Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Ingatlan

Re: nincs cím

#737346 banyaiz Előzmény: #737320

"Bármit el akarsz intézni, a válasz: manana."

Ettől a falra másznék. :)

Ingatlanban azért az áremelkedés mint hozamlehetőség, persze az áresés is.

#737333 Csusza Előzmény: #737332

Barátom is ezt hitte, illetve elhitették vele. Spanyolországi lakáskiadással úgy, de úgy megszopatták, hogy öröm volt nézni. Állandó költségek, amik jó nagyok, de sajnos "nincsenek folyamatosan bérlők". Amikor viszont váratlanul odautazott, akkor érdekes módon tele volt bérlővel a ház. (Akik láthatóan régóta ott laktak már.)

Mindez "jónevű" cégen keresztül úgy hogy perfekt spanyol (is) a srác.

A kéglit utána eladta.

#737332 Koffein Előzmény: #737331

Ha jól értem, akkor mindent az ügynökség intéz, takarítás, festés, ha cserélődnek a bérlők, pénzbehajtás, ha nem fizetnek oszt havonta érkezik a zsé némi jutalékért cserébe... ez így nem is hangzik olyan rosszul... :)

#737331 Kissherceg Előzmény: #737327

jaja, annyi a kubai bevándorló, mint égen a csillag. Kuba még izgalmasabb volna, csak ott a politikai háttér miatt nem mernék semmibe se belevágni.

Floriádban kiadni ingatlan ügynökségen keresztül lehet, pl éves költség, hogy egy hónapot megkapnak. Vagy ismerős

#737329 Koffein Előzmény: #737327

Miként lehet kiadni ingatlant ekkora távolságból? Nem para, hogy nem fizet a bérlő és egy kontinens a különbség?

#737327 rbbj11 Előzmény: #737312

akkor hivj meg engem is, ott reg tervezek ingatlanba fektetni, csak hitelezes gond...

De ha van barmi ötlet, h. kaphatok rä hitelt, azonnal belevetem magam (bär 2 eve jobb volt). Miami meg mindig több helyen igeretes

#737325 rbbj11 Előzmény: #737308

Nyilvän nem utänozhatja es nem is mindenki tudnä utänozni a modszered. Es ne felejts egy fontos faktort: a te üzletedre egy bank sem adna hitelt, igy nincs lehetöség pl hitelböl bevételre szert tenni a te modszereddel.

Megértem, hogy neked nem jo az ingatlan. De az, h. neked nem jo üzlet, nem jelenti azt, hogy tömegeknek sem jo. Plane a bankbetetettel szemben, amit több ado is terhel: kamatadó + eho is, össz 30% felett

Mellesleg a tied utän is ha fizetsz adot itthon, mär messze lesz az 50%, ugyanis azon is vita van, minek szämit cfd es tsai. Valszeg eho is terheli, tehät 40% körül kéne ugy adóznod, hogy ha a forex szabäly ervényes rä, akkor szembe sem ällithatod a veszteséget a nyerövel (az csak rv-kre vonatkozik)

#737324 rbbj11 Előzmény: #737307

Ez piacfüggö. Valoban megfeledkeztem amortizäciorol.

Sopronban 8-9 misiert adták évekig panellakásokat. Ezeket 80ért ugy is ki tudod adni, hogy beleirjatok szerzödésbe, h. mindent ö fizet (tehät nincs amortizacio). Nincs kiadasi lyuk, mert meghirdetsz szinte bärmit Sopronban, 24 orän belül välogathatsz a berlök közül.

Az adó csak 16%. Az is csak a berlet 90%-a után.

http://www.napi.hu/ado/igy_kell_adot_fizetni_az_alberlet_utan_ime_minden_tudnivalo.591771.html

#737320 Ricsi Előzmény: #737312

Pedig a béke és nyugalom szigete, persze beállítottság kell hozzá, szeretni kell a mediterrán életvitelt.

Bármit el akarsz intézni, a válasz: manana. Az első "n" kukacos, de nekem most nincsen olyan.

#737310 Ricsi Előzmény: #737306

Én nem látom ezt olyan hosszú távnak. Kiment fél milla ember, ez feltételezi, hogy lett kb 125 000 üres lakás (minden lakásra 4 embert számolok). Ezek ott vannak és üresek, mert a kivándorlás előtt sem volt lakáshiány. Honnan lesz megint 125 000 ember, aki ezeket megveszi?

#737308 Ricsi Előzmény: #737305

A dax-on éves szinten több mint 50% a hozamom, most már 3 éve. A magyar piac, és benne az OTP döglött ló, az valóban csak példa volt.

#737307 Ricsi Előzmény: #737304

Nézd, olvasgatlak másutt is, és nagyon szimpatikus, hogy nem akarsz adót csalni.

Ha pedig nem teszed, akkor egy ingatlan nem hoz neked 10% hasznot évente, mert:

Nincs olyan ingatlan, amit folyamatosan ki lehet adni.

Ha mindent legálisan csinálsz, akkor elég sok adót kell fizetned.

10 év alatt sokat kell költeni az ingatlanra, mert minden elöregszik, és normális áron csak normális gépekkel (tv, hűtő, mosógép, stb) tudod kiadni.

10 év alatt sokat is kell rákölteni, festetni kell, tönkremegy egy csap, egy ez vagy az, ami tönkremehet.

Szóval ha mindent becsületesen csinálsz (számomra az is becsület kérdése, hogy megfelelő minőségűek a gépek és berendezések), akkor ki van zárva, hogy kihozd a 10%-ot. Becstelenül pedig tudnék sokkal többet is keresni.