Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Ingatlan

Re: nincs cím

#737700 Ricsi Előzmény: #737664

Ilyenekkel én nem is hergelem az ittenieket. 2 év munka, 2 év siesta, és mégis valahogy csak 28 000 USD az egy főre eső GDP. Nálunk meg mindenki gürcöl, és 12 000.

Ha a spanyolok is annyit dolgoznának, akkor mennyi lenne a GDP? Ők élvezik az életet, dolgoznak hogy ne halljanak éhen. Ha meg van miből élni, akkor élnek, és ez nekem rettenetesen szimpatikus.

#737699 tozsdenyul Előzmény: #737697

Kettönk közül nem én vagyok itt egész nap, szerintem te már attól is örülsz, ha a gatyát sikerül felhúzni :)

#737696 Ibiza Előzmény: #737694

mondtam már egy pár krisnásnak.. teszerinted én helytelenül élek csak a pénzt hajtom..most meg te ezért a pénzért kuncsorogsz. elég gáz nem?

Thaiföldön a boncok nem pénzért kuncsorognak.edényeik vannak és a házaknál az emberek úgy főznek számitanak rájuk is (és még a macskáknak állatoknak is jut).. és ezt a kaját rakják az edényeikbe...ez az adomány.

#737695 Kissherceg Előzmény: #737694

egyik fórumozótársunk krisnás, már nem aktív itt annyira, de még egy krisnás is tőzsdézhet :)

#737694 Margaretta Előzmény: #737679

A krisnásokat sem kell leegyszerüsíteni arra, hogy lemondanak és koldulnak.

Legegyszerübben úgy gyűjthetsz róluk tökéletesen személyes benyomást és nem a hallomásokra hagyatkozol, ha elmész a Krisna-völgybe. Nem fontos búcsúkor, bármikor körülnézhetsz, autóddal behajthatsz.

http://krisnavolgy.hu/

#737690 tozsdenyul Előzmény: #737687

'persze ha van '? Azért annyit sem tudsz róla feltételezni hogy van gatyája? :))

Hibás kiindulásból téves eredmény, vagy a diszkoverija csatornát értelmezed rosszul megint.

Elöször is, Ne reggeli megfigyelésböl indulj ki.

A vizsgálat pedig helyesen :próbáld ki, csippantsd le magadnak, egy év múlva mászkálj egy órát, és nézd meg mi történik. Nem ugyanaz a végeredmény.

Az már a kor jele lehet, hogy neked egy teljes órát kell mászkálni :)

#737689 Ibiza Előzmény: #737643

Ott tévedtek nagyot az embert mint olyat nem a természet részének gondoljátok.

Az ember csupán egy faj a föld nevű bolygón az élet egyik megjelenési formája.

Az élet csodája mennyi mgjelenési formája van..medúza..növény madár..hal..csiga..emlős..én ezekre tudok nagyon rácsodálkozni..imádom megfigyelni.. és tudom ezek a lények sokkal többet tudnak mint amit a "tudósok" gondolnak róluk"

Az fajok megjelenése és a mutáció miatt kialakulhatnak egyre intelligensebb egyedek..amik egy idő után jellemzői lesznek a fajnak. Most a természet csúcsa az ember..alig 1-2 millió éve jelent meg és az utóbbi 60e évben fejlődött nagyot...legalább is az egyik ága.

Az intelligens állatoknak már nem kell egész nap a zsákmányszerzésért dolgozniuk..ők már játszanak és valószinűleg gondolkodnak.. pl delfinek a vidrák..

A természet mindig egyensúlyra törexik, van amikor ez gyorsban is látszik pl ausztráliában iszonyat mértékben elszaporodnak a lukinyulak..mert több eső volt és több fű..később jött a száraz idószak.. mellettük iszonyatosan elszaporodnak a ragadozók, hiszen a bőséges táplálékforrás mellett nagyobb egyedszámban és többször is ellenek. Utána hirtelen betegségek a korai szárazság pusztulnak a nyulak.éhenhalnak a ragadozók..de elszaporodnak a dögevők..stb stb.. a talajba kerül vissza mind a 32 elem amit a természet a kisérletezésre kölcsönadott.

Lénárd S. mondta a páfrány itt volt amikor megjelent az ember és az utolsó ember sirján is ott lesz amikor a természet befejezi a magasabbrendű gerincesekkel folytatott kisérletezéseit.

Az ember intelligens..az emberi faj felismeri a természet egyensúlyát..lehetősége van túlzott dominanciáját összehangolni az élet törvényszerűségeivel, megőrizni a fajokat.

De mivel a világ nem egyformán fejlődött a lemaradók mindenáron be akarják hozni az élenjárókat. Az élenjárók meg azt akarják ők maradjanak az élen.ezért semmi nem számit.. kina és usa semmilyen természetvédelmi egyezményt nem ir alá.. csupán azokat kezdeményezi amik másokat korlátoznának.

#737687 Ibiza Előzmény: #737643

próbáld ki..húzd fel a gatyádban (persze ha van) és mászkálj egy órát.. ha semmi akkor megdöglött az a szerkezet :)

#737685 KawaBazsy Előzmény: #737673

Befektetésként tekintek a dologra, gy kevésbé zavar, h beletolunk egy 8 számjegyű összeget..

#737681 banyaiz Előzmény: #737651

Nagyon komoly könyv filozófiai témákban Varázshegy. Nekem talán a kedvenc könyvem , ha megvan akkor tudod , hogy éppen egy szellemi elmélkedés távol a világtól , de mégsem egészen. :) nagyon elgondolkoztató könyv, még buddhistáknak is tartalmazhat érdekes dolgokat. :)

De összekapcsolva a valósággal. Nem teljesen eltávolodva mindentől ami körülvesz minket. Nem tudom jobban kifejezni amit gondolok, talán így is érthető.

#737680 banyaiz Előzmény: #737651

Egyensúly alatt arra gondolok ami "normális". Persze mi a normális ezen a világon. Szóval emberi. Minden negatív pozitív dologgal együtt amit ez jelent.

Nem virág vagyok a mezőn, hanem egy ember. :) Az meg olyan amilyen. Meg lehet persze erőszakolni (én ezt annak tartom) ilyen "filozófiákkal" de ez a gyakorlatban elég érdekes lehet sok embernél. Úgy értem érdekes, hogy kevesen lehetnek a Nirvánában elérve ezt a tökéletes lemondás állapotot.

Mond nyugodtan földhözragadt vagyok. :)

#737679 banyaiz Előzmény: #737651

Nirvánától messze vagyok. :) Nem tudom ezeket a dolgokat összeegyeztetni azzal amit látok amit megfogok, érzek, az ösztönökkel , azzal amilyen az ember úgy általánosságban. Ha van reinkarnáció akkor következő életemben lehet hal leszek, vezekeljek pusztítottam őket. :)

Része lenni a természetnek, pl egy horgászatnál belesimulsz a tájba , egy kis pont vagy az élővilágból. Közben szellemileg is feltöltődsz , ez a természetközi életforma ez nekem bejön.

De nem ebben a formában mint pl a Krisnások amit csinálnak lemondani az anyagi javakról aztán koldulnak. Minek ? Lemondtak az anyagiakról, ja , hogy mégse. Ilyen dolgokról beszélek, kilóg a lóláb.

Nem esznek húst. Normális dolog ez? :)

Ezt a természetközeli dolgot én vhogy úgy tudnám élvezni mint egy aranyásók Alaszkában ismered biztos jack london könyvet (ha nem akkor kötelező olvasmány) Tehát része vagy a természetnek, megküzdesz az elemekkel, érzed élsz, de valamilyen szándékkal. Keresd az aranyat, a prémet, a halat, a nőt , bármit ,csak valami kézzelfoghatót, közben közeledsz a Nirvánához csak nem buddhista értelemben.

De ezek a nem bántjuk az állatokat ezért nem eszünk húst, mondjunk le az anyagiakról , testi élvezetekről ez nekem kínai. :)

Ha annyira le akarnak mondani róla és van lóvéjuk utalják át nekem.

Persze nem minden az anyagiak körül forog, de azért vmi egyensúlyt ebben tartani.

#737672 rbbj11 Előzmény: #737664

Havi 1200 eudobol lehet jarni a vilag nagy reszet, nem is kis labon...elmennek kozep es del amcsiba, kiralykodhatnak ott egy evig, sok meg is teszi

#737667 KawaBazsy Előzmény: #737665

Néhány hét? Kivetted az egészet?

Én is úgy irányítom az életem, h minimalizáljam lehetőség szerint a streszt.

Ingatlan vásárlást (lakás célra) meg nem kell erőltetni, én is csak fészekrakás miatt vagyok hajlandó, s azt is közösen..

#737665 Pyxis Előzmény: #737664

Teljesen igazuk van, mit idegeskedjenek feleslegesen.

Mostanában voltam néhány hét szabadságon és próbáltam beleélni magam, milyen is lehet a nyugodt, gondtalan élet.

Mondhatom sikerült és a topikhoz kapcsolódóan Én is úgy gondolom, hogy nem célom az erőltetett ingatlan vásárlás. Inkább a stresszmentes élet irányába indultam el , hitelek nélkül.