Regisztráció Elfelejtett jelszó

Felgyorsultak az események: egy csomó fecske jött. :)

joepappa

Szóval tegnap este még bevásároltam csak közzétenni nem volt még időm, mert megjött az asszony és igényelte a törődést. :)

Az hatodik fecske:

TransGlobe Energy Corporation. TGA NASDAQ KBC.nél fent van a terméklistába. Ez egy kitermelő cég szintén nagyon kicsi nagyon kockázatos, amikor felfigyeltem rá 2015.08.04-én 2,96USD-n forgott ehhez van egy 6,46USD-s könyv szerinti érték, és egy 1,66USD/Share készpénz állomány. 2015.08.13-án megvettem 2,99USD-n az első pakkot belőle. Itt nem is tervezek bővítés. Ez azért már úgy 10szer akkor cég mint az előző volt.

A hetedik fecske:

Stone Energy Corp. SGY NYSE KBC.nél fent van a terméklistába. Ez egy kitermelő cég szintén nagyon kicsi nagyon kockázatos, amikor felfigyeltem rá 2015.08.04-én 5.29USD-n forgott ehhez van egy 13,82USD-s könyv szerinti érték, és egy 2,83USD/Share készpénz állomány. 2015.08.13-án megvettem 5,75USD-n az első pakkot belőle. Itt nem is tervezek bővítés. Hasonló méretű mint az előző.

A nyolcadik fecske:

Sanchez Energy Corp. SN NYSE KBC.nél fent van a terméklistába. Ez egy kitermelő cég szintén nagyon kicsi nagyon kockázatos, amikor felfigyeltem rá 2015.08.04-én 6,66USD-n forgott ehhez van egy 8,9USD-s könyv szerinti érték, és egy 5,65USD/Share készpénz állomány. 2015.08.13-án megvettem 6,96USD-n az első pakkot belőle. Itt nem is tervezek bővítés. Ő a második legnagyobb kapitalizációval rendelkező a mezőnyben.