Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: nincs cím

#739010 Spade Előzmény: #738855

ezek hülyeségek, végül is annyi külföldit engedünk be amennyit csak akarunk. Legjobb lenne vagyoni és vallási cenzus és országonkénti cenzus alapján . Legyen fiatal, diplomás, viszonylag gazdag és keresztény de legalább ne muzulmán még a kínai is jóbb ebből a szempontból vagy vietnami. És sok országból jöjjenek h ne lehessen többség ahogy az amcsik intézik. De ráérünk még . a föld népessége 40 év alatt alatt fog nőni vagy 5 milliárddal, az EU meg már most betelt. Akkor majd szépen be lehet engedni alapos megválogatás után és nem az jut be aki át tudott bújni vagy ugrani a kerítésen. Aki meg a keritést kifogásolja gondolkozzon el azon h pl. a katonai létesitményeket miért keritik körbe ? Nyilván azért h mindenki bemenjen oda :), amúgy egész jól működiik ott is....

#739007 Spade Előzmény: #738861

Jó ötlet Londonban ingatlant venni, egy nem is a leggazdagabb környéken Richmondban 100 nm 2.5 milla font az ugye bőven 1 milliárd HUF fölött van busz átszálással a metróhoz és onnan 45 perc a központ, ha kell átszállás, több. Az ár a túlárazottnak mondott Bp ingatlan áraknak majdnem 70 szerese. Mondjuk ettől függetlenül akár emelkedhet is, de ennek speciális okai vannak a hatalmas gyarmatbirosalom fejlődése következtében rengeteg milliárdos született akinek kell egy londoni kéró különben otthon kinevetik

#739006 Ibiza Előzmény: #738927

mert egyben veszek 6ot ha megegyezünk tulajjal.. és nagyon jól vettem őket.. 16-20%-ot hoznak kköltség elött

#739005 Ibiza Előzmény: #738930

én a 6.kerben adok ki 20-24 között.. vannak 15-25ig a kerületben..egyik bérlőm el is ment majd visszajött.. 16 ezresben állandóan ráálltak..voltak feltörések..keréktárcsák eltüntek.

#738930 Kissherceg Előzmény: #738928

ez kb 5. kerületre igaz, ahol szerintem 5 misi körül vehetsz garázst... nem egy nagy biznisz... Inkább itt 11-ben nézelődnék, ahol már tervezik a parkoló zóna kiterjesztését, bár egyelőre leszavazták. Itt még 2 és az alatt lehet venni és ha lesz parkolás, akkor 30-35 körül ki lehet adni. Most 20k körül adják ki őket

#738928 rbbj11 Előzmény: #738879

parkolodijak mindig emelkedni fognak, igy berleti dij is stabilan emelhetö jo helyen, ktg-k es beker érték pedig fix marad

#738885 Ibiza Előzmény: #738878

2010ben írtam be garázst mint befektetést..utána sokan felfedezték..:) nekem van pár..hamarosan eladni érdemes..

#738882 Ibiza Előzmény: #738877

nyílván az..de a szocializáció legfontosabb időszakában már ott volt.. elég tudatos karrierépítése volt..nem tudom kik a szülei..vagy a mentora.

#738879 Kissherceg Előzmény: #738878

azok is elszálltak itthon, ha tudja hol lesz a következő parkoló zóna akkor lehet, de egyébként nagy % nincs rajta

#738866 Kissherceg Előzmény: #738859

sztm most készpénz aztán 290 alatt euró vagy 250 körül dollár. Most rossz a hozam/kockázat

#738864 tozsdenyul Előzmény: #738861

Nem ajánlom londont

Rossz a hozam/kockázat a jelen szinteken szvsz

De ingatlanban nem is tudok mit ajánlani, nem értek hozzá, készséggel elismerem.

#738859 Margaretta Előzmény: #738857

Nem tudsz valami közelebbi befektetési célpontot?

Hova tegye már a jónép a megtakarított pénzecskéjét?

Én ezen már jócskán kutakodtam, nem jutottam szinte semmire.

Pedig a "kiszámolót" is olvasgatom.