Egy vidéki város vonzáskörzetében (ahol van kórház) sem olyan rossz lakni. Nem élnek egymás nyakán az emberek, nem jelentgetik fel minden apróságért egymást, mondhatni ebből a szempontból sokkal élhetőbb.
Egy vidéki város vonzáskörzetében (ahol van kórház) sem olyan rossz lakni. Nem élnek egymás nyakán az emberek, nem jelentgetik fel minden apróságért egymást, mondhatni ebből a szempontból sokkal élhetőbb.
Ahol dolgozom ott a fele vidékről költözött fel az elmúlt 5 évben.
Én ismerek pestit, aki kiment külföldre, úgyhogy kevesebben vannak :)
Budapesten és agglomerációjában nincsenek kevesebben, most futnak fel a lakóparképítések is.
Azzal nem vagy előrébb, hogy 10 év alatt Békés, Borsod stb. lakossága 10%-al csökkent.
Én is olvasom ezeket, és ugyanúgy nevetek rajta. De valamivel mindig emelni kell a közhangulatot, lassan már újra lesznek hangulatfelelősök. :D
emelkedő kereslet az ingatlanokra, ahha
http://444.hu/2015/07/31/elhanyagolhato-a-bevandorlas-a-kivandorlashoz-kepest/
aki ezek után nem akar kiköltözni az annyit is ér :))
ha már ingatlan topik :)
a régi szép idők :)
http://index.hu/fortepan/2015/07/26/ilyen_volt_az_igazi_nagypolgari_lakas/
azt a rohadt, mit ne mondjak, volt ám türelmed végignézni a lejtmenetet.
Ricsi: így már minden világos :D
Nem , 12470 -nél volt a csúcsvételem (ATH-n) és 5700-2000 körül szálltam ki belőle végleg.
Igaz, ezért kénytelen vagyok érte kimenni. De ez engem nem zavar, csak arra válaszoltam, ha van sok zsém, itthon is mindent megkapok. Mint a példa mutatja, ez nem igaz, ezért akarok ott élni, ahol valóban megvehetem, amit szeretnék.
Egyetértek. Én még megfejeltem londoni léttel, s angol tanulással.. Egyik legjobb időszakom volt.
én 1,5 évig voltam szabin. Hát annál királyabb dolog nem sok volt eddig életemben.
Egy gond volt, hogy az a kva RFV rossz irányba ment. Ha nem századolódik az árfolyam, hanem 100-szorozódik, akkor ma szerintem már valahonnan Thaiföldről regelnék a fórumba...
Látod a kormány figyel az egészségetekre! :-) Nincs olyan cigit, amit állandóan szívnátok...
egy tangában kellet volna felszolgálnod :)
Igen anno haverok küldtek jugóból képeslapot.. mondtam milyen giccses...meg a rádióban hallgattam akólót..mondtam na ilyen nagy szar zenét..
Utána amikor kimentem jugóba..a táj "giccses volt" ..és a tengerparton ettük a grillezett birka gombócokat..mellé dalmát vörösbor.. és teljesen reális volt..
csodás a magyar nyelv..és csodás apukád mondása.. telitalálat.
Én meg ha Indonéziában vagy Malájziában vagyok, akkor a Sampoerna szegfűszegeset szívom.
Érdekes, ha hazajövök, nem ízlik semennyire.
Ennél is működik, hogy mindent ott kell fogyasztani, ahol a környezet, ottlét hangulata meghatározza..
Apukám mondásával: "annak ott van dísze":)
Jórégen többször beleszaladtunk már, hogy itthon is erőltettük, ami külföldön nagy élményt okozott.
A legelső és a legmeghatározóbb tanulságot még az 1980-as évek elején állapítottuk meg, mikor a férjem a párizsi piacról osztrigát hozott. Túlélték frissen, de a kalapálgatással kinyított osztrigák a morzsalékkal, továbbá hiába csináltam meg hozzá a megfelelő salátát és körítést nem hozta azt a filinget, amit a férjem a Lidóban osztrigát eszegetve meztelen csöcsű gyönyörű táncosnők nézése közben megélt:)
Irigykedsz? :)
Még szerencse hogy zárva van a bolt, jut idö zsidózni kicsit a mise után.