Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#739756 Euroman Előzmény: #739754

vazallus egészen pontosan....bár azon a kicsin nem múlik.....egyébként szvsz odáig hosszú út vezet, hogy a konc közelébe kerülj....Neked még van elég időd, még kifuthatnád ott magad....én sima tag sem tudok lenni, mert ahhoz is 2 ajánló kell....van fityeszes ismerősöm, mondtam nekik, hogy be szeretnék lépni, de nem voltak hajlandók ajánlani, mert azt mondták nem fognak sem szégyenkezni, sem ráfaragni, - ha esetleg kinyitom a számat - miattam.....aztán egy sima tagsággal még semmi előny nem jár....én hatalmi értelemben sosem nyaltam, azt sem tudom, meg tudnám-e egyáltalán tenni

#739755 rbbj11 Előzmény: #739749

azt nem ertem, h. ha elsö eu-s orszägban regelni kell, akkor miert nem mindenki a görögöknel regel, aki hozzänk erk Szerbiäbol? Es ha ott görögök szandekosan nem regelik, nehogy visszakapjäk öket eu-bol, akkor miert nem sz.rik Mo is a szabälyra, es miert nem küldjük mi is toväbb öket reg nelkül?

#739754 rbbj11 Előzmény: #739745

hol lehet csatlakozni ezekhez? soha senki nem tudta v akarta meg megmondani nekem, mit kell tennem azert, hogy en is vazullus lehessek?

#739753 rbbj11 Előzmény: #739739

ez komoly? Szerinted becsles alapján vallják be a kaszinók az eredményüket mindenhol a világban????

És én cégem és a legtöbb cég miért kell számlák és papírok alapján adót bevalljon? Miért nem lehet becslésem alapján?

#739751 banyaiz Előzmény: #739748

Mégsem mondhatja vagy írhatja önéletrajzi könyvébe. Ki a példaképe ? Don Corleone. :)

#739745 banyaiz Előzmény: #739736

Tanulmányozták a fiúk az amcsi hőskort , alkoholtilalmat, Las Vegast.

Ugyan hol van az alkoholtilalom alatti csempészettől a dohánytrafik téma, vagy Las Vegastól Vajna. Kis ország kis biznisz.

Mindig mondja Viktor de Gaulle a példaképe, szerintem a Keresztapa jobban passzolna sok szempontból. Kézcsók hiányzik még? Elé járulnak a vazallusok, kézcsók, keresztapa segítséget kérnék nem élek meg a 100 dohánytrafikomból, és az 1000 ha állami földemből amit sajnos csak bérbe adtál.

Igazán nekem adhatnál valami bankot. Na jó még meglátjuk ha jó kisfiú leszel. :) Ilyesmik.

#739741 Ibiza Előzmény: #739736

régen a pénzmosás egyik módja volt..ausztriába bementél kaszinóba..váltottál sok zsetont..bementél a terembe.. kijöttél beváltottad..és kértél a váltásról igazolást..

Az állami pénzmosoda korában már nem kell ilyenekkel foglalkozni..ezért írtam be amúgy fizetős lenne ,)

#739736 rbbj11 Előzmény: #739717

"Lázár János akkor elmondta, hogy a kaszinók játékadót fizetnek, és mivel blokkot sem kötelesek adni, így nincs áfafizetési kötelezettségük sem. A miniszter elismerte, hogy Andy Vajna kaszinói nincsenek bekötve a NAV-hoz."

Akkor mi alapján fizet játékadót? Bemondásra? Hasraütésszerüen?

Ö az egyenlök közt az egyenlöbb?

#739735 Euroman Előzmény: #739734

mondjuk úgy eljátszom a gondolattal, hogy he lenne gyerekem, és mondjuk egy ilyen barom gyerekével járna egy osztályba, akkor mit tenne a gyerekemmel, velem, vagy az egész családommal????....átnevelő táborba küldene mindannyiunkat??? vagy mindjárt likvidálná az egész családot???

#739734 Euroman Előzmény: #739732

igaz....de ott sem kellene, hogy legyen.....szemétdombon lehetne portás...én is xarabbul nézek ki, mint 30 éves koromban, de hozzá képest egy Delon vagyok....