Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: nincs cím

#739052 Ibiza Előzmény: #739048

eddig azt nyomtad nem világos és eunak kéne..most meg vacak a kerítés..

ingatlan topikban?

dollár huf..dollár volt már sok utána lett -50Ft..lassan eladom ami van..

még lesz egy válság amikor a dezső összedől.. vagy megújítják..államadósságot soha nem fizetik vissza..virtuális pénz..unortodox kamattal.. infláció nélkül miközben folyamatosan higítják...ez mi?

Várok egy új aarnyalapú elszámolási pénzt dollár ellenében...orosz..irán kína..görög? Török?

Alacsony usa kamat miatt ment a pénz az ingatlanokba és a tőzsdére..ha pozitív kamatot kapnak veszik majd az usa kötvényeket..amikor bedől akkor levágják a malacokat újra.

Magas usd alacsony export..magas import nem? legalább is ortodox módon.

Usát csak szabadkereskedelmi megállapodás az euval..húzza ki a szarból sztem.

Leng az inga.. szerintem euro erősödik...hiszen az export miatt az eu erősödött.

#739048 banyaiz Előzmény: #739010

Kerítés , kerítés. :) Kóbor kutyákat se tartja vissza, mögöttes határozott egyértelműen megfogalmazott cél nélkül.

Mi lesz velünk ha ezt megneszelik a vizigótok? :)

Inkább azt mond meg mi a véleményed az amcsi kamatemelés hatásairól Daxra , buxra, és amcsi indexekre? El tudsz olyat képzelni, hogy az eur gyengülés miatt venni fogják daxot inkább mint adni? Dollár/huf ról mi a véleményed . Eur/usd elég vszínű még egy jó adag usd erősödés, de usd /huf eur/huf?

#739046 Ibiza Előzmény: #739043

Máté jól csinálta nyóckerben..mindenhol fizetős..de ingyenes a lakosoknak..

sokan idáig bejöttek kocsival..lerakták..oszt innen be a belvárosba..

Zuglóba is régen (most nem tudom) Mexikói útnál lerakták a kocsikat..össze-vissza..a házak elé..utána földalattival mentek a melóba..

#739039 Ibiza Előzmény: #739035

mák..

volt egy ház benne 2ingatlanom..mindkét oldalon épült új társasház.. a ház ahol ingatlanom volt a fal megrepedt.. nálam is.. szakértő megállapított egy kárértéket és mondta egyetemleges a két építtető felelőssége mert nem lehet megállapítani melyik volt a ludas..de talán tényleg mind a kettő.

Gondoltam veszek mind a kettőben gk beállót elég olcsó volt..mert akik lakást vettek azoknak már nem volt pénze beállóra.. és utcán még ingyenes volt..de hallatszott fizetős lesz.

Szóval vettem mindkettőben beállót..gondoltam kp-t nehezen fognak fizetni..akkor kompenzálunk..

De végül is kifizették..nekem meg megmaradt a 2 beálló..és még vettem hozzá..egyiket egy év múlva eladtam..2,4X-es áron.

Jó ház volt..vettem ingatlant..8év múlva 8x-os pénzért adtam el..

Volt a házban egy alagsori helyiség egy vietnámi italdiszkont..egy este a pince felöl kipakolták..srácnak elment a kedve megvettem tőle raktárnak..2év múlva dupla pénzért elment..akik megvették 2évig próbálkoztak..felújították..összevesztek.. visszavettem annyiért amennyirt eladtam.. de felújítva.

Egy év múlva eladtam egy spanyolnak dupla áron...

#739012 Spade Előzmény: #739010

A cigányok pedig a muzulmánokhoz képest nagy adományok ahogy irtam is már régebben, magyarok is és keresztények is már csak iskoláztatni kellene őket, és bűn eltékozolni nemzedékeket. De persze nem az impotens fidesz kormány fogja ezt megoldani az már látszik

#739010 Spade Előzmény: #738855

ezek hülyeségek, végül is annyi külföldit engedünk be amennyit csak akarunk. Legjobb lenne vagyoni és vallási cenzus és országonkénti cenzus alapján . Legyen fiatal, diplomás, viszonylag gazdag és keresztény de legalább ne muzulmán még a kínai is jóbb ebből a szempontból vagy vietnami. És sok országból jöjjenek h ne lehessen többség ahogy az amcsik intézik. De ráérünk még . a föld népessége 40 év alatt alatt fog nőni vagy 5 milliárddal, az EU meg már most betelt. Akkor majd szépen be lehet engedni alapos megválogatás után és nem az jut be aki át tudott bújni vagy ugrani a kerítésen. Aki meg a keritést kifogásolja gondolkozzon el azon h pl. a katonai létesitményeket miért keritik körbe ? Nyilván azért h mindenki bemenjen oda :), amúgy egész jól működiik ott is....

#739007 Spade Előzmény: #738861

Jó ötlet Londonban ingatlant venni, egy nem is a leggazdagabb környéken Richmondban 100 nm 2.5 milla font az ugye bőven 1 milliárd HUF fölött van busz átszálással a metróhoz és onnan 45 perc a központ, ha kell átszállás, több. Az ár a túlárazottnak mondott Bp ingatlan áraknak majdnem 70 szerese. Mondjuk ettől függetlenül akár emelkedhet is, de ennek speciális okai vannak a hatalmas gyarmatbirosalom fejlődése következtében rengeteg milliárdos született akinek kell egy londoni kéró különben otthon kinevetik

#739006 Ibiza Előzmény: #738927

mert egyben veszek 6ot ha megegyezünk tulajjal.. és nagyon jól vettem őket.. 16-20%-ot hoznak kköltség elött

#739005 Ibiza Előzmény: #738930

én a 6.kerben adok ki 20-24 között.. vannak 15-25ig a kerületben..egyik bérlőm el is ment majd visszajött.. 16 ezresben állandóan ráálltak..voltak feltörések..keréktárcsák eltüntek.

#738930 Kissherceg Előzmény: #738928

ez kb 5. kerületre igaz, ahol szerintem 5 misi körül vehetsz garázst... nem egy nagy biznisz... Inkább itt 11-ben nézelődnék, ahol már tervezik a parkoló zóna kiterjesztését, bár egyelőre leszavazták. Itt még 2 és az alatt lehet venni és ha lesz parkolás, akkor 30-35 körül ki lehet adni. Most 20k körül adják ki őket

#738928 rbbj11 Előzmény: #738879

parkolodijak mindig emelkedni fognak, igy berleti dij is stabilan emelhetö jo helyen, ktg-k es beker érték pedig fix marad

#738885 Ibiza Előzmény: #738878

2010ben írtam be garázst mint befektetést..utána sokan felfedezték..:) nekem van pár..hamarosan eladni érdemes..

#738882 Ibiza Előzmény: #738877

nyílván az..de a szocializáció legfontosabb időszakában már ott volt.. elég tudatos karrierépítése volt..nem tudom kik a szülei..vagy a mentora.