Úgy nyalnál, mint egy kis Lassie kutya a koncért.. :-)
Úgy nyalnál, mint egy kis Lassie kutya a koncért.. :-)
belépsz a pártba, aktíva leszel, aztán ha jó vagy megvédésben, és hasonló okosságokban akkor még akármi is lehet belőled. :)
én sem nyaltam soha, de ha ez a trendi és mostanában csak így megy, akkor alkalmazkodni kell, ez az evolució...aki nem alkalmazkodik vältozo körülményekhez, elbukik, nem?
vazallus egészen pontosan....bár azon a kicsin nem múlik.....egyébként szvsz odáig hosszú út vezet, hogy a konc közelébe kerülj....Neked még van elég időd, még kifuthatnád ott magad....én sima tag sem tudok lenni, mert ahhoz is 2 ajánló kell....van fityeszes ismerősöm, mondtam nekik, hogy be szeretnék lépni, de nem voltak hajlandók ajánlani, mert azt mondták nem fognak sem szégyenkezni, sem ráfaragni, - ha esetleg kinyitom a számat - miattam.....aztán egy sima tagsággal még semmi előny nem jár....én hatalmi értelemben sosem nyaltam, azt sem tudom, meg tudnám-e egyáltalán tenni
azt nem ertem, h. ha elsö eu-s orszägban regelni kell, akkor miert nem mindenki a görögöknel regel, aki hozzänk erk Szerbiäbol? Es ha ott görögök szandekosan nem regelik, nehogy visszakapjäk öket eu-bol, akkor miert nem sz.rik Mo is a szabälyra, es miert nem küldjük mi is toväbb öket reg nelkül?
hol lehet csatlakozni ezekhez? soha senki nem tudta v akarta meg megmondani nekem, mit kell tennem azert, hogy en is vazullus lehessek?
ez komoly? Szerinted becsles alapján vallják be a kaszinók az eredményüket mindenhol a világban????
És én cégem és a legtöbb cég miért kell számlák és papírok alapján adót bevalljon? Miért nem lehet becslésem alapján?
Mégsem mondhatja vagy írhatja önéletrajzi könyvébe. Ki a példaképe ? Don Corleone. :)
Tanulmányozták a fiúk az amcsi hőskort , alkoholtilalmat, Las Vegast.
Ugyan hol van az alkoholtilalom alatti csempészettől a dohánytrafik téma, vagy Las Vegastól Vajna. Kis ország kis biznisz.
Mindig mondja Viktor de Gaulle a példaképe, szerintem a Keresztapa jobban passzolna sok szempontból. Kézcsók hiányzik még? Elé járulnak a vazallusok, kézcsók, keresztapa segítséget kérnék nem élek meg a 100 dohánytrafikomból, és az 1000 ha állami földemből amit sajnos csak bérbe adtál.
Igazán nekem adhatnál valami bankot. Na jó még meglátjuk ha jó kisfiú leszel. :) Ilyesmik.
régen a pénzmosás egyik módja volt..ausztriába bementél kaszinóba..váltottál sok zsetont..bementél a terembe.. kijöttél beváltottad..és kértél a váltásról igazolást..
Az állami pénzmosoda korában már nem kell ilyenekkel foglalkozni..ezért írtam be amúgy fizetős lenne ,)
"Lázár János akkor elmondta, hogy a kaszinók játékadót fizetnek, és mivel blokkot sem kötelesek adni, így nincs áfafizetési kötelezettségük sem. A miniszter elismerte, hogy Andy Vajna kaszinói nincsenek bekötve a NAV-hoz."
Akkor mi alapján fizet játékadót? Bemondásra? Hasraütésszerüen?
Ö az egyenlök közt az egyenlöbb?
mondjuk úgy eljátszom a gondolattal, hogy he lenne gyerekem, és mondjuk egy ilyen barom gyerekével járna egy osztályba, akkor mit tenne a gyerekemmel, velem, vagy az egész családommal????....átnevelő táborba küldene mindannyiunkat??? vagy mindjárt likvidálná az egész családot???
igaz....de ott sem kellene, hogy legyen.....szemétdombon lehetne portás...én is xarabbul nézek ki, mint 30 éves koromban, de hozzá képest egy Delon vagyok....