfolyam.
Szóval tegnap este még bevásároltam csak közzétenni nem volt még időm, mert megjött az asszony és igényelte a törődést. :)
Az hatodik fecske:
TransGlobe Energy Corporation. TGA NASDAQ KBC.nél fent van a terméklistába. Ez egy kitermelő cég szintén nagyon kicsi nagyon kockázatos, amikor felfigyeltem rá 2015.08.04-én 2,96USD-n forgott ehhez van egy 6,46USD-s könyv szerinti érték, és egy 1,66USD/Share készpénz állomány. 2015.08.13-án megvettem 2,99USD-n az első pakkot belőle. Itt nem is tervezek bővítés. Ez azért már úgy 10szer akkor cég mint az előző volt.
A hetedik fecske:
Stone Energy Corp. SGY NYSE KBC.nél fent van a terméklistába. Ez egy kitermelő cég szintén nagyon kicsi nagyon kockázatos, amikor felfigyeltem rá 2015.08.04-én 5.29USD-n forgott ehhez van egy 13,82USD-s könyv szerinti érték, és egy 2,83USD/Share készpénz állomány. 2015.08.13-án megvettem 5,75USD-n az első pakkot belőle. Itt nem is tervezek bővítés. Hasonló méretű mint az előző.
A nyolcadik fecske:
Sanchez Energy Corp. SN NYSE KBC.nél fent van a terméklistába. Ez egy kitermelő cég szintén nagyon kicsi nagyon kockázatos, amikor felfigyeltem rá 2015.08.04-én 6,66USD-n forgott ehhez van egy 8,9USD-s könyv szerinti érték, és egy 5,65USD/Share készpénz állomány. 2015.08.13-án megvettem 6,96USD-n az első pakkot belőle. Itt nem is tervezek bővítés. Ő a második legnagyobb kapitalizációval rendelkező a mezőnyben.
köszi. ma ment eddig 18%-ot eszement egy papír volt az. van egy pár ilyen még. :)
Simán benne lehet egy korrekció. Most nagyon érdekes képet mutat a portfólió fele zöld fele piros. :)
Most látom, hogy szépen elvált a brent típusú a wti-től. Gondolom túlspekulálták a wti oil-t, ezért tovább csipegettem ma is korrekcióra számítva.
Az ötödik fecske:
Emerald Oil Inc. EOX AMEX KBC.nél fent van a terméklistába (NYSE-ARCA). Ez egy kitermelő cég szintén nagyon kicsi nagyon kockázatos, amikor felfigyeltem rá 2015.08.04-én 1,46USD-n forgott ehhez van egy 32,14USD-s könyv szerinti érték, és egy 2,42USD/Share készpénz állomány. 2015.08.13-án megvettem 2,33USD-n az első pakkot belőle. Itt nem is tervezek bővítés. Hasonló méretű mint a HERO. És kb 10% esést produkált vétel után eddig, nem túl bíztató kezdet.
következő beszerzés is megvolt EOX részletek este.
rohattul készetetést érzek hogy ugyanakkora darabszámmal beáljak -30%ra. :)
pedig isten látja lelkemet nem akartam trédelgetni ezekben. :)
crk 2,7-en kivágva több mint dupla azért volt rajta :) tehát vigyorgok
Köszi. :)
Másnak is feltünt ez a papír:
http://www.thestreet.com/story/13253272/5/5-stocks-insiders-love-right-now.html
5. ker nap alatt +154%.
Kb ennyi a rekordom %-osan realizálva, de az úgy fél év alatt jött össze. :)
:D ez kész, grat :D
Ezek tegnapi vételek csak nem értem rá tegnap közkincsé tenni:
Energy XXI Ltd. EXXI NASDAQ KBC.nél fent van a terméklistába. Ez egy kitermelő cég szintén elég kicsi nagyon kockázatos de például már háromszor akkora kapitalizációval rendelkezik a mint a CRK, amikor felfigyeltem rá 2015.08.04-én 1,62USD-n forgott ehhez van egy 9,66USD-s könyv szerinti érték, és egy 6,38USD/Share készpénz állomány. 2015.08.11-én megvettem 1,74USD-n az első pakkot belőle. Itt nem is tervezek bővítés.
Penn Virginia Corporation. PVA NYSE KBC.nél fent van a terméklistába. Ez egy kitermelő cég szintén nagyon kicsi nagyon kockázatos, amikor felfigyeltem rá 2015.08.04-én 1,05USD-n forgott ehhez van egy 7,24USD-s könyv szerinti érték, és egy 0,06USD/Share készpénz állomány. 2015.08.11-én megvettem 1USD-n az első pakkot belőle. Itt nem is tervezek bővítés. Ehhez a papírhoz egy kis adalék, alacsonyabban tudtam megvenni mint az az ár amikor felfigyeltem rá, ezért 6 helyet jött előre a beszerzési prioritás listában, és ezzel ejtettem is az első hibát, pillanatnyi állás szerint jobban jártam volna az eredeti négyeskével.
az biztos , hogy a seadrill előre jelzi az olajár mozgását, ezt már én is megfigyeltem tavaly ősz óta...
igazából azt kellene lekereskedni, hogy az olaj megy a seadrill árfolyam után...
Igen a hősőm nem néz ki jól de éves távlatban gondolkozok hosszab olaj drágulással de bármikor realizálhatok ha úgy gondolom csak annyit tudok mondani meglátjuk. Még egyenlőre sehol nem gondolom úgy hogy realizálnom kell.
Nem feltétel az ugyanannyi csak a kockázat kezelés miatt a max 1000usd a limit papíronkén, 500-900 dollár közötti pozik vannak eddig.
Szerk.: köszöni. :)