Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#739481 banyaiz Előzmény: #739470

Lásd most pl hamis arany téma kockázatmentes ügyfél az ritka . Max ha letesz óvadékba betétet.

Arany fedezet és bukta. :)

Arra gondoltam igazán én, hogy mit tud csinálni a bank? Általánosságban szabályozza a hitelezését, kizáró feltételeket megállapít, illetve követelményeket megállapít.

Ha valaki ezeknek megfelel ez a beugró. Ezek nincsenek meg nagy kockázattal tudna bárki belenyúlni a rendszerbe. Erre gondoltam én.

Az megint egy más eset, hogy ezek az alap dolgok rendben és valami oknál fogva mégis elutasítják és ott egy fiókvezető az ügy mellé áll, az más, ezt aláírom.

Re: ez kész....

#739479 banyaiz Előzmény: #739459

Nem aprózták el. Leleményes húzás, de ez hogyan jöhetett össze? :) Azért arannyal foglalkozzon nagy bürokrácia van, ellenőrzések, engedély hegyek .

Gondolom aki elfogadta fel sem merült benne, hogy egy ilyen bevizsgált cégnél nem aranyat kap. Szúrópróba vizsgálat azonnal bukta lett volna. Q II, fejre állt volna a cég és hamis kötvény helyett hamis arannyal tömték be a lyukat? Vagy eltűntek a pénzzel mint Marcsika ? :)

Itt aztán van minden az utóbbi időben , hamis arany , brókercég hamis kötvényt ad, ellopja az ügyfél részvényeit , Marcsika a befektetési tanácsadó lelép pár mrd-al. Fele se tréfa.

#739477 rbbj11 Előzmény: #739470

nem a rendszer korrumpälhatosäga a lenyeg.

Az egesz hitelbirälati rendszer ugy volt xar ahogy volt, az elmult 25 evben, es ebben nem a szubjektiv elmenyeim es velemenyem szamit, hanem a 20-25%-os problemäs hitel aränyszäm a bizonyiteka.

Nem szerintem nem kapok ugy hitelt ahogy kene, hanem teny 1: ugy nem kapok, h. a meglevö hiteleimmel soha semmi gond nem volt. Teny 2: olyanok is kaptak es kapnak, akiknek volt problemas hitelük es/vagy nem fizettek rendesen.

A fentieknek millio oka van, de mind a bankrendszer rossz müködesere utal. Mivel a bankrendszerben emberek vannak, szamomra nyilvanvalo, hogy az ottani szakemberek minösege is következik a fentiekböl.

#739471 Margaretta Előzmény: #739413

Össze-vissza kavarod a témát.

Olyanokat írsz rám, amit én nem úgy gondolok.

Ebben maradhatunk is.

#739470 Margaretta Előzmény: #739440

Én ezt konkrétan rbbj11 esetére írtam, mert őszerinte olyanok is megkapják a hitelt, akik nem rendelkeznek olyan jó kondíciókkal, mint ő.

Nyilván egy eléggé kockázatos ügyfél esetén nem működik, amiről írtam.

#739451 rbbj11 Előzmény: #739407

En is ugy latom, nincs igazi verseny magyar bankok kozt, meg aszf-uk is nagyon hasonlo, ugyanaz a kamatszamitasi mod...pl linearis torlesztessel veletlenul sem akarnak foglalkozni, az meg a rablas csucsa, h. altalanos volt a kamatok megfizetesenek elorehozasa, igy ha korabban akartal kilepni, nem is volt toketorlesztesed...ausztriaban tok termeszetes, hogy minden honapban van toketorlesztes, ha felidoben kilepsz, logikusan nem annyi a toketartozasod, mint elejen volt...

Tovább nőtt a közbiztons…

#739450 walex

Tovább nőtt a közbiztonság, minden a legnagyobb rendben, "miniszterelnök úrnak jelentem, rend van."

http://kecelinfo.hu/eletveszelyes-serulest-szenvedett-szombat-ejjel-egy-fiatalember-kecelen/

8-10 fős bodzaszedő társaság ment 2 fiatal ellen, egyikük életveszélyesen megsérült.

Érdekes, valahogy ez sem volt hír sehol a médiában. A megélhetési jogvédők nem károknak, ilyenkor nem állnak ki a megtámadott 2 fiatal jogaiért.

Csak akkor van ennek hírértéke sajnos a médiában, ha szegény, szerencsétlen, üldözött bodaszedőket éri hátrány.

#739441 banyaiz Előzmény: #739440

Persze vannak olyan ügyek amikben egy fiókvezető tud rugalmas lenni.

Mondjuk ez a VIP ügyfél kategória és hasonlók, vagy egy hitelnél ha minden papír oké és melléáll támogatja. De ha valami alapfeltétel nincs meg akkor nagyon nehéz dolga lenne.

Ez a mutyi kockázat az én megítélésem szerint állami tulajdonú bankoknál és nagyon nagy hiteleknél jelentős.

Ott ahol már nem az a kérdés, hogy van e ilyen olyan működési múlt egyéb alapfeltételek. Hanem az a kérdés oda lehet e adni xy-nak pár mrd Ft-ot. Erről dönt néhány ember akik ki tudja milyen függőségi viszonyban vannak azokkal akik őket oda kinevezték akár vezérigazgatói szinten is. Milyen nyomás van rajtuk, hogy márpedig ennek oda kell adni a lóvét.

#739440 banyaiz Előzmény: #739383

Akkor játszhat ez vsz amikor papíron minden oké

Ha valamit nem teljesít és mégis megkapja azt nagyon meg kellene indokolni és a döntéshozók felelőssége.

Mondjuk egy alap esetben is kell hozzá a hitelügyintéző, üzletágvezető, a fiókvezető, a régióvezető, és a kockázatkezelő bólintása.

Ezek közül az ügyintéző beosztottja a fiókvezetőnek. A fiókban az üzletágvezető már sokszor nem tartozik alá szervezetileg éppen azért ne tudja befolyásolni. Akkor még ott van a kockázatkezelő teljesen független még a régióvezetőtől is, + a régióvezető.

Ez még csak egy mezei történet.

Elég nagy összeesküvés kellene , nem azt mondom nem lehetséges. De benne kellene legyen minimum 5 ember. Akik nincsenek függőségi viszonyban.

Egy nagy hitelnél ott a bank felső vezetőinek a döntését kellene befolyásolni. Összeül egy cenzúrabizottság akár a vezérigazgató részvételével nagy fejesekből, ott egy fiókvezető kb hallja kend kategória.

micsoda történetek, maga…

#739432 Euroman

micsoda történetek, magabiztos állásfoglalások....mondhatnók, szinte már észosztás.....csak ámulok és bámulok ekkora ego-k láttán

#739425 Ibiza Előzmény: #739423

:) igen.. mondtam kb 100milka a bankoknál ahol már egyedi árat kaphatsz..

#739423 Koffein Előzmény: #739418

bocsi félreértettem. szóval ingatlan portfóliót vettek a banktól kp-ra tök jó feltétellel, mert így olcsóbban kapták meg. estére csak sikerül összerakni :)

#739418 Ibiza Előzmény: #739328

nem hitelre..mondtam összeraktak egy ingatlan portfóliót együtt léptek fel a banknál és igy egyben jobban megkapták.. de mindenkinek volt pénze..