Regisztráció Elfelejtett jelszó

A 3. és a 4. fecske

joepappa

Ezek tegnapi vételek csak nem értem rá tegnap közkincsé tenni:

Energy XXI Ltd. EXXI NASDAQ KBC.nél fent van a terméklistába. Ez egy kitermelő cég szintén elég kicsi nagyon kockázatos de például már háromszor akkora kapitalizációval rendelkezik a mint a CRK, amikor felfigyeltem rá 2015.08.04-én 1,62USD-n forgott ehhez van egy 9,66USD-s könyv szerinti érték, és egy 6,38USD/Share készpénz állomány. 2015.08.11-én megvettem 1,74USD-n az első pakkot belőle. Itt nem is tervezek bővítés.

Penn Virginia Corporation. PVA NYSE KBC.nél fent van a terméklistába. Ez egy kitermelő cég szintén nagyon kicsi nagyon kockázatos, amikor felfigyeltem rá 2015.08.04-én 1,05USD-n forgott ehhez van egy 7,24USD-s könyv szerinti érték, és egy 0,06USD/Share készpénz állomány. 2015.08.11-én megvettem 1USD-n az első pakkot belőle. Itt nem is tervezek bővítés. Ehhez a papírhoz egy kis adalék, alacsonyabban tudtam megvenni mint az az ár amikor felfigyeltem rá, ezért 6 helyet jött előre a beszerzési prioritás listában, és ezzel ejtettem is az első hibát, pillanatnyi állás szerint jobban jártam volna az eredeti négyeskével.