Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: nincs cím

#737383 rbbj11 Előzmény: #737333

spanyol mas, mint a mentalitäsuk is....amcsiban tényleg müködik, h. nem kell ränézned sem, de elviszi a bérleti díjad 20%-ät simän

#737381 rbbj11 Előzmény: #737329

van rä nälunk kifejezetten ilyen szakma, nem jut eszembe az angol neve...lényeg, hogy takaritja, felügyeli a a bérbe adott lakásokat

#737378 Ricsi Előzmény: #737346

Az áremelkedés szerintem látszólagos. Nézd meg, vettél egy lakást pl 275-ös Eur-nál, és most mennyit ér 315-ös Eur-nál.

Szerintem Eur-ban számolva nem emelkedtek az árak.

#737357 banyaiz Előzmény: #737348

Más nem lesz majd az afgánokat letelepítjük, lesz egy afgán negyed , egy szír, egy etiópiai és így tovább. EU fizeti a lakbért. :)

#737355 banyaiz Előzmény: #737348

Pl én ezt a floridai bulit nem merném vállalni. Sokkal szimpatikusabb nekem itt egy garázs a lakótelepen. :) Mint a világ másik végén egy ingatlan, szeretem látni mi folyik a tulajdonomban.

Van itt lehetőség ebben Mo-n is vsz, piciben . Jó nem egy Usa, nem épül éppen a Szilícium vögy csak a kerítés , sárga is , savanyú is , de csak mégis a miénk.

#737354 banyaiz Előzmény: #737348

igen, és nem egy gyors üzlet. befektetni való pénznek egy lehetőség ez is megosztani a kockázatot. Van olyan időszak mikor jobb mikor rosszabb.

#737346 banyaiz Előzmény: #737320

"Bármit el akarsz intézni, a válasz: manana."

Ettől a falra másznék. :)

Ingatlanban azért az áremelkedés mint hozamlehetőség, persze az áresés is.

#737333 Csusza Előzmény: #737332

Barátom is ezt hitte, illetve elhitették vele. Spanyolországi lakáskiadással úgy, de úgy megszopatták, hogy öröm volt nézni. Állandó költségek, amik jó nagyok, de sajnos "nincsenek folyamatosan bérlők". Amikor viszont váratlanul odautazott, akkor érdekes módon tele volt bérlővel a ház. (Akik láthatóan régóta ott laktak már.)

Mindez "jónevű" cégen keresztül úgy hogy perfekt spanyol (is) a srác.

A kéglit utána eladta.

#737332 Koffein Előzmény: #737331

Ha jól értem, akkor mindent az ügynökség intéz, takarítás, festés, ha cserélődnek a bérlők, pénzbehajtás, ha nem fizetnek oszt havonta érkezik a zsé némi jutalékért cserébe... ez így nem is hangzik olyan rosszul... :)

#737331 Kissherceg Előzmény: #737327

jaja, annyi a kubai bevándorló, mint égen a csillag. Kuba még izgalmasabb volna, csak ott a politikai háttér miatt nem mernék semmibe se belevágni.

Floriádban kiadni ingatlan ügynökségen keresztül lehet, pl éves költség, hogy egy hónapot megkapnak. Vagy ismerős

#737329 Koffein Előzmény: #737327

Miként lehet kiadni ingatlant ekkora távolságból? Nem para, hogy nem fizet a bérlő és egy kontinens a különbség?

#737327 rbbj11 Előzmény: #737312

akkor hivj meg engem is, ott reg tervezek ingatlanba fektetni, csak hitelezes gond...

De ha van barmi ötlet, h. kaphatok rä hitelt, azonnal belevetem magam (bär 2 eve jobb volt). Miami meg mindig több helyen igeretes

#737325 rbbj11 Előzmény: #737308

Nyilvän nem utänozhatja es nem is mindenki tudnä utänozni a modszered. Es ne felejts egy fontos faktort: a te üzletedre egy bank sem adna hitelt, igy nincs lehetöség pl hitelböl bevételre szert tenni a te modszereddel.

Megértem, hogy neked nem jo az ingatlan. De az, h. neked nem jo üzlet, nem jelenti azt, hogy tömegeknek sem jo. Plane a bankbetetettel szemben, amit több ado is terhel: kamatadó + eho is, össz 30% felett

Mellesleg a tied utän is ha fizetsz adot itthon, mär messze lesz az 50%, ugyanis azon is vita van, minek szämit cfd es tsai. Valszeg eho is terheli, tehät 40% körül kéne ugy adóznod, hogy ha a forex szabäly ervényes rä, akkor szembe sem ällithatod a veszteséget a nyerövel (az csak rv-kre vonatkozik)

#737324 rbbj11 Előzmény: #737307

Ez piacfüggö. Valoban megfeledkeztem amortizäciorol.

Sopronban 8-9 misiert adták évekig panellakásokat. Ezeket 80ért ugy is ki tudod adni, hogy beleirjatok szerzödésbe, h. mindent ö fizet (tehät nincs amortizacio). Nincs kiadasi lyuk, mert meghirdetsz szinte bärmit Sopronban, 24 orän belül välogathatsz a berlök közül.

Az adó csak 16%. Az is csak a berlet 90%-a után.

http://www.napi.hu/ado/igy_kell_adot_fizetni_az_alberlet_utan_ime_minden_tudnivalo.591771.html