Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#738545 matgab Előzmény: #738520

http://www.portfolio.hu/vallalatok/nagyot_esett_az_apple.5.217817.html

"A tegnapi esésben szerepet játszhatott az is, hogy a Canalys elemzőcég adatai szerint az Apple a harmadik helyre csúszott vissza a kínai piacon az okostelefon-értékesítések volumenét tekintve."

Hahaha. köztem és a PF között az a különbség, hogy én előre mondom meg, hogy merre mennek az árfolyamok, ők meg utólag találgatják, hogy miért mehetett arra...:-)

#738520 joepappa Előzmény: #738512

ne viccelj már egy ilyen tehetséget hagyni pocsékba menni. annyi kihasználatlan potenciál rejlik kis hazánkba használjuk ki matgabot is :)

#738512 JP Előzmény: #738508

Látom, van eszed :-)

Már hazárdíroznál másnak a tehetségével, know how-jával :-)

#738508 joepappa Előzmény: #738499

meg kell csinálni a matgab indikátor zrt-t és pénzért mondanád csak el hogy mit vettél. :) összedobunk egy honlapot elmész nyilatkozni a gazdasági rádióba mokkába bárhova. az előfizetői pénzek felét befektetjük osztalékpapírokba a többit mehet spekulatív pozikba aztán lássuk mit tud a faktor. :) leszek vezérigazgató szívesen :)

#738499 matgab Előzmény: #738472

8-8% minusz a KORS és a SDRL...

Valakik már tudják a KORS gyorsjelentését előre? És erre fel volt a kivezetési pletyka, hogy ki tudjanak szállni?

Mondjuk az Apple is 2,5% minusz... a faktor az faktor. Ha 200 milliárd dollár van csak egy cégben, az lófütty a faktornak...

#738472 matgab Előzmény: #738440

úgy látom a Kors pletykát az árfolyam alaposan megcáfolja... -5,95%.

másik részvényem a seadrill: -5,4%

#738415 Spade Előzmény: #738273

azért mert a pletyka miatt megveszik a jólértesültek előre a részvényt és a jó hír amikor kijön a nagy forgalomban el tudják adni a mennyiséget amit megvettek a hetek során. Persze ha qrva jó hir akkor emelkedhet tovább de általában kifúj a beleadásra

#738273 JP Előzmény: #738262

Mert Buy on rumour sell on news

Sosem értettem mért nem fordítva

#738270 Koffein Előzmény: #738265

nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy kamu az egész... mostanság zsinórba jönnek ilyen olyan pletykák, avon, blackberry, kors... :)

#738265 Greeny Előzmény: #738262

mert "megnemerősítettpletykák", meg a "befektetőknemigazánhiszik", blabla... ;)

#738261 matgab Előzmény: #738077

5 százalékot ugrott csütörtökön a Michael Kors (NYSE: KORS) árfolyama, miután meg nem erősített pletykák szerint kivezethetik a céget a tőzsdéről egy kivásárlás keretében. Az értesülések arról is szólnak, hogy a kivásárlási ár 60-62 dollár körül lehet részvényenként. Egyelőre nem igazán gondolják úgy a befektetők, hogy ennek sok valóságalapja lehet, hiszen az 5 százalékos ugrás után is 42 dollár körül jár az árfolyam." kbc

Wow! Hát nem tudom, ezekkel a kivásárlási sztorikkal általában én befürödtem... Antenna Hungária, Graphisoft, Brau. Mondjuk ami jó volt az a Démász és az ÉMÁSZ, de azokon sem akkorát kaszáltam, mint amekkorát lehetett volna...

Na de majd most..! :-)

#737983 matgab Előzmény: #737920

PKO ma +3,7%-on?? Ilyet is régen láttam már tőle...

Épp a napokban gondolkodtam el rajta, hogy lehet , hogy meg kéne szabaduljak ettől a foschtól...

A Rank progress meg mintha kezdene magára találni a harmadolás óta már csak felezve van...:-)

#737920 matgab Előzmény: #737469

ez a gamestop is egy nagy rakás fos.

Amit veszek KBC ajánlásra az nem működik. Se a PKO sem a gamestop. Még a grandvision sem volt az igazi, sem a Rafi...

A faktor sokkal jobb ajánló, mint a KBC...

#737467 matgab Előzmény: #737459

na végül vettem néhány almát... Dinnyét ebédeltem, remélem a dinnyére alma nem fogja megfeküdni a gyomrom...

#737459 matgab Előzmény: #737284

apple vételen vagyok, de nem tudok még venni, mert konvertálni kell előbb... Nem hagyják ezt sem , mint az Alibaba jegyzést...:-)