Kár , hogy így alakult mert akármilyen edző is Storck épp egy román meccs előtt, mikor lendületben voltunk.
De az is csoda egyáltalán a Hertha ebbe eddig belement, kiesés ellen mentek , és közben még válogatott edző.
Kár , hogy így alakult mert akármilyen edző is Storck épp egy román meccs előtt, mikor lendületben voltunk.
De az is csoda egyáltalán a Hertha ebbe eddig belement, kiesés ellen mentek , és közben még válogatott edző.
nem ezen múlott, hosszú távon gondolkodik. Szövetségi kapitányi poszt azért általában exkluzívabb. Szerintem azon múlott, hogy itt nem tanulna sok újdonságot, hanem azt a kinti környezetben tudja csak. Jól teszi, ráér.
Egyértelmű. Csak a magyar válogatott edzői posztja és egy bundl kiesés ellen harcolni nem is kérdés mit választ. Szerintem egy percig sem volt kérdés a számára. Ha választás elé kerül.
Pl képzeld el azt a szitut egy spanyol edző aki edzi a Cordobát vagy az Elchét hasonlókat választhatna maradsz , vagy ott a spanyol válogatott kispad. Hány másodpercig gondolkodna? :)
Ez valahol mutatja milyen nívót jelent egy magyar válogatott kispad jelenleg.
Fizuban pl ha jól emlékszem ilyen Egervári , Pintér 10 millió közelében /hó kerestek. Az mondjuk bő 300 k euró/év + bónusz ez az.
Ezt a 600 k eurót vszínű egy Dárdainak az Mlsz csont nélkül kifizette volna. Nem ez volt az akadály.
Dárdai hosszútávon gondolkodik, becsülendő. Neki még van 30+ év a karrierjéből, sokat fog még kint tanulni. Legrosszabb esetben is már bundesliga 2 vagy championshipbe már lesz edzői pozíciója. Szerintem... Nem beszélve, hogy most 600.000€ a fizetése :)
Eddig is többet adott, mint illett volna.
Ha pedig nem jön össze , nincs mit magyarázni rajta, ilyen gyenge csoportba emberemlékezet óta nem kerültünk. A görögök nem fociztak eddig. Román , éír finn kb mi szintünkön van, sőt éír, finn még egy picivel alattunk . Ennél jobbat elképzelni se lehetne.
Láttam utánpótlás vb brazilok elleni meccset, jó edző ez a storck. Össze volt rakva ott a csapat.
Jó hát a játékosaink olyanok amilyenek. De román, éír ellen kell játszani . Ezek olyan gyengék mint a harmat. Jó esélyt látok az első helyre. Ne mond megsütött a nap vagy sokat ittam , semmi ilyesmi. :)
Nekem szimpatikus Storck. Jó választás ebben a helyzetben.
Szokásos magyar balsors, ilyenkor kell edzőt váltani, két ilyen meccs előtt ami kb dönt arról, hogy csoport 1. vagy 3. leszünk.
Ami még jellemző , hogy választhat egy edző aközött bundesl kiesés ellen harcoló csapat edzője, vagy magyar válogatott edzője legyen, és szinte nem is kérdés a dolog. :) Jellemzi a magyar foci helyzetét.
Nem is olyan régen még azon véleményen voltam ezeknek a falábúaknak mindegy ki az edző, ennyi erővel egy bútorasztalost is hívhatnának hozzájuk.
Viszont Dárdai munkáját látva milyen rövid idő alatt minőségi javulás volt megváltozott a véleményem.
Azt érzem románokat megverjük.:) Hazai pályán be fogjuk darálni őket.
Dárdai lemondott. Hát ez van, a jó edző kell másnak is...
lámpa után tuti visszasettenkedett összeszedni a zsét :D
http://index.hu/sport/futball/2015/07/20/blatter_penz_sajtotajekoztato_botrany/
duty freet minden stadionba! aztán kisvasutat :D
Kap. Aki stadionban vásárol CBA-ban, az Áfa mentesen teheti.
Legalábbis ez egy tavalyi hir volt.
A végén még azt is megéljük, hogy adókedvezményt is kap a néző aki kimegy végig kínlódni egy meccset... vagy ne adjak ötleteket nekik...
ezért a szarért fizettek 3,5mrd-t a piaci szereplő, erre ezek az állatok bele trollkodnak...
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/bundesliga-a-nemet-adorendszer-tartja-tavol-dzsudzsakot-2426443
bazzz azt nem tudtam, hogy itthon a focisták 15 százalékot adóznak. Ez most komolyan felbxsz...
lehet csinálok Én is egy vizsgát, sose lehet tudni :)
http://index.hu/sport/futball/2015/07/15/kruchina_es_pari_vitaja_edzokepzes/
nem mertem nézni a meccset, de összefoglalót olvasva jobb is... Majd ma fradikát :)
Mester: