minuszban zárt...
Na lássuk erre a hírre fel tud -e mászni?
Ma a Richter indult nagy pluszban, remélem az nem minuszban zár.
minuszban zárt...
Na lássuk erre a hírre fel tud -e mászni?
Ma a Richter indult nagy pluszban, remélem az nem minuszban zár.
ha ez a kva pko ma mégis minuszban zárna, akkor elég ideges lennék rá...
PKO ma +3,7%-on?? Ilyet is régen láttam már tőle...
Épp a napokban gondolkodtam el rajta, hogy lehet , hogy meg kéne szabaduljak ettől a foschtól...
A Rank progress meg mintha kezdene magára találni a harmadolás óta már csak felezve van...:-)
ez a gamestop is egy nagy rakás fos.
Amit veszek KBC ajánlásra az nem működik. Se a PKO sem a gamestop. Még a grandvision sem volt az igazi, sem a Rafi...
A faktor sokkal jobb ajánló, mint a KBC...
na végül vettem néhány almát... Dinnyét ebédeltem, remélem a dinnyére alma nem fogja megfeküdni a gyomrom...
apple vételen vagyok, de nem tudok még venni, mert konvertálni kell előbb... Nem hagyják ezt sem , mint az Alibaba jegyzést...:-)
ne bassz fel, hogy ezt nem olvastam. Stopot rakok be
ez a kva PKO az elmúlt 1 hónapban 37-ről 29-ig jött le. 37-nél már épp gondolkoztam, hogy kis veszteség mellett eladjam, áhh, mondtam, csak felmegy 39-ig.
Erre beesik 29 alá... :-((
A rank progress viszont kezd érdekes lenni...
Richter további vétel (itt már teljesült a faktor a 4600 feletti vételem óta.
:D eskü ott veszek :)
GSPARK vétel, már nézegetem egy ideje, még 800 alatt eladtam, akkor volt utoljára. Na jöhet a 800 megint...
:-)
Jajj hát neked annyi országban van annyi féle szegmensü papírod, hogy a nyerés esélyes, de a copás az tutibb :-)
raiffeisen most durvän be fog indulni, de valszeg seadrill is
Kors-ra sem kell mär sokat värnod
nem akartam bemásolni ide, mert nehogy a hírhozóra legyél mérges, de eszembe jutottál mikor olvastam.
Jelentős terheket róhat a lengyel bankokra a kormány javaslata a devizás végtörlesztéssel kapcsolatban, ami látványosan ronthatja a jövedelmezőséget a szektorban...
Hát persze , miért is pont nem abban az országban szopatnák meg a bankokat , ahol nekem is van papírom...
köszi, egyébként aljas húzás volna, ha most befektetnél görögöknél :)